Bildirim
SONY KDL40V4000K mi? LG 42LG5000 FULL HD mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
görünüş olarak sony harika ama özellik olarak samsung çok daha iyi ve fiyat olarak da uygun amaaaa bence ***32" Ekran Genişliği 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD- 70.000:1 kontrast 500 cd/m2 Parlaklık USB Giriş DNIe PRO 16-Bit işlemci ile SAMSUNG LE32A756 LCD TV*** ama bu çok küçük dersen o zaman ***37" Ekran Genişliği 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD- 15.000:1 Kontrast 500 cd/m2 Parlaklık 100 Hz Motion Plus 4 HDMI Giriş Crystal Design ile SAMSUNG LE37A656 LCD TV*** yi tavsiye ederim _____________________________ -
yukarda samsung çok daha iyi yazmışım lg yazacaktım düzeltiyorum _____________________________ -
40'' yada 42'' bisey dusunuyorum ben
SONY KDL40V4000K FULL HD Fiyat 2300
lg 42LG5000 FULL HD Fiyat 1560
lg nin teknik ozellikleri daha iyi ama bu ikisi arasinda kararsiz kaldim ya
_____________________________ -
Yanlış anlaşılmasın bende sony lcd almak istiyorum.Lg çok daha iyi diyen arkadaşlar ne açıdan daha iyi olduğunu yazabilirlerse fikir sahibi olabiliriz sanırım ? _____________________________ serkan -
kardes iki tv yi karsilastirdigimizda lg nin özellikleri daha iyi fiyatida ?!?
amabir turlu karar veremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3mania -- 10 Ekim 2008; 10:37:02 >_____________________________ -
Kağıt üzerinde olmaz bu işler arkadaşlar, gidip inceleyeceksiniz, görüntülerini göreceksiniz, ben hayatımda Sony'den daha iyi görüntü verebilen bir LG görmedim, ne kadar görüp karşılaştırdıysam böyle bi soluk hoşuma gitmeyen bi görüntüsü var, seven seviyordur bişey diyemem ama bana göre Sony ve Samsung bir adım önde, bana göre tercihinizi bu yönde kullanın.
Sony 40D3500 önerebileceğim modellerden biridir._____________________________ -
haklisin kardes gunlerdir nette arastiriyorum ve sony bayiinde inceledim en son fiyat 2300 diyor 40V4000 modeline Lg yi gorme firsatim olmadi ama nette arastirmalarima gore ozellikler daha iyi gibi ama dedigin gibi kagit ustunde olmaz boyle seyler
Kararsizlik cok kotu bisey
42LG5000 nerede 1560 ytl. En ucuz 1890 ytl gordum ben..
quote:
Orjinalden alıntı: fredy68
40'' yada 42'' bisey dusunuyorum ben
SONY KDL40V4000K FULL HD Fiyat 2300
lg 42LG5000 FULL HD Fiyat 1560
lg nin teknik ozellikleri daha iyi ama bu ikisi arasinda kararsiz kaldim ya
Fiyat yükselmiş kardes 1.798,37 YTL
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LG5000-LCD-TV,5083.html
sen hangisini önerirsin kardes
SONY KDL40V4000K mi? LG 42LG5000 FULL HD mi?_____________________________ -
LG 42LG5000 FULL HD gerek y.içi gerek y.dışı forumlarda oldukça begeni toplayan ve tavsiye edilen bir model, hele 1560 olsa havada takla atılarak alınacak bir model. Teknosada su an 1900 kusur sanırım. Sony v serisi icin pek iyi konusmuyorlar, w serisi daha iyimiş. Bu arada SD yayın kalitesinde de LG epey iyimiş yazılıp cizilenlere gore.. _____________________________ -
Evet haklisin bende cok arastirdim ama sky__walker arkadasin yazdiklarina da katiliyorum
ikisi arasinda bi karar veremedim
aralarinda 400 tl var nedersiniz ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3mania -- 10 Ekim 2008; 12:35:45 >_____________________________ -
Sony 40V4000 modeli varken halen neden düşük seri olan D serilerini öneriyorsunuz _____________________________ -
Sony 40V4000 İlgili topic'e bakman yeterli , Saygılar... _____________________________ -
dedigin topiği gönderirmisin ??? _____________________________ -
bu iki tv den hangisini öneriyorsunuz? _____________________________ -
Sony 40V4000 dedik ya birader
Fazla aramanada gerek yok ...Saygılar.
42LG5000 diyorum _____________________________
Benzer içerikler
- nanocell tv nedir
- webos inat tv yükleme
- samsung tv ekran yazısı kaldırma
- tcl c8k
- lg televizyon ışığı yanıyor ama açılmıyor
- tv box nedir
- en iyi televizyon markası sıralaması 2025
- en iyi televizyon markası
- televizyon tavsiyesi 2025
- yeni apple tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler