Şimdi Ara

SONY MDR-DS1000 5.1 KULAKLIK ALDIM İNCELEME VE RESİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi süredir Playstation3 için kulaklık arıyordum bu koun için açılan başlıkta önerilen modellerden biri olan SONY MDR-DS1000 modelini aldım ve denedim öncelikle cektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum...

Ps3'e takıp ilk önce PSN'den indirilen bluray trailerları denedim arkadaslar sonuc muhteşemdi.. Kırmızı beyaz girişlerin kulağımda bıraktıgı paslar silindi resmen...

Kutudan cıkan dekoder zaten uygun ses moduna geçiyor.. EFEKT modu olara CINEMA ve MUSIC modu var ve özellikle CINEMA modunda cok güzel bass var..

Daha sonrasında COD4'te denedim..

Sadece sunu demek istiyorum benim gibi hala kırmızı beyaz girişleri kullanan arkadaslar cok sey kacırmıs ses anlamında mermilerin sekişleri konusmalar o kadar temiz ve nerden geldiği o kadar açıkki kafanızı cevirmemeniz elde değil..

Sonuç olarak benim gibi sürekli ses sistemi taşıyamacaksanız Mutlaka alın diyorum Parlak siyah kasasıyla cok şık duruyor.. yarın daha güzel fotolar koyucamm..

Şimdilik bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 19 Şubat 2008; 23:55:01 >

• Hayırlı olsun Kaan yarın inşallah banada getirirsinde bende incelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Hayırlı olsun Kaan yarın inşallah banada getirirsinde bende incelerim
    Hayırlı olsun hocam da sanırım 180 ytl vermişsin biraz çok değilmi yaw sony bayisinde gördüğüm fiyat 160 ytl felandı gerçi 20 ytl pek önemli olmayabilir ama ne biliyim daha ucuza bulma imkanın yokmuydu.Tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hothor

Hayırlı olsun hocam da sanırım 180 ytl vermişsin biraz çok değilmi yaw sony bayisinde gördüğüm fiyat 160 ytl felandı gerçi 20 ytl pek önemli olmayabilir ama ne biliyim daha ucuza bulma imkanın yokmuydu.Tekrar hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun dostum güzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

hayırlı olsun dostum güzel seçim

Alıntıları Göster
    aynısını ben de kullanıyorum parasını hakediyor.oldukça etkileyici bir ürün. güle güle kullan bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

aynısını ben de kullanıyorum parasını hakediyor.oldukça etkileyici bir ürün. güle güle kullan bakalım

Alıntıları Göster
    herkese teşekkür ederim arkadaslar bende buldum 160liraya morfarede ama elimdeki karta taksitleri yoktu malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.i.T.S

herkese teşekkür ederim arkadaslar bende buldum 160liraya morfarede ama elimdeki karta taksitleri yoktu malesef

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, zevkli bir deneyim olacaktır senin için. Bize biraz daha ayrıntı verirsin artık. Kurcala bakalım özelliklerini, daha neler çıkacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giove -- 20 Şubat 2008; 0:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giove

Hayırlı olsun, zevkli bir deneyim olacaktır senin için. Bize biraz daha ayrıntı verirsin artık. Kurcala bakalım özelliklerini, daha neler çıkacak....

Alıntıları Göster
    kulaktida mi 5.1 yapmis adamlar! tam benlik desenize bu! birkac soru kafamda onlarida cozemler hemen alacagim bu aleti super otesi biseye benziyor valla!
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım bi alan olarak bazı teknik detaylar verebilirmisin, mesela hangi giriş ve çıkışlar var, hangi ses formatlarını destekliyor, gördüğüm kadarıyla iki adet kulaklık çıkışı var, ekstra kulaklıklar kaça satılıyor ( bir araştırma yaptıysan ), kulaklık kablo uzunluğu nekadar. incelemeni yazarken bunlarıda dikkate alırsan sevinirim. hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakir

arkadaşım bi alan olarak bazı teknik detaylar verebilirmisin, mesela hangi giriş ve çıkışlar var, hangi ses formatlarını destekliyor, gördüğüm kadarıyla iki adet kulaklık çıkışı var, ekstra kulaklıklar kaça satılıyor ( bir araştırma yaptıysan ), kulaklık kablo uzunluğu nekadar. incelemeni yazarken bunlarıda dikkate alırsan sevinirim. hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    arkadaslar ilk fırsatta taze resimlerle daha detaylı inceleme yapıcam şimdi bi giriş olduu bu sadece ama %100 tavsiye ederim eğer azcıkta olsa fikilerime güveniyosanız pişman olmazsınız

• quote:

arkadaslar ilk fırsatta taze resimlerle daha detaylı inceleme yapıcam şimdi bi giriş olduu bu sadece ama %100 tavsiye ederim eğer azcıkta olsa fikilerime güveniyosanız pişman olmazsınız

Alıntıları Göster
    Bekliyoruz bakalım sayın editör bey....

