Merhaba, ben LG55um7100plb kullanıcısıyım lg uygulama mağazasından temel şeyleri indirebililyorum (youtube,twitch,puhu tv vb.) fakat bunlar yetersiz kalıyor mesela kendi yerleşik web tarayısı çok yavaş ve birçok site desteklemiyor chrome'u indirmek istiyorum ve lg storeda yok ve ayrıca diğer play store uygulamaları indirmek istiyorum çok yüksek şeyler değide daha çok eba,instagram,ve diğer play store uygulamaları usb den apk atan var kabloyla jar atan var sizce nasıl indirebilirim aranızda bilgili birileri varsa söyleyebilir mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetaliay -- 11 Kasım 2020; 18:17:21 > |
LG WebOS Smart TV'nize Üçüncü Taraf Uygulama Yükleme
LG WebOS Smart TV'niz, çeşitli yerel akış hizmetlerine ve uygulamalara erişim sağlarken, üçüncü taraf uygulamalar yükleme özelliği sunmaz. Bu, TV'nizin resmi uygulama mağazasında bulunmayan uygulamaları yükleyemeyeceğiniz anlamına gelir.
Ancak, LG WebOS Smart TV'nizin uygulama ekosistemini genişletecek bazı çözümler mevcuttur.
İnat TV Yükleme
İnat TV, LG WebOS Smart TV'lerde yaygın olarak kullanılan bir üçüncü taraf uygulama yükleme aracıdır. İnat TV'yi yüklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:
- LG WebOS Smart TV'nizde web tarayıcısını açın.
- İnat TV'nin resmi web sitesine gidin.
- Web sitesinden İnat TV APK dosyasını indirin.
- İndirilen APK dosyasını bir USB sürücüye kopyalayın.
- USB sürücüyü LG WebOS Smart TV'nize takın.
- TV'nizdeki "Dosya Yöneticisi" uygulamasını başlatın.
- USB sürücüsünü seçin ve İnat TV APK dosyasını bulun.
- APK dosyasına tıklayın ve "Yükle" seçeneğini seçin.
Diğer WebOS APK Yükleme Yöntemleri
İnat TV'nin yanı sıra, LG WebOS Smart TV'lere üçüncü taraf uygulamalar yüklemek için kullanılabilecek başka yöntemler de vardır. Ancak bu yöntemler daha tekniktir ve deneyimli kullanıcılar için önerilir. Bunlar arasında şunlar yer alır:
- Sideloading
- Developer Modu
Üçüncü taraf uygulamaları yüklemeden önce, bunların TV'nizde düzgün çalışıp çalışmayacağını araştırmanız önerilir. Ayrıca güvenilir kaynaklardan APK dosyaları indirdiğinizden ve bunları yüklerken dikkatli olduğunuzdan emin olun.