Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: etoo9

arkadaşlar ben ps3 store ye bağlanamadım gitti ya internete giriyom ps3 store için bütün herşeyi doldurdum tebrikler diyo son mesaj da ama bir türlü bağlanamadım nedenini bilen varmı daha önce kimseye oldumu bu durum ?

Dostum Türkiye için henüz hizmete girmedi psstore...

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Tabii evinde Wireless Ağın varsa!
    quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

İnternete bağlanmak için PS3 kutusundan bağlantı için bir kablo çıkıyor. Eğer 60GB'lık pakete sahipsen zaten bu kabloya ihtiyacın yok tek yapman gereken modemi açmak ve ps3 menüsünde Network başlığından ps3'ün kablosuz ağını harekete geçirmek. Olay bundan ibaret.

serhanuygur kardeş Wireless ağı varmış arkadaşın yoksa heralde yani.

quote:

Orjinalden alıntı: Baileys26

weycell seni psn e ekledik ama daha kabulün gelmedi seninde, beklemedeyiz...

Dostum ps3 şu günlerde yanımda değil, daha uzun bir süre de olmayacak...Temmuz ayında eve döneceğim şu an evden biraz uzağım malum üniversite olayı işte o nedenle kabul veremedim daha yeni ekleyenlere...Temmuz'a kadar da veremeyeceğim tabi.

• weycell 61 usta bi ön sayfada sorum vardı.bi el atıver sen anlarsın.
    tesekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: görece

ps3 dvd performansı icin neler söylersiniz.hd kabloyla lcd tv de normal bir player dan farkı olurmu?720p yada
    1080i görüntü alabilirmiyim?ps3 henüz almadım.garantili almak istiyorum o yüzden bekliyorum.tercihen teknosadan alacagım taksitle ama stoklarda henüz yok.izmir

Dostum eğer bir HDTV veya HD monitörün varsa ve ps3'ü HDMI kablosuyla bağlıyorsan ps3 bütün dvd'leri upscale edebilir...

NOT: Öte yandan bir kısım kullanıcılar ps3'te dvd filmlerde frame düşmeleri gözlendiğini söylüyorlardı ilk zamanlarda ama sanırım bu düzeltildi o açıdan sorun yok şimdi.
  • simdi oldu.sagolasın
  • weycell kardes psn e seni ekledim ama sen den hala kabul gelmedi.
  • Cevabını bir önceki sayfada verdim kardeş.
  • tesekkurler ama senin gibi bir duayenle oyun oynayamamak uzdu beni....
    En kisa zamanda beklioruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baileys26 -- 3 Nisan 2007; 21:56:00 >
  • Saol dostum eksik olma, inşallah bomba gibi dönücem hep beraber güzel turnuvalar yapacağız.
  • Orjinalden alıntı: Weycell 61

arkadaşlar ben ps3 store ye bağlanamadım gitti ya internete giriyom ps3 store için bütün herşeyi doldurdum tebrikler diyo son mesaj da ama bir türlü bağlanamadım nedenini bilen varmı daha önce kimseye oldumu bu durum ?

Dostum Türkiye için henüz hizmete girmedi psstore...

weycell 61 benim arkadaşım psstore ye bağlandı granturismo hd ve fomula yı indirdi yani psstoreye bağlanılıyo ama adres olarak usa dan bi adres belirteceksin şimdi benim arkdaşım izmir de cumartesi gelecek o gelsin inşallah bağlanıcam.
  • mesaj ım alıntı içinde oldu
  • veysel abi sence bende ps3 almalımıyımlütfen bana yardımcı ol bende 1024x1080 hd tv var abi nasıl olur sence
  • Arkadaşlar RIDGE RACER oyununda sixaxis'in harekete duyarlı olan özelliği kullanılabiliyor mu?
  • bir soru daha simdi ps3 ten ilk mesajim bu mozilla icin ps3 e nasil java falan yukleyecem mozillanin sitesi yonlendiriyo ama intel amd icin falan diyo hic ps3 ile ilgili bisey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

veysel abi sence bende ps3 almalımıyımlütfen bana yardımcı ol bende 1024x1080 hd tv var abi nasıl olur sence

Hakan abi sana bir tane hdmi kablo lazım gerisini dert etme...

quote:

Orjinalden alıntı: huso11

Arkadaşlar RIDGE RACER oyununda sixaxis'in harekete duyarlı olan özelliği kullanılabiliyor mu?

Sanırım hayır ama emin değilim...

quote:

bir soru daha simdi ps3 ten ilk mesajim bu mozilla icin ps3 e nasil java falan yukleyecem mozillanin sitesi yonlendiriyo ama intel amd icin falan diyo hic ps3 ile ilgili bisey yok

Java ve benzeri birçok program Linux'u desteklemiyor şimdilik. Mozilla indirmeye izin verse bile install olayına giremiyorsunuz maalesef.

• Arkadaşlar ben download yapmak istiyorum ama bi türlü dl başlamıyo uzun süre oldu download now yaptım daha sonra ekrana downloading geldi ama hep yüzde 0,aşagıdada aynı anda işlem yapın gibi bişey var başka bişey yapnmam lazımmı bunun başlaması için?
  • Neyse sabaha kadar bırakmıştım inmiş nba 07 akşam eve gidince bakarım artk...
  • arkadaşlar ben de 226BW alacağım yakında, hem pc hem de PS3 almayı düşündüğüm için. PS3 alırsam sorunsuz oynayabileceğim galiba sadece bir çevirici ile! ama benim problemim oyunlarla ilgili acaba ne zaman kopya oyunları oynama şansımız olabilir. orijinal oyunla uğraşmak istemiyorum. PS2 yi 2001 de almıştım ve 1,5 sene falan orijinal oyun oynamak zorunda kaldım. bu duruma düşmek istemiyorum açıkçası. GTA 4 ün trailer ını görmem bana yetti. kesinlikle almam gerekiyor en kısa zamanda çıldıracağım.

• EDİT; mesaj aynliş yere yazılmiş düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 5 Nisan 2007; 14:51:52 >
  • bende de ridge racer7 var üzerinde harakete duyarlı olduğu simge ve işareti var fakat bende harekete duyarlı şekilde oynayamıyorum.oynayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi??

quote]Orjinalden alıntı: huso11

Arkadaşlar RIDGE RACER oyununda sixaxis'in harekete duyarlı olan özelliği kullanılabiliyor mu?
  • bide benim sorum war ps3 pc oyunlarını çalıştırıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.