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

• quote:

Alıntıları Göster
    @sagorap
    bir şey soracam. sen ps3ü receiver'lı bir sisteme bağlayıp speaker'lardan 5+1 ses aldın mı?
    yani cod4 te ses 4 bir yandan geliyor diyorsun, 5+1 sistemde de aynı etki var.
    kulaklıkla çooook daha iyi mi bu duyum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chakir

dolby digital , dolby prologic2 , dts seslerini çözüyor . digital analog olarak seçim tuşu var cinema ve müzik diye 2 seçenek mevcut ön kısımda.
    ön kısımda 2 adet kulaklık çıkışı var ve kablonun uzunluğu 1 metreyi geçkin.hatta bana uzun geliyor pc başında.ama ps3 ve film izlemek için aramda 2 metre olan tv mesafesinden rahatlıkla kulklığı kullanabiliyorum.

belki çoklayıcı ile kulaklık sayısını 3 ve yukarısına çıkarabiliriz gece toplu dinlemek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eloir

@sagorap
    bir şey soracam. sen ps3ü receiver'lı bir sisteme bağlayıp speaker'lardan 5+1 ses aldın mı?
    yani cod4 te ses 4 bir yandan geliyor diyorsun, 5+1 sistemde de aynı etki var.
    kulaklıkla çooook daha iyi mi bu duyum??

Alıntıları Göster
    @Eloir
    ben daha önce AV cıkıstan kırmızı beyaz uclar ile ses alıyordum şimdi optikten alıyorum.. aralarındaki fark cok büüyük gercekten zaten...

evet kulaklıkta cok daha iyi ve dısardan ses almadıgıı için sankii biri sana gelip konusuo oyunda öle bi his veriyor biraz daha deneme fırsatım olunca detaylı bişilerde yazıcam zaten

• quote:

@Eloir
    ben daha önce AV cıkıstan kırmızı beyaz uclar ile ses alıyordum şimdi optikten alıyorum.. aralarındaki fark cok büüyük gercekten zaten...

evet kulaklıkta cok daha iyi ve dısardan ses almadıgıı için sankii biri sana gelip konusuo oyunda öle bi his veriyor biraz daha deneme fırsatım olunca detaylı bişilerde yazıcam zaten

Alıntıları Göster
    Sagorap benim için, Surround hissini gerçek 5.1 ler kadar iyi veriyormu veya eksikleri fazlaları neler bunları özellikle incelermisin, 5.1 bir test klibi fln bulabilirmisin bilmiyorum ama özellikle kulaklıkta surround u nasıl hissettiriyor onu açıklarsan sevinirim. bekliyoruz detayları

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Sagorap benim için, Surround hissini gerçek 5.1 ler kadar iyi veriyormu veya eksikleri fazlaları neler bunları özellikle incelermisin, 5.1 bir test klibi fln bulabilirmisin bilmiyorum ama özellikle kulaklıkta surround u nasıl hissettiriyor onu açıklarsan sevinirim. bekliyoruz detayları

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

hayırlı olsun

dostum test klibini bulabilcegm bi yer varsa bi Pm at yada yaz burdan deneyeyimm yarın ilk fırsatta...

ama sunu söyliyimm AV cıkısla arasında uçurumlar gibi fark varrr hissettim bunu..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

hayırlı olsun

dostum test klibini bulabilcegm bi yer varsa bi Pm at yada yaz burdan deneyeyimm yarın ilk fırsatta...

ama sunu söyliyimm AV cıkısla arasında uçurumlar gibi fark varrr hissettim bunu..

Alıntıları Göster
    bu kulaklık felaket bişey anlatılmaz yaşanır

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

bu kulaklık felaket bişey anlatılmaz yaşanır

Alıntıları Göster
    Harbi mükemmel ses verir bu kulaklık ya zaten marka da belli Sony.

Dandik olması beklenemez.

Güle Güle kullan hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Harbi mükemmel ses verir bu kulaklık ya zaten marka da belli Sony.

Dandik olması beklenemez.

Güle Güle kullan hocam

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın, rengi de güzelmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.