A

Yüzbaşı
12 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar konusu var mı bulamadım ama bir sorum olacak

Philips 8109 tv'm var. USB'den sıkıntısız 3D seçip izleyebiliyorum. Ama internet üzerinden 3D film izlemek istediğimde, TV'nin 3D seçeneğini seçemiyorum. Aktif olmuyor.

Bunun bir yolu var mı teşekkürler şimdiden
Deeper fish Finder kullanan var mı arkadaşlar. Biraz yoruma ihtiyaç var
Arkadaşlar A-4 Tech ZL5A modelini kullananlar var mı macro konusunda yardım isteyeceğim PRO'lar?
Arkadaşlar selam,

Bir süredir tv araştıyorum ve bugün Philips pfs8109 modelli ürünü keşfettim. Ürün sanırım FHD 2.500 TL

45/50" arası bir TV alacağım..

-Browser üzerinden Full HD, 3D Film/dizi
-YouTube
-USB üzerinden 3D Film/Dizi vs (alt yazı sorunu va yaşar mıyım?)
-Gibi sitelerde sorun yaşar mıyım? Görüntüyü açmama veya bellek hatası gibi?
-TV'nin hızı iyi mi? Kendi alıcımı kullanacağım

Tivibu kullanıyorum
Konsol kullanmıyorum bir önemi yok

Sizce bu model yukarıda ki şartlara uyuyor mu? Kullanan arkadaşlar lütfen yorum yazabilir mi?

Yoksa modelini hatırlamıyorum ama LG'nin bir TV'si var 2.500 TL civarında UHD fakat yorumlarını beğenmedim.

Yoksa bu Özelliklerde sorun yaşamayacağım başka bir tv öneriniz var mı?
Arkadaşlar ttnet fiber kullanıcısıyım. TILGIN marka bir modem taktılar. Modeme 192.168.1.1 ile 5 farklı tarayıcıda bağlanmayı denedim ama bağlanamadım

PC'nin ip'sini yazınca arayüze giriyor sadece ama ben kendi ip'sini kullansın istiyorum

Cep telefonu ile 192.168.1.1 e bağlanabiliyorum ama PC'den ulaşmak imkansız

Sorun başına gelen yada yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler
Selam arkadaşlar, Dün bir kaç tekno mağazasından 46F7000/8000 serisinden birini almak için yola çıktım.

Hiçbirinde de yoktu. Ayrıca firmanında üretmediği bilgisine ulaştım. Hatta media markt'a çalışan bir arkadaş
Mayıs ayında ''G'' serisinin geleceğini bu yüzden ''F'' serisinin üretiminin durduğunu söyledi. Fiyat olarak 4,100 Tl gibi bir
rakamdan çıkacağı bilgisini de verdi. Ha birde elle kontrolde çift el kullanabilme özelliği gelecek dedi...

Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

''F'' serisinin ömrü neden bu kadar kısa sürdü?

Her şeye rağman F serisi almak istiyorum ama kapalı kutu hiç bir yerde yok..
IMMORTALS

Guildimizin son hali resimde görüldüğü gibidir arkadaşlar.

Guild arkadaşlarımızla aldığımız karar gereği Guild'i ''Global'' hale çevirmeye, böylelikle daha fazla eğlence, DG, BG yapılmasına olanak sağlanacaktır.

Guild chatinde mümkün olduğunca ''ing'' konuşulucak, Türk arkadaşlar ise Raidcall kullanmaya özen göstereceklerdir.

RC Adresimiz : 8203424

İyi eğlenceler
Arkadaşlar siteye form ekledim. Gönder deyince mail gönderildi diyor ama mail gelmiyor.

Test mesajı gönderdiğimde altta ki kırmızı yazdığım satırın yanlış olduğunu gördüm.

Bunu nereden düzeltebilirim yardım edebilirmisiniz..?

Test Message Sent

The result was:

bool(true)

The full debugging output is shown below:

object(PHPMailer)#4371 (58) {
["Priority"]=>
int(3)
["CharSet"]=>
string(5) "UTF-8"
["ContentType"]=>
string(10) "text/plain"
["Encoding"]=>
string(4) "8bit"
["ErrorInfo"]=>
string(54) "You must provide at least one recipient email address."
["From"]=>
string(43) "info@immortalstera.comwww.immortalstera.com"
Konu içinde ki bazı mesajlarda arkadaşların dungeonlara girmek için grup bulmalarında zorluklar çektiğini gördüm. Bilmeyen arkadaşlar için paylaşma gereği duyuyorum.

www.gw2lfg.com

Artık Frac ve diğer bütün dungeonlar dahil her türlü grup kurma ve bulma işlemlerinizi bu siteye bakarak halledebilirsiniz. 5 dakika içinde bütün görevleriniz için grup bulabilir/kurabilirsiniz..

Bilginize
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66928539

Burada ki konuda herhangibir kavga vs olmamasına rağmen konuyu kapatma nedeniniz sanırım gayet ortada... Hayır madem konuyu kapatıyorsun neden mesajları siliyor ve neden mesaj yazan arkadaşıNIN mesajını editliyorsun? Arkadaşının rezilliğini örtbas etmene gerek yoktu. Yancılık ve haksızlık yapmadan herkese eşit seviyede bulunmak ve davranmak göreviniz değil mi?

Sildiğiniz mesajlar bildiğim kadarıyla geri getirelemeyeceği için savunma yapmanız ve kendinizi haklı göstermeniz de kolay olacaktır tabii ki... Bölüm yetkilisinin bu tarz bir anlayışa sahip olduğunu bilseydim birkaç ekran görüntüsü ile şikayet edebilirdim.

Her neyse... Amacım sizi tartışma içine çekmek olmamakla birlikte, diğer kullanıcılara da arkadaş çevrenize baktığınız gözle bakmanızı temenni ediyorum. Daha önce de sizin hakkınızda bir kaç kez konu açan diğer kullanıcıları şimdi daha iyi anlamış bulunduk.

İyi çalışmalar.
Bilginize
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 597
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.410 (Bu ay: 259)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.