Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ibolution

arkadaşlar ben de 226BW alacağım yakında, hem pc hem de PS3 almayı düşündüğüm için. PS3 alırsam sorunsuz oynayabileceğim galiba sadece bir çevirici ile! ama benim problemim oyunlarla ilgili acaba ne zaman kopya oyunları oynama şansımız olabilir. orijinal oyunla uğraşmak istemiyorum. PS2 yi 2001 de almıştım ve 1,5 sene falan orijinal oyun oynamak zorunda kaldım. bu duruma düşmek istemiyorum açıkçası. GTA 4 ün trailer ını görmem bana yetti. kesinlikle almam gerekiyor en kısa zamanda çıldıracağım.

İso Loader konusunda çeşitli söylentiler dolaşıyor ama ps2'de olduğu gibi 1,5 sene beklemeyeceksiniz bunu size garanti edebilirim, en geç Mayıs ayına kadar çıkmasını bekliyoruz...

quote:

Orjinalden alıntı: CaN$

bide benim sorum war ps3 pc oyunlarını çalıştırıyor mu?

Linux ile uyumlu PC oyunları ps3'te çalışıyor evet. Ama Windows ile uyumlu oyunlar konusunda net bir belirginlik söz konusu değil. Bununla ilgili de bir program çıkması muhtemel.

• ps2 ye çip 1,5 yıl sonramı çıktı? ben daha erken çıktı gibi hatırlıyorum.
  • ps3 almayı düşünüyorum.Türkiyeden almak mı mantıklı yoksa Almanyadan getirtmek mi mantıklı olur?gümrükte falan sorun çıkarmı.illaki orjinal oyun mu almak gerekiyor şu aşamada yoksa ps3ünde sırrı çözüldümü.almanyadaki fiyatını bilen varmı.buraya getirince dvd film izlerken sorun çıkarır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paratonerali

ps3 almayı düşünüyorum.Türkiyeden almak mı mantıklı yoksa Almanyadan getirtmek mi mantıklı olur?gümrükte falan sorun çıkarmı.illaki orjinal oyun mu almak gerekiyor şu aşamada yoksa ps3ünde sırrı çözüldümü.almanyadaki fiyatını bilen varmı.buraya getirince dvd film izlerken sorun çıkarır mı?

Sonuçta çok az da olsa Türkiye fiyatı daha pahalı Almanya fiyatına göre o nedenle Almanya'dan getirtmek daha mantıklı ama bu eğer ordan kargolama suretiyle gerçekleştirilecekse gümrükte sorun yaşama ihtimaliniz olası o nedenle eğer ordan birisi yanında getiremiyorsa burdan almak daha mantıklı çünkü bu riske girecek kadar fark yok fiyat olarak. Şu aşamada illaki orjinal oyun almak gerekiyor evet ama ps3'ün sırrı çözülmek üzere inşallah yakın bir zamanda İso Loader veya çip haberlerini görmeye başlamayı ümit ediyoruz. Konsolun Almanya'daki fiyatı 20GB'lık paket için 499 Euro, 60GB'lık paket için 599 Euro'dur. Buraya getirince dvd fimler konusunda hiçbir sıkıntı olmaz çünkü Almanya Türkiye ile aynı bölgeye dahil ülkelerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 6 Nisan 2007; 19:07:23 >

