Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps3'e sadece yellowdog mu yuklenebiliyor ?
    yani suan yeni bir linux surumu var bende,
    turkce ve bir cok windows programini destekliyor.
    bu linux versiyonunun calisma ihtimali var mi ?

syg
  • Sanırım tüm Linux versiyonları şimdilik yüklenmiyor ama denemek lazım, benim bildiğim birkaç tane bilinen sürüm olduğu onun dışında her Linux vesiyonuna %100 uyum göstermiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 8 Nisan 2007; 21:54:46 >
  • Selamlar...Bu 60'lık spot nts-j makine alırsak bizim bölgeye ait olan blueray filmleri izleyebilirmiyiz?Ben japonlarla aynı region'ı kullanıyoruz biliyorum.
  • Ps3'e xp yüklenebiliyormuş bi program aracılığı ile diye duydum doğrumudur?

Bu arada yarın japon versiyon bir ps3 alıcam.yanında 3 oyun bedavası varmış.COD3 alırım muhtemelen.

Bir de ben klavye mouse la oynayabilirim hiç PS joystick kullanmadım.Bir sorun çıkmaz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostlord

Selamlar...Bu 60'lık spot nts-j makine alırsak bizim bölgeye ait olan blueray filmleri izleyebilirmiyiz?Ben japonlarla aynı region'ı kullanıyoruz biliyorum.

İlk sayfada var sorduğunuz sorunun cevabı bi inceleyin.

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Ps3'e xp yüklenebiliyormuş bi program aracılığı ile diye duydum doğrumudur?

Bu arada yarın japon versiyon bir ps3 alıcam.yanında 3 oyun bedavası varmış.COD3 alırım muhtemelen.

Bir de ben klavye mouse la oynayabilirim hiç PS joystick kullanmadım.Bir sorun çıkmaz değil mi?

Linux üzerinden emüle edildiği doğrudur ama bir prgram aracılığıyla direk çalıştırılmadı.

Kalvye ve Mouse desteği şimdilik oyunlra gelmedi ps3'te, resmi olarak klavye ve mouse desteği veren ilk oyun Unreal 3 olacak.

• quote:

Ps3'e xp yüklenebiliyormuş bi program aracılığı ile diye duydum doğrumudur?

dostum forumda linux uzerinden xp yukleme video linki var.ps3 youtube başlığı gibi bişiydi ordan izle ama 20 dk mı ne sürüo kota düşmanı bi video
  • selam,

ben yakında yurtdışına gidiyorum ve xbox360 ve ps3 alacağım.
    forumda yaptığım araştırmalara karşın merak ettiklerime yardımcı olursanız sevinirim.

1 - ilk olarak ingiltere'den alacağım faturalı playstation 3'ün garantisi ve servisini buradaki servislerden takip edebiliyormuyuz?
    2 - konsolları viewsonic VG2230wm'de oynayacağım. bunun için almam gereken kablo veya kablolar hangileridir. ek olarak logitech z5500'ye bağlayacağım konsollar için standart optil kablo kafimidir.
    3 - ps3 için aklıma şuan için tek yatan oyun motostorm. iki konsolda ortak çıkan oyunları xbox 360 için almayı mantıklı görüyorum. (firmware hadisesi nedeniyle) ps3 için alınmasını tavsiye ettiğiniz değişik bir ürün var mıdır? (kaçırılmaması gereken blu-ray film, oyun, parça)

kolay gelsin.
  • arkadaslar internetten Tekken 5 Dark Resurrection USA versiyonunu indirdim. USA versiyonu 554MB. Japan versiyonu 849MB. bu fark neden?? birde bu oyunu memory sticke attim. memory stickten nasil ps3 e atabilirim. memory sticki ps3 e takip format attim. memory stickin içinde

/ps3/update
    /Video
    /music
    /picture

bu klasörler var. tekken5dr.pkg dosyasini hangi klasöre atmam lazim bu oyunu kurup çalistirabilmem için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superbia

selam,

ben yakında yurtdışına gidiyorum ve xbox360 ve ps3 alacağım.
    forumda yaptığım araştırmalara karşın merak ettiklerime yardımcı olursanız sevinirim.

