Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşalar benim bi sorum olacak ben yellow dog linux e wireless i nasıl göstericem ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  • küçük televizyon dediğin bildiğimiz 37 ekran falan TV lerden ise, 480 i çözünürlükle oynayabilirsin maksimum... 720p veya 1080p oynayamazsın. TV büyüklüğü ile alakası yok bunun, Tüplü TV lerin hepsi böyle. ne yazık ki gerçek Ps3 zevkini alamazsın bu durumda :\ ben evde 89 ekran Tüplü TV ile oynyorum, ama 19" monitörde oynamayı tercih ederim çözünürlük yüzünden. zaten sırf Ps3 için aylardır 226 bekliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ukafadar

Benim bitane televizyonum var küçük sayılır onun çözünürlüğünü nerden bilebilirim. Ayrıca çözünürlük 1280x720 olmassa ps3 ün bi zevki olmazmı?
  • Ps3'deki Linux, wireless'ı tanımıyor maleserf
  • Ben pal ps3 sahibiyim. USA PS3 STORE dan 3 defa def jam oyununu indirdim ama her seferinde (THE DATA İS CORRUPTED ) hatasını veriyor. Oyun yükleniyor ama çalıştırdığım zaman bu hatayı veriyor. Bu hata'yı neden veriyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

Ps3'deki Linux, wireless'ı tanımıyor maleserf

dostum naptın sen ya bitirdin beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

quote:

dostum naptın sen ya bitirdin beni

• quote:

dostum linux ile pc ps3 arasi LAN ile ağ kurmyadı denedinmi? merak ediyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilse

Merhaba ,

Kısa bir sorum olacak, cevaplarda okudum, " iso loader" nedir? , Çarşamba veya perşembe NTSC-U PS3'üm geliyor, önceden bilgimiz olsun,

Teşekkürler,

İso Loader; Playstation 3'ün kopya koruma sisteminin aşıldıktan sonra hdd'sine .iso uzantılı oyun dosyalarını atmak ve bunları çalıştırmak üzere yazılmış bir programdır. Ancak henüz ortada böyle bir program yoktur ps3 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 2 Nisan 2007; 15:09:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

küçük televizyon dediğin bildiğimiz 37 ekran falan TV lerden ise, 480 i çözünürlükle oynayabilirsin maksimum... 720p veya 1080p oynayamazsın. TV büyüklüğü ile alakası yok bunun, Tüplü TV lerin hepsi böyle. ne yazık ki gerçek Ps3 zevkini alamazsın bu durumda :\ ben evde 89 ekran Tüplü TV ile oynyorum, ama 19" monitörde oynamayı tercih ederim çözünürlük yüzünden. zaten sırf Ps3 için aylardır 226 bekliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ukafadar

Benim bitane televizyonum var küçük sayılır onun çözünürlüğünü nerden bilebilirim. Ayrıca çözünürlük 1280x720 olmassa ps3 ün bi zevki olmazmı?

Öncelikle cevabın için saol peki her LCD de 720p veya 1080p kalitesine(yani iyi kaliteye) getirilebilirmi?
    Mesela
    bu verdiğim linkdeki lcd olurmu?

• Verdiğin linkteki TV'yi ps3'te kullanıp HD görüntü bekliyorsan bu mümkün değil dostum. Bir kere kafadan 15" ve 4:3 ekran formatında olması işi bozar. En az 19" üstü ve 16:9 ekran formatı ps3 için ideal asgari şarttır HD görüntüde. Sanırım NTSC desteği de yok bu TV'nin, kısacası ps3 için tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 2 Nisan 2007; 23:29:01 >
  • PS3 üme kavuştum bugün,fakat bi sorum var ben wirelass modem kullanıyorum pc için,şimdi bu modemi ps3 tede kullanmak istiyorum,acaba tam olarak ne yapmalıyımki ps3 benim wirelass modemi algılasın veya başka kablolu olarak tam olarak hangi kabloyu almalıyım ve hangi yönemi izlemeliyim ve tam olarak ne yapmalıyım bir detaylı şekilde açıklarsanız cok sevinirim...

Hayırlı geceler.
  • İnternete bağlanmak için PS3 kutusundan bağlantı için bir kablo çıkıyor. Eğer 60GB'lık pakete sahipsen zaten bu kabloya ihtiyacın yok tek yapman gereken modemi açmak ve ps3 menüsünde Network başlığından ps3'ün kablosuz ağını harekete geçirmek. Olay bundan ibaret.
  • arkadaşlar ben ps3 store ye bağlanamadım gitti ya internete giriyom ps3 store için bütün herşeyi doldurdum tebrikler diyo son mesaj da ama bir türlü bağlanamadım nedenini bilen varmı daha önce kimseye oldumu bu durum ?
  • ps3 dvd performansı icin neler söylersiniz.hd kabloyla lcd tv de normal bir player dan farkı olurmu?720p yada
    1080i görüntü alabilirmiyim?ps3 henüz almadım.garantili almak istiyorum o yüzden bekliyorum.tercihen teknosadan alacagım taksitle ama stoklarda henüz yok.izmir
  • ps3 te normal internetten bilgisayarıma indirdiğim .avi uzantılı filmleri dvd ye çeksem izleyebiliriym?
  • Tabii evinde Wireless Ağın varsa!
    quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

İnternete bağlanmak için PS3 kutusundan bağlantı için bir kablo çıkıyor. Eğer 60GB'lık pakete sahipsen zaten bu kabloya ihtiyacın yok tek yapman gereken modemi açmak ve ps3 menüsünde Network başlığından ps3'ün kablosuz ağını harekete geçirmek. Olay bundan ibaret.
  • arkadaşım 1080p DVD veya 720 P dvd diyerek mantık karmaşası yaşama. Elindeki DVD nin çözünürlüğü ne ise onu izlersin. Zaten 1080p çözünürlüğünde bir filim genelde DVD ye sığmayacak kadar büyük olur (belki bir dual layer a sığar) yani önemli olan player kalitesi değil (bu durum için) elindeki medyanın Kalitesidir...

quote:

Orjinalden alıntı: görece

ps3 dvd performansı icin neler söylersiniz.hd kabloyla lcd tv de normal bir player dan farkı olurmu?720p yada
    1080i görüntü alabilirmiyim?ps3 henüz almadım.garantili almak istiyorum o yüzden bekliyorum.tercihen teknosadan alacagım taksitle ama stoklarda henüz yok.izmir

• weycell seni psn e ekledik ama daha kabulün gelmedi seninde, beklemedeyiz...
  • BU ps3 te bana demo vermediler alırken acaba demo yu netten mi indirecem,hangi siteye veya neye girmme lazım ayrıca update de yapcaz oda aynı yerdemi valla ben cok geri kaldım ya bu konuda,fazla vaktim de yok kontrol edemiyorum sayfaları :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

arkadaşım 1080p DVD veya 720 P dvd diyerek mantık karmaşası yaşama. Elindeki DVD nin çözünürlüğü ne ise onu izlersin. Zaten 1080p çözünürlüğünde bir filim genelde DVD ye sığmayacak kadar büyük olur (belki bir dual layer a sığar) yani önemli olan player kalitesi değil (bu durum için) elindeki medyanın Kalitesidir...

quote:

Orjinalden alıntı: görece

ps3 dvd performansı icin neler söylersiniz.hd kabloyla lcd tv de normal bir player dan farkı olurmu?720p yada

keske bilen biri cevaplasaydı....1080p degil 1080i.upscle yapabiliyormu ps3?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.