Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tv de dvi vga ve rgb scart giris var. hdmi dvi kablo ile baglanti yaptim goruntu alamadim tv eski model vestel millenium lcd 1024x768 oldugunu saniyorum. hdcp yok herhalde. banaonereceginiz en iyi baglanti ne olur. hdmi den vga ya baglanti olurmu. yada component le vga ya baglayan adaptor varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustahsil

benim tv de dvi vga ve rgb scart giris var. hdmi dvi kablo ile baglanti yaptim goruntu alamadim tv eski model vestel millenium lcd 1024x768 oldugunu saniyorum. hdcp yok herhalde. banaonereceginiz en iyi baglanti ne olur. hdmi den vga ya baglanti olurmu. yada component le vga ya baglayan adaptor varmi

http://www.av-sales.co.uk/HDMI-VGA-CONVERTER-139-.htm

• quote:

arkadaslar iyi güzel bütün herşeyi yapıyorum tekken ve gripshift i torrent sitesinden indirdim. veya linklerin verildiği siteler var ordanda indirilebilir bu oyunlar. ancak ps store de bu oyunları download edemezsin. download ancak demo oyunlar yapılabiliyor. ps storeye girince bu oyunları tıklayınca direk satın almak için yönlendiriliyorsun kredi kartına. yani bu oyunları bir türlü ps3 e atamadım yardımcı olun arkadaşlar.

weycell61 arkadasim sorunumu dikkatlice okursan ne demek istediigimi anlarsin. PS STORE de TEKKEN 5 veya GRIPSHIFT i tiklayinca download yapmaz çünkü bu oyunlar full oyun ve bu oyunlari satin almak gerekli oldugu için seni direk kredi karti bilgilerini girip satin almaya yönlendiriyor. forumda link veriyorsun zaten o linki biliyorum o topikteki bütün bilgileri okudum. orayada bunlarin aynisini yazdim. cevaplayan olmadi. anlatimda bir eksik var.

• peki avrupadan tr'ye getirirken gümrükte kıllık çıkartıyolar mı?bunun hakkında fikriniz var mı?
  • eğer bir tane getirirsen kendim kullanmak için dersin, o zaman sorun çıkarmıyorlar bildiğim kadarı ile.
  • hiç bişi olmaz hediye aldim de kendime getrttim de ama bişi olmuyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jenk

quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Network ayarlarından ps3'e ait IP ve diğer DNS gibi numaraları elle atamayı deneyin, tabi modeminize uyacak şekilde olsun bu atama. Bu şekilde görmesi lazım, muhtemelen IP çakışması olmuştur.

ip yi girdim ama dns ayarlarımı nereden öğrenebilirm?

Playstation3'ü bugün aldım şimdi eve gelip kurdum. İnternete girmek için bağlantılarını yapıyorum fakat modemim usb olduğundan tanımıyor.
    Bende ps3'ün kutusundan cıkan eternet kablosunun bir ucunu PC'nin arkasındaki girişe,diğer ucunuda ps3'e bağladım. Bu şekilde olmaz belki ama yinede sormak istedim.

İp adresini elle girdim..dns ayarlarını bende nerden bakacağımı bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Eğer denediğim şekil oluyorsa ne yapmam lazım benim.

Ps3'ü nete bağlayıp oyun indirmek için. şimdiden teşekkürler bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

quote:

arkadaslar iyi güzel bütün herşeyi yapıyorum tekken ve gripshift i torrent sitesinden indirdim. veya linklerin verildiği siteler var ordanda indirilebilir bu oyunlar. ancak ps store de bu oyunları download edemezsin. download ancak demo oyunlar yapılabiliyor. ps storeye girince bu oyunları tıklayınca direk satın almak için yönlendiriliyorsun kredi kartına. yani bu oyunları bir türlü ps3 e atamadım yardımcı olun arkadaşlar.

weycell61 arkadasim sorunumu dikkatlice okursan ne demek istediigimi anlarsin. PS STORE de TEKKEN 5 veya GRIPSHIFT i tiklayinca download yapmaz çünkü bu oyunlar full oyun ve bu oyunlari satin almak gerekli oldugu için seni direk kredi karti bilgilerini girip satin almaya yönlendiriyor. forumda link veriyorsun zaten o linki biliyorum o topikteki bütün bilgileri okudum. orayada bunlarin aynisini yazdim. cevaplayan olmadi. anlatimda bir eksik var.

Playstation Store'dan oyun satın alabilmeniz için kullanıcı kaydı yaparken verdiğiniz adres bilgileri ile satın almayı gerçekleştirmek istediğiniz kredi kartının adres bilgileri aynı olmalıdır.

• quote:

quote:

quote:

Playstation Store'dan oyun satın alabilmeniz için kullanıcı kaydı yaparken verdiğiniz adres bilgileri ile satın almayı gerçekleştirmek istediğiniz kredi kartının adres bilgileri aynı olmalıdır.

ben satın almak istemiyorum elimdeki. bilgisayarıma internetten yüklediğim tekken 5 dr yi veya gripshifti ps3 ü yükleyip oynamak istiyorum.