1 - ilk olarak ingiltere'den alacağım faturalı playstation 3'ün garantisi ve servisini buradaki servislerden takip edebiliyormuyuz?
    2 - konsolları viewsonic VG2230wm'de oynayacağım. bunun için almam gereken kablo veya kablolar hangileridir. ek olarak logitech z5500'ye bağlayacağım konsollar için standart optil kablo kafimidir.
    3 - ps3 için aklıma şuan için tek yatan oyun motostorm. iki konsolda ortak çıkan oyunları xbox 360 için almayı mantıklı görüyorum. (firmware hadisesi nedeniyle) ps3 için alınmasını tavsiye ettiğiniz değişik bir ürün var mıdır? (kaçırılmaması gereken blu-ray film, oyun, parça)

kolay gelsin.

1- Evet, buradaki servislerden takip edebilirsiniz.
    2- Bahsettiğiniz monitörde ps3 kullanabilmek için aşağıdaki kabloyu almalısınız:
    www.bimel.com.tr
    bimel :: Anasayfa
    http://www.bimel.com.tr/urun/ayrinti.php?id=7341

Logitech Z5500 için de standart optik kablo kafidir evet.

3- ps3'te kaçırılmaması gereken ve zamanla çıkacak bir sürü oyun var elbette ama şimdilik Motorstorm, Resistance, Oblivion, Virtua Tennis 3 gibi oyunlar iyi birer alternatif.

quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

arkadaslar internetten Tekken 5 Dark Resurrection USA versiyonunu indirdim. USA versiyonu 554MB. Japan versiyonu 849MB. bu fark neden?? birde bu oyunu memory sticke attim. memory stickten nasil ps3 e atabilirim. memory sticki ps3 e takip format attim. memory stickin içinde

/ps3/update
    /Video
    /music
    /picture

bu klasörler var. tekken5dr.pkg dosyasini hangi klasöre atmam lazim bu oyunu kurup çalistirabilmem için.

Aradaki boyut farkı muhtemelen içerikle alakalıdır, belki Japon versiyonunda birkaç ekstra olabilir.

Memory Stick'ten pc'ye indirdiğiniz ps3 oyununu direk ps3'e atıp çalıştıramazsınız bunun için aşağıdaki linkte yazılı adımları takip etmelisiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_12579902/tm.htm

• merhabalar,
    superbia sormuş ama ben daha emin olmak istiyorum,ben de almanyaya gidiyorum,bu aletin fiyatının almanyada da 599 euro olduğu doğru mu?ayrıca orada bana verecekleri garanti ile tr'de bir sorun olursa sorun çekmeden(para vermeden:) ) servis hizmeti alabilcek miyim?ayrıca blu-ray falan hiçbirinde sorun olmuyor değil mi?
    şimdiden teşekkürler
  • Sorduğunuz bütün sorulara kısaca EVET cevabını verebilirim sayın eayder.
  • Garantide kapsamına girmez. Blu-ray sorunu yaşamassın. 599eu doğru.