• eyvallah Veysel kardeş mayıs ayında böyle bir haber çıkarsa anında görüntü patlatırım bi tane! bi de acaba İngiltere de kaç para? bizim teyzeoğlu orada aynı fiyatsa almanya da ki gibi oradan getirteyim bari.. teşekkürler yorum için!
  • Playstation 3'ün İngiltere resmi satış fiyatı 425 GBP / 550 EURO arkadaşım...
  • merhaba,
    ps3 dün elime geçti. PAL versiyonunu aldım fakat bir sorun yaşıyorum. Samsung marka 42E7H tip plazmam var ancak playstation 3 ü hdmi dan bağladığımda görüntü alamıyorum sadece ses geliyor. Scart girişine taktığımda sorunsuz çalışıyor. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? HDMI kablosu aldım bağladım ama sadece ses geliyor görüntü yok. Sorun konsoldanmı tv denmi yoksa kablodanmı yardım edebilirmisiniz
  • Skarttan bağlı iken hdmi kablosu da aynı anda takılı olsun sonra ps3 sistem ayarlarına gelin, display settings'den hdmı out seçin tam bu sırada skarttaki görüntü hd kanalına aktarılacak yani artık görüntü alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 7 Nisan 2007; 22:11:57 >
  • Arkadaşlar ben 2-3 bin YTL verip pc almak istiyordum.Ancak PS3'ün özellikle HD-DVD ve Blueray gibi filmleri oynatabildiğini duydum o yüzden PS3 cazip geldi.

Ayrıca ben eve net bağlantısı alıp netten film v.s download etmek istiyorum.Bu PS3'de mümkün mü?Yani flashget gibi download praogramlarını yükleyebiliyormuyum?

Evde Loewe LCD Tv var.Geçen gün Teknoloji mağazalarından birine girdim ve Full Hd bir Sony'de Formula 06 oynuyorlardı.Acaip etkilendim çok kaliteli idi görüntüsü.Adama dedim ki benim evde Loewe var Full Hd değil.

Adama bana Full Hd olmazsa ps3 bir işine yaramaz.Yani yararda bu görüntüye yakın bir görüntü alman çok zor dedi Buna katılırmısınız?

Ve başka artıları ve eksileri nelerdir?Bilgisayar'a tercih etmelimiyim sizce...

Tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Arkadaşlar ben 2-3 bin YTL verip pc almak istiyordum.Ancak PS3'ün özellikle HD-DVD ve Blueray gibi filmleri oynatabildiğini duydum o yüzden PS3 cazip geldi.

Ayrıca ben eve net bağlantısı alıp netten film v.s download etmek istiyorum.Bu PS3'de mümkün mü?Yani flashget gibi download praogramlarını yükleyebiliyormuyum?

Evde Loewe LCD Tv var.Geçen gün Teknoloji mağazalarından birine girdim ve Full Hd bir Sony'de Formula 06 oynuyorlardı.Acaip etkilendim çok kaliteli idi görüntüsü.Adama dedim ki benim evde Loewe var Full Hd değil.

Adama bana Full Hd olmazsa ps3 bir işine yaramaz.Yani yararda bu görüntüye yakın bir görüntü alman çok zor dedi Buna katılırmısınız?

Tşk.

Birincisi ps3 hem HD-DVD hemde Blu-ray oynatmıyor dostum, sadece Blu-ray ve diğer bilindik DVD,CD gibi eski formatlar.

Netten ps3'e direk film indirme olayı şu an için Linux üzerinden mümkün ama flashget ve benzeri programların ps3'teki Linux ile uyumlu versiyonları henüz çıkmadı sanırım. Kısacası bu tip programlar için beklemeniz gerekecek.

Evet adamın dediklerine katılıyorum, TV en az bir DVI çıkışına ve 1280*1024 doğal çözünürlüğe sahip değilse çok fazla verim almanız mümkün gözükmüyor. TV fiyatlarından gözünüz korkuyorsa LCD monitörler de iyi performans verebiliyorlar ps3'te, size tavsiyem en az 19"lik DVI çıkışlı bir monitör alternatif olarak.

Bende teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 8 Nisan 2007; 18:49:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Arkadaşlar ben 2-3 bin YTL verip pc almak istiyordum.Ancak PS3'ün özellikle HD-DVD ve Blueray gibi filmleri oynatabildiğini duydum o yüzden PS3 cazip geldi.

Tşk.

Birincisi ps3 hem HD-DVD hemde Blu-ray oynatmıyor dostum, sadece Blu-ray ve diğer bilindik DVD,CD gibi eski formatlar.

