Şimdi Ara

Sony mdr ex155ap 39 tl (20 nisanda geldi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
50.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nostalji16

    Hocam 10 lira daha verilip JBL C100SIUBLBK almak cok daha iyi 50 liraya arada bence cok fazla kalite farki var.
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-c100sı-mikrofonlu-kulak-içi-kulaklık-siyah-1167623.html bu ürün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de yeni aldım kulaklığı, yarın iade etmeyi planlıyorum ama. yaklaşık 4 senedir sennheiser mx170 kullanıyorum. dağda taşta toprakta suda banamısın demedi kulaklığım. kulak içi tipine geçiş yapmayı düşünerek bunu aldım ama birincisi rahatsız etti, ikincisi kablosu felan çok cılız hele ki elimdeki sennheiser'dan sonra çok narin geldi, üçüncüsü yine sennheiser'dan sonra ses seviyesi de yetersiz geldi. 16 ohm olduğu için sanırım, benim ki 32 ohm du, teknik detaylarını bilmiyorum belki de desibelindendir benimki 109du mesela bu 103 desibel. bu arada cep telefonumda ve bilgisayarımda da denedim. biri lenovo vibe p1 biri de msi gv62, her ikisinde de ses seviyesi yetersizdi. Sony mdr ex155ap 39 tl (20 nisanda geldi)daha önceleri de birkaç kez farklı markalara geçiş ataklarım olmuştu ama hepsi geri tepti, bunda farklı olur belki diyordum çünkü özelliklerine bakılırsa cidden güzel kulaklık ama dediğim gibi içime sinmedi yarın iade etcem. muhtemelen elimdeki sennheiser bozulduktan sonra yine gidip 100 küsür lira bayılıp yine bir sennheiser alacam. özetle ses konusunda hassassanız ben tavsiye etmem, 40 lira nakit bunu alacağınıza 3-6 taksit 150 liraya sennheiser cx 300-II alabilirsiniz. yukarda da dediğim gibi zamanında 18 liraya aldığım mx170'im 4. senesinde ve hala faal. sorusu olanlara yardımcı olabilirim




  • Sabah 9 da gittim yok dedi. Şimdi akşam 9'a gelirken girdim tekrar. Sabah gelicektin abi bu saate kalmaz dedi kasadaki eleman. Ben de biraz sitemli tonda sabah 9'da da olmadığını söyledim. Arkada bir kız vardı duydu sanırım. Yukarıda var bir sürü dedi. Kasada ki eleman biraz bozuldu tabi. Siyah olsun dedim hemen getirdi. Bekleyenlerden 2 kişi daha istedi benden sonra.

    Kulaklığa gelirsek. Ergonomik olarak yine çok güzel bir ürün. Apple, Xiaomi, Samsung vs vs hepsi kalas geliyor benim kulağıma. Sennheiser ve Sony'de buldum ergonomiyi.

    Zaten hali hazırda Sony kulaklığım var ve ondan biraz aşağı bir ürün. Zaten amacım kısa süreli kullanımlar. Ses seviyesi yeterli, denge bu paraya bu kadar denecek seviyede.

    Ama kulaklık diğer hiçbir şeye benzemiyor. Zira herkesin kulağı hem anatomik olarak hem de zevk olarak bambaşka. O yüzden siz de kendinize uyan kulaklığı deneye deneye bulacaksınız.

    Ve bir not: Kulaklık skalanız ne kadar genişse kulaklıktan o kadar anlarsınız.




  • Tokat'taki binlerde 3 er 5er adet değişik renklerde mevcut. 15-20 ₺ ederi var bu fiyatlara düşerse alırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hem malzeme kalitesi hem ses kalitesi olarak xiaomi piston basicten kötü geldi. Piston 2 ve 3 ten hayli hayli kötüdür.
  • Kablo kalitesini de sesini de pek beğenmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azstek

    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-c100sı-mikrofonlu-kulak-içi-kulaklık-siyah-1167623.html bu ürün mü?

    Alıntıları Göster
    şuan hb de 43 tl kargo da yok :)https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siuwht-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-beyaz-p-HBV00000201ER?magaza=Nethouse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yarosama kullanıcısına yanıt
    hocam normal media playerdan denermisin ses seviyesini
  • mikrofon kısmı bozuk olabilir mi? aramalarda ses gitmiyor kayıt programlarında da ses kaydetmiyor.Telefon mu uyumsuz cihaz mı bozuk anlamadım ?
  • nike0 N kullanıcısına yanıt
    ben de gold aradım bulamadım. her yere lacivert bırakmışlar bizim burada.
  • Halihazırda Philips TX1 kullanan birisi olarak söylemem gerekiyor ki : Bu kulaklık 40 TL unutmayın... Gidip de 100 - 200 liralık kulaklıklarla kıyaslamak yanlış.
    Philips TX1'ın ses kalitesi ve yüksekliği tabiki Sony EX115'i geçiyor. Ha Philips kaç lira ? 150. Ama gidip de Aliexpressden 60 liraya alarak ölücülüğün dibine vurabiliyorsunuz.
    Ses seviyesi ve kalitesi çok da iyi değil yazmışsınız ama Dolby ses kartıyla gayet güzel ses alabildim . Tek şikayet ettiğim nokta basslar. Philips TX1'ın bass kalitesinden sonra bass'lar yok denecek kadar az geliyor. Onun dışında Philips TX1'den Sony'e geçince aman aman bir fark yaşamadım ben.