Edit: weycell evet demiş ama Almanya'dan alınan ürün, burda garantiye giriyor mu? Ben girmiyor diye biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnoX -- 9 Nisan 2007; 20:42:20 >
  • Almanya PAL bölgesine girer ama TR'deki Sony ürünlerinde ithalatçı firma garantisi geçerlidir. Yani TR'de Almanya'dan alınan konsolun garantisi geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 14 Mayıs 2007; 1:39:08 >
  • e o zaman bu konsolu türkiyeden almak çok saçma değil mi?sonuçta herkesin avrupaya giden bir tanıdığı vardır,bu sayede edilinebilinir.hiçbir farkı olmayan aynı ürüne neden 400-500 ytl daha fazladan verilir ki?
  • Çünkü burdan adam evinden çıkar iki adım atar bi teknosa bulur 15 taksitle alır kurtulur. Bi daha birisi yurtdışından gelicekte sonra bana bi tane alıcakta ölme eşşeğim ölme, bilmem anlatabildim mi.
  • ps2 copy oyunları ps3 de oynayabilirmiyiz?
  • arkadaslar iyi güzel bütün herşeyi yapıyorum tekken ve gripshift i torrent sitesinden indirdim. veya linklerin verildiği siteler var ordanda indirilebilir bu oyunlar. ancak ps store de bu oyunları download edemezsin. download ancak demo oyunlar yapılabiliyor. ps storeye girince bu oyunları tıklayınca direk satın almak için yönlendiriliyorsun kredi kartına. yani bu oyunları bir türlü ps3 e atamadım yardımcı olun arkadaşlar.

tekken ve gripsiht i, demo oyunları kullanarak atmayı basardım ancak çalışmadı. bu nasıl oluyor söylüyeyim. örnek ; genji nin demosunu tıklıyorsun. %1 olunca iptal ediyorsun. sonra ps3 proxy server a gelip 2.nci sekmeden linki kopyalıyorsun. ps3 proxy server in 3 ncü sekmesinin sol tarafına bu linki yapıştırıyorsun. 3 ncü sekmenin sağ tarafındaki noktaya tıkliyoruz ve indirdiğimiz *.pkg dosyasıni bilgisayardan bulup işaretliyoruz. sonra ps storeye girip genji yi yeniden tıklıyoruz ve tekken veya gripshift'in *.pkg dosyası son sürat bir şekilde ps3 e iniyor. ancak çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar bu oyunları nasıl atabilirim ps3 e. saygılar.

• quote:

ps2 copy oyunları ps3 de oynayabilirmiyiz?

Şimdilik hayır....

quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

arkadaslar iyi güzel bütün herşeyi yapıyorum tekken ve gripshift i torrent sitesinden indirdim. veya linklerin verildiği siteler var ordanda indirilebilir bu oyunlar. ancak ps store de bu oyunları download edemezsin. download ancak demo oyunlar yapılabiliyor. ps storeye girince bu oyunları tıklayınca direk satın almak için yönlendiriliyorsun kredi kartına. yani bu oyunları bir türlü ps3 e atamadım yardımcı olun arkadaşlar.

tekken ve gripsiht i, demo oyunları kullanarak atmayı basardım ancak çalışmadı. bu nasıl oluyor söylüyeyim. örnek ; genji nin demosunu tıklıyorsun. %1 olunca iptal ediyorsun. sonra ps3 proxy server a gelip 2.nci sekmeden linki kopyalıyorsun. ps3 proxy server in 3 ncü sekmesinin sol tarafına bu linki yapıştırıyorsun. 3 ncü sekmenin sağ tarafındaki noktaya tıkliyoruz ve indirdiğimiz *.pkg dosyasıni bilgisayardan bulup işaretliyoruz. sonra ps storeye girip genji yi yeniden tıklıyoruz ve tekken veya gripshift'in *.pkg dosyası son sürat bir şekilde ps3 e iniyor. ancak çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinrim arkadaslar bu oyunları nasıl atabilirim ps3 e. saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_12579902/tm.htm

• ps3 te component cikisyok varmi ayarlarda var ama. birde hdmi den vga ya baglanti olabilirmi adaptoru varmi simdiden tesekkurler
  • ps3'e komponent kablo AV çıkışından bağlanıyor onun için ayrı bir çıkış olmasına gerek yok o nedenle ona takılmayın. ps3 component kablo isterseniz linki aşağıda:

hdmi'yi vga'ya çeviren bir adaptör var evet linki aşağıda:

http://www.x2vga.com/

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.