Netten ps3'e direk film indirme olayı şu an için Linux üzerinden mümkün ama flashget ve benzeri programların ps3'teki Linux ile uyumlu versiyonları henüz çıkmadı sanırım. Kısacası bu tip programlar için beklemeniz gerekecek.

Evet adamın dediklerine katılıyorum, TV en az bir DVI çıkışına ve 1280*1024 doğal çözünürlüğe sahip değilse çok fazla verim almanız mümkün gözükmüyor. TV fiyatlarından gözünüz korkuyorsa LCD monitörler de iyi performans verebiliyorlar ps3'te, size tavsiyem en az 19"lik DVI çıkışlı bir monitör alternatif olarak.

Bende teşekkür ederim.

Tşkrler.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151470&productid=evloewexelosa37

Tv bu sanırım yeter çözünürlük.

Ayrıca ben de biraz film hastalığı var.Hd-Dvd Blueray bunlar için player almayı bile düşünüyordum.

Ayrıca şunu sorabilirmiyim.

ben de Samsung HTP-1200 Ses sistemi var acaba ps3 ü buna bağlayıp reciever görevi yaptırabilirmiyim .(5+1 aktif surround almak için)

Teşekkürler umarım son sorum kazık olmamıştır.

• Linkini verdiğiniz TV ps3'te harikalar yaratır bundan emin olabilirsiniz.

Ve yine adı geçen ses sistemiyle de ikinci bir harika yaratırsınız ps3'te. Her ikiside muhteşem, zaten toplamda 9000Ytl'lik bir sistem söz konusu neden ps3 naz yapsınki.

Sorular kazık değil, bana kazık gelen sorular ÖSS'de fizik sorularıydı onlarda çok geride kaldı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 8 Nisan 2007; 19:18:27 >
  • Arkadaşlar PS3 alan bir arkadaşa sordum.Bana illaki japon versiyonunu al dedi.Ntsc Pal olayından ötürü sanırım öyle birşeyler dedi.

Sanırım onu garantisiz almış 800 YTL ye.

Ben de mi öylemi yapsam
  • İlk sayfadaki soru cevap kısmında var gerekenler bu konu ile alakalı.
  • merhabalar,
    ps3 ü internete bağlamakta sorun yaşıyorum. Kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum. Modeme bağladım fakat internete giremedim. Ayarları yaparken de interneti görmüyor yardım edermisiniz
  • Network ayarlarından ps3'e ait IP ve diğer DNS gibi numaraları elle atamayı deneyin, tabi modeminize uyacak şekilde olsun bu atama. Bu şekilde görmesi lazım, muhtemelen IP çakışması olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Network ayarlarından ps3'e ait IP ve diğer DNS gibi numaraları elle atamayı deneyin, tabi modeminize uyacak şekilde olsun bu atama. Bu şekilde görmesi lazım, muhtemelen IP çakışması olmuştur.

ip yi girdim ama dns ayarlarımı nereden öğrenebilirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jenk

merhabalar,
    ps3 ü internete bağlamakta sorun yaşıyorum. Kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum. Modeme bağladım fakat internete giremedim. Ayarları yaparken de interneti görmüyor yardım edermisiniz

dostum modemi pc ye kur sonra sadece ps3 e bağla eger olmaz ise ps3 un internet ayarlarinin hepsiniş easy ve automotic(dns ve ip gibi ayarlarini) yap olur...
  • Ya da modemin PC'ye atadığı IP adresini ve DNS adresini ps3'e ata ama PC açık olmasın o esnada çakışma olur çünkü.
  • mesela ben kombo modem kullaniyorum usb den pc ye bağli ethernetten ps3 e bağli ben pc ye modemi kurdum ve ethernet kablosunuda ps3 taktim kendiliğinden bağlanmiş oldu internete hiç bir şeyine karişmadim mesela...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.