Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

Arkadaşlar, ben de dün uyku sersemi PS store a kaydolurken Online ID mi hatalı yazdım. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Not : Önce bizden mail adresi ve şifre istiyor. Bunları doğru kodladım. Daha sonra sanırım online iken görünecek nick name imi istedi. işte bunu yanlış yazdım. Profile update e girdiğimde düzeltmek için bir yer göremedim.

Bir de şunu sormak istiyorum. "Yellow Dog Linux" kurmadan önce sanırım hard diski ikiye ayırmak ve formatlamak gerekiyormuş. PS3 e daha önce indirdiğim demoların yedeğini nasıl alırım? Yani harici bir disk taksam (USB den) PS menü de verileri yedeklemek için bir utility var mı?

sanırım yeni hesap açıcaksın.
    ewt format gerekiyo quick format yeterli ikiye ayırma konusu 3 tane seçenek var seçenekleri hatırlamıyorum ama 30-30 yapılmıyo bildiğim kadarıyla. demoları yedeğinide alabiliyosun harddiske at demoları sonra da demoları yüklemek için backup var ordan yükleyebilirsin.

• dostum bide account manager var ps3 menüsünde ordanda değiştirebilirsin...

settings te backup var ordan oyunlari emolari muzikleri yedekleyebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Weycell sizede yardımlarınız için teşekkür ederim.

Rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

quote:

Orjinalden alıntı: metflower

20 gb lık ps3 üm var mesela cep telefonumdan bluetooth ile ps3 e resim atabilirmiyim yoksa bluetooth almam mı gerekiyo atabilmem için,

ps3'teki bluetooth şimdilik sadece bluetooth uyumlu klavye, mouse veya kulaklığa destek veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

şuan ps3 te harddiske atıp oynayabilceğimiz orjinal oyun varmı ?

Hayır yok, zaten hdd'ye atabiliyor olsaydık bunun adı kopyalama olurdu ki zaten kopya olayı açıklığa kavuşmadı henüz.

• Veysel abi hadi bak yeni sorularla geldim

Bu playstation 3' ü oyunlasakta mı oyunlasak ? Oyunlamasakta mı oyunlasak ?

hadi cevabını bekliyorum
  • Çağrıcım, playstation 3 ile her gece ay ışığında mehtapa çıkacaksın ondan sonra oyunlasak mı yoksa oyunlamasak mı diye düşünmeyeceksin. Ama sarmısaklasan daha iyi.
  • ark. ps3 80 gb cıkıyor sızce buna ne demeliii
    link :http://www.pclabs.gen.tr/2007/04/03/sony-playstation-3leri-guncelleyecek/

ps3 80 gb dusunuyorum bıde aklıma takılan soruu z5500 sıstemı baglanırmı yanı ne bılıyım kararsızlık war ıcımde benim yardımcı olursanz sevınırım ps3 hakkında bı bılgım yok olmadıgından kaynaklanıyor galıba kararsızlık pc'demıı takılıyım :D ps3 demı ? gerce her ıkısının keyfı farklıdır... hersey için tşk arklar.
  • Dostum oyun ve multimedya ağırlıklı bir zevke sahipsen tabiiki ps3'ten şaşmayacaksın ve Z5500'e ps3'ü bağlayıp 5+1 ses alabilirsin standart optik ses kablosuyla.
  • bu 80 GB olayı kesin değil diye biliyorum, zira şuan japonyada 20 GB üretimi hala sürüyor,
  • dün baktim sayfa 9 du. simdi sayfa 6 olmus bu topikte biseyler oluyor
  • Emin misin, ben 9 olduğunu hiç görmedim sayfa sayısının.
  • yahu beyler..benim anlamadığım bişey var..

biz şimdi PS2'de kopya oyunlar sayesinde hatırı sayılır bir arşiv yaptık..

yaptık ta..

şimdi bunu pS3 te nasıl yapıcaz..??malumunuz alet,artık hard diskli...oraya da en fazla 2 oyun atabilirsin..

(ya da MGS geldiğinde tek oyunu taıcaz) hard diskin işi bitcek..
  • Dışardan (external) USB yardımıyla 1TB yani 1024 GB'a kadar veya içerden yani internal olarak yine 200GB'a kadar HDD bağlayabilirsin ps3'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 14 Nisan 2007; 16:54:46 >
  • arkadaşlar yukarıda okudum da bakın ben 1 hafta önce pal makina aldım.Daha dün ABD den 1 kodlu carbon geldi ama oynatmadı.Game e gelince cd resmi de çıkmadı.bir yardım ederseniz sevinirim
  • iyi de 1TB bana yetmez ki kardeş... benim nerden baksan yine 50-60 tane oyundan oluşacak bi arşivden bahsediyorum

(benim ps2'de 65 oyunum var mesela..bi tane orijinal ..o da MGS2..)

50-60 oyun kaç TB yapar bi düşünsene..
  • Dostum muhakkak okuması lazım bir daha dene, bir daha dene, bir daha dene...Eğer hala okumuyorsa o zaman ya konsolda ya da oyunda sorun var yaaa daa sen bi yerde bi yanlış yapıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

iyi de 1TB bana yetmez ki kardeş... benim nerden baksan yine 50-60 tane oyundan oluşacak bi arşivden bahsediyorum

(benim ps2'de 65 oyunum var mesela..bi tane orijinal ..o da MGS2..)

50-60 oyun kaç TB yapar bi düşünsene..

Dostum o zaman sende kapasiteyi zorlarsın, yani hem dışardan hemde içerden aynı anda yükleme yaparsın ekstradan....Yani dışardan 1 TB girersin, aynı anda ps3'e içerden de 200GB takviyelersin fazla fazla yeter. Zaten sen oyun başına 50GB'dan hesap yapma, netteki .iso uzantılı dosyaların daha 15GB'ı bulanı yok.

• weycell 3 kere takıp çıkardım.ayrıca türkiyeden 140a aldığım resistance ı takınca şap diye cd resmi gelip açıyor.sorun bence o kodda.benim makine 2 kodlu oyun 1 kodlu.3 kere takıp çıkardım olmadı.
  • weycell'i neden çizmişler yahu...?? bilen var mı..??
  • benim soruna yardım edecek bir arkadaş yok mu. bu oyun 1. kod diye mi açmıyor.yoksa versiyon yükseltmek falan mı lazım.Bir el atsanız da çalıştırsam.sonra size bedavaya veririm oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: veilsidehkss

benim soruna yardım edecek bir arkadaş yok mu. bu oyun 1. kod diye mi açmıyor.yoksa versiyon yükseltmek falan mı lazım.Bir el atsanız da çalıştırsam.sonra size bedavaya veririm oyunu

yanliş anlama ama bahsettğin ps3 oyunu değilmi?ps2 oyunuysa 1. kod olduğu için açmaz sanırım. ps3 oynuları region free olması lazım. geriye sadece update den olmaması kalıyor ama oda mantıksız. benimde fazla bilgim yok ama pal makinada usa versiyon oyun kullanan bi arkadaş varsa sana yardım edebilir sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.