• Dostum tamam işte link verdim yukarda onun dışında yapabileceğim birşey yok, o linki anlayamamışsın sanırım ama anlasan iyi edersin.
  • ben apache marka kamera aldim teknosadaki eleman bunu oneririm bende kullaniyortum cok guzel dedi ps3 e takti gormedi simdi kamera yalan mi oldu yoksa degisik bi sekilde mi gostercez?
  • Hımm ps3 bütün USB kameralara tam destek veriyor ama kamera kurulum için illaki bir CD'ye gereksinim duyuyorsa yani kurulum dosyalarına ihtiyacı varsa o zaman ps3'te çalışmaz sanırım.
  • quote:

Hımm ps3 bütün USB kameralara tam destek veriyor ama kamera kurulum için illaki bir CD'ye gereksinim duyuyorsa yani kurulum dosyalarına ihtiyacı varsa o zaman ps3'te çalışmaz sanırım.

yani yalan olduk nese logitech falan alayim bari microsoft takmam ben bu alete
  • selamlar

viewsonic VG2230wm lcd monitor sahibiyim. bu monitore ps3 bağlamak istiyorum. bu konuda bu ve diğer forumlarda bir kafa karışıklığı var sanırım.
    bu monitore hdmi to dvi 18+1 converter ile sorunsuz ps3 bağlantısı yapabilir miyim?

bu monitorun dvi girişi hdmi uyumundan yoksundur. bu şekilde sadece blu-ray video izlenemiyor sanırım.

hiç bu monitorle ps3 kullanan var mı? deneyimler nedir?
  • quote:

Dostum tamam işte link verdim yukarda onun dışında yapabileceğim birşey yok, o linki anlayamamışsın sanırım ama anlasan iyi edersin.

ps store de full oyunları nasıl download yapıcaksın? verdiğin linkteki anlatımda bir yanlis var. eğer siz o linktekileri yapıp, tekken gibi full oyunları oynadıysanız arkadasa bunu nasıl yaptığınızı anlatin. onu soruyor arkadas
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    PSN'e USA accountu ile üye oldum, hatta bu sitede verilen USA adreslerden birini kullandım, pazar akşamı kredi kartımla tekken5'i satın aldım (kredi kartımın adresi TR tabi ki) , sabaha kadar ancak indirdi, dün akşamda oynadım. Ekranda Kredi kartı adres bilgilerimi sorduğunda PSN için verilen adresi kullandım,

• quote:

Orjinalden alıntı: ilse

quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    PSN'e USA accountu ile üye oldum, hatta bu sitede verilen USA adreslerden birini kullandım, pazar akşamı kredi kartımla tekken5'i satın aldım (kredi kartımın adresi TR tabi ki) , sabaha kadar ancak indirdi, dün akşamda oynadım. Ekranda Kredi kartı adres bilgilerimi sorduğunda PSN için verilen adresi kullandım,

Bu arada kredi kartımdan henüz 19.99$ çekilmemiş, PS Store hoş geldin kıyağımı çekecek acaba

• @ilse, kardes tesekkürler. neyse mecburen dedigin gibi yapicam alabilirsem alicam. olmazsa ps store türkiye nin açilmasini beklicem.

@weysell 61 arkadasim kusura bakma senide yorduk. derdimi anladigini umuyorum. verdigin linkteki anlatimda eksiklikler var. linkteki anlatimda demo oyunlar download yapilabiliyor. ama full oyunlari satin almadan download yapilamiyor.

herkeze yardimlarindan dolayi tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 11 Nisan 2007; 10:07:23 >
  • quote:

Soru; Tüm orjinal ps3 oyunları her ps3'de çalışıyor mu? (NTSC-U/J, PAL Ayrımı var mı?)

Cevap; Tüm orijinal oyunları her PS3'de oynayabilirsiniz. Hangi bölgeden alındığı hangi bölgede
    satıldığı önemli değil.

benim sormak istediğim soru buydu ama bazı yerlerde hâlâ bölge kodu felan diyolar. ben japonyadan ntsc alsam pal oyunları oynarım değilmi.?? yoksa ben PAL ve NTSC nedir onumu bilmiyorum????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 11 Nisan 2007; 10:48:34 >
  • ps3 teki baglantı işi bana kafayı yedirdi. vestel millenium lcd tv var ve eski bir model çözünürlük 1280x768 girişler rgb scart -dvi -vga-av.
    hdmi den dvi bağladım görüntü alamadım büyük ihtimalle hdcp yok tv de. şimdi bir plan yaptım sizce olurmu hdmı den componente bir kablo aldım. bunu ps3 ün hdmı çıkışından yamaha amfi receiverin component girişine bağlayacağım. elimde birde component ten dvı ya ve vga ya kablo var. sonra da yamaha receiver den component çıkışla tv nin dvi veya vga girişine bağlayacağım. biraz komplo teorisi gibi ama görüntü kalitesini yükseltmek istiyorum. ne dersiniz???
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.