    Şöyle bir sıralamada bulunmak istiyorum :
    Philips TX1 (150TL) > Rock Zircon (60TL) > Sony MDR EX155 (40TL) > Sony MDR XB50AP (120TL) > Earpods (50TL)

    > Philips TX1 ses konusunda cidden çok çok iyi bir kulaklık. Hele ki dediğim gibi 60 TL'ye Aliexpressden getirebilirseniz efsane kulaklık. Ölücü arkadaşlar Sony'i değil Philips'i tercih etmeli .
    > Rock Zircon'un bass performansı ve ses yüksekliği cidden çok güzel fakat problem şurada : Meşhur jack sorunu. Bozulacak diye korkmuyor değilim :) Sony MDR EX155 'in ses kalitesi bir tık daha iyi. Fakat çok da aman aman bir fark yok.
    > Sony MDR EX155 ise yine yeterli bir ses kalitesi ve yüksekliği sunabiliyor . Fakat bass'lar yok :) Fiyatına göre alınabilecek ürünlerden.
    > Sony MDR XB50AP ... Kendi kendine cızırdamaya başlayan , bass kulaklığı diye satılıp bas vermeyen , ses kalitesi yerlerde bir kulaklık. Hiç sevmedim. Sevemedim

    Benim görüşlerim bu şekilde. Tartışmaya açık.


    Sony mdr ex155ap 39 tl (20 nisanda geldi)

    Edit : Ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendpt -- 20 Nisan 2018; 23:41:22 >




  • yarosama kullanıcısına yanıt
    kulak içi ve kanal içi farkı var. sony ye şans versen bidaha kulak içi takamzsın. ben de ilk içinde 10 ya das 15 sayısı bulunan bi sony aldım. dedim bu ne. kabloya elim çarpıyor kulağıma haşır hışur ses geliyor, basınç altında gibiyim sürekli, etrafı duymuyorum ses bi garip falan. 3-5 gün sonra eski kulaklığı geri taktım o da sonynin kulak içi bir modeliydi, tenekeden müzik dinliyor gibi oldum oysa o kulaklık bana dünyanın en güzel kulaklığı gelirdi :)
  • Bugün aldım ses seviyesi yeterli gelmedi. Yarın iade edeceğim. Ama ergonomik olarak, kulağa tam oturması vs olarak kulaklık çok hoşuma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şöle söyliyim; bu paraya bu ürün iyi yeterli mi herkesin beklentisi farklı; o xaman git 179 tl ye sennhiser al. Beni de tatmin etmedi , bilmiyorum ( bişy eksik gbi kulaklıkta)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla şu kulaklık 49 tl idi gündüz bundan aldım ,https://urun.n11.com/kulaklik/philips-shq1400-action-fit-kulakici-kulaklik-P246662805

    akşam bime gittim 3 tane sony siyah vardı .iyiki almamışım dedim dediklerinizi okuduktan sonra
  • Ses seviyesini yeterli bulmayanlar Capriccio uygulamasini indirin ses yukseltme ve ekolayzir ayarlari ile yuksek ses seviyesine ulasabilirsiniz. Telefonum xiaomi note 4x bu uygulama ile kullaniyorum spotify e gore ses %30 %35 arasi yukseliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 21 Nisan 2018; 0:38:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1040

    mikrofon kısmı bozuk olabilir mi? aramalarda ses gitmiyor kayıt programlarında da ses kaydetmiyor.Telefon mu uyumsuz cihaz mı bozuk anlamadım ?
    Bugün konuşma yaptım gayet iyiydi yalnız şöyle bir durum var, dışarıdan ses almayı azalttığı için istemsizce yüksek sesle konuşur halde buldum kendimi

    Kulaklıktan kendi sesimi duyamamışım.. Sonra tek kulaklığı çıkartıp öyle konuşmaya devam ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    note 4 ve xiaomi mi6 da denedim ses gitmiyor hiçbir şekilde.Sanırım arıza var ya da ne bileyim sadece sony marka telefonlarda mı çalışıyor bu mikrofon özelliği anlamadım ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1040

    note 4 ve xiaomi mi6 da denedim ses gitmiyor hiçbir şekilde.Sanırım arıza var ya da ne bileyim sadece sony marka telefonlarda mı çalışıyor bu mikrofon özelliği anlamadım ki?
    Bana arama gelmişti kulaklık da yanımdaydı konuşmanın yarısında bari deneyim dedim öyle takıp konuştum.

    Markadan dolayı olacağını düşünmüyorum, samsung s4 ile konuştum.

    Belki ses seviyesi düşüktür telefonların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    gelen çağrının sesi kulaklıkta duyuluyor ama benim sesim karşıya gitmiyor.2 telefonda da aynı problem var.Gelen çağrıyı kabul ettiğimde kulaklık takılı konumdaysa kulaklığın mikrofunu çalışmıyor,karşı tarafa ses gitmiyor.Çağrı devam ederken kulaklığı çıkartıyorum ses telefonun mikrofunundan gidiyor.Bence bir arıza var çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.