Şimdi Ara

sony kdl 40v3000 goruntuleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazi resimleri paylasmak istedim...sony 40v 3000 dvd...ps3..sd...

• hayırlı günlerde kullan arkadaşım
  • sağolun.bayağı zamandır vardı..samsung 40m 87 yi verip bunu almıştım..
  • hayret hiç yorum yok?
  • Valla yorum yapacağım ama pek bilgim yok bu konularda eminim bilen arkadaşlar görüntülerle ilgili yorum yapacaklardır
  • hayırlı olsun arkadaşım bende almak istiyorum... ama kafamda 3 model var sen ce hangisini alamalıyım?
    sony v3000
    lg 42 5000
    TOSHIBA 40XF350
  • Benimkinin alt modeli ama daha iyi görüntü veriyor.Ben tam olarak görüntüyü ayarlıyamadım.Renk-kontrast filan.Ayarlarını yazarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony KDL - 40EX710 Altyazı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Benimkinin alt modeli ama daha iyi görüntü veriyor.Ben tam olarak görüntüyü ayarlıyamadım.Renk-kontrast filan.Ayarlarını yazarmısın?

Benimki v4000 modeli. Ama genelde sony'de menu ve ayar ekranları birbirine çok benzediğinden sizlerde de iyi sonuç vereceğini düşündüğüm Sd yayın için kullandığım ayarları vereyim. Ps3'te blu-ray filmlerde vs. iyi sonuç vermez onuda söyliyeyim.

Sd ayarları:

Resim modu: Standart

Arka ışık: 4
    Kontrast: 60
    Parlaklık: 55
    Renk:50
    Renklerin sıcaklığı: Soğuk
    Keskinlik: 8
    Gürültü azaltma: Orta
    Mpeg Gürültü azaltma: düşük

Gelişmiş ayarlar
    ------------------
    Gel.Kontrast Zenginleştirici: Kapalı
    Canlı Renkler: Kapalı

• arkadaşlar benim yaptığım incelemeler sonunda sony nin w,v,d serileri arasında ister 3000 ister 4000 olsun pek bir fark göremedim..nedense x serisini hep ayrı tuttum..x serisi zaten bunlardan fiyat olarak da ayrılıyor....sadece bir örnek verecek olursak w serisinin menusü gerçekten hoşuma gitmişti..psp ve ps3 tarzı olduğu için...ama onda da piano kasa yoktu.. neyse sonuçta fiyatlarındanda görüldüğü üzere aralarında pek bir fark yok.daha evvel samsung 40m87 kullandığımı söylemiştim..paneller aynı üretim olmasına karşın bu iki marka arasında farklar olduğunu gördüm...bi kere parlak ekran samsungu ayırıyor.ama bir zaman sonra renklerin canlılığı insana doğal olmadığı izlenimi veriyor.örnek:futbol maçlarında sd yayında topun hareketli anlarında zemin sulu boyayla boyanmış gibi:)
    iki cihazı da öne çıkaran etkenler var..ama benim önem verdiğim malzeme kalitesi olduğu için en son sony de karar kıldım..samsungu değiştirme sebebim ccfl lamba sesinden dolayıdır..bir zaman sonra insanı deli ediyor..siyah ekranda yada kanal geçişlerinde panelin arkasından geliyor..bazı dikkatli arkadaşlar olayı çözmüş...ben en az 5-6 cihaza baktım hepsinde ses vardı...samsun bu cihazları piyasaya nasıl sürmüş hayret..işte sanmıyorum ki sony bunu yapsın...
    jack1905 arkadaşa sony dışındaki cihazlar hakkında fikir veremem..çünkü onları hiç incelemedim...

• üstadım görüntüler için teşekkürler.
    pc bağlantısıyla ilgili görüntüler varmı.
    Aynı tv abimdede var. ama pc bağlantı görüntüleri berbattı.
    Yani ne deyim lcd tv den bi anda soğumama neden olmuştu.
  • dostum görüntüler için teşekkürler ve panelini iyi günlerde kullan.fakat bazı problemler var.

1-foto çekme işini ya sen iyi yapamadın yada bu tv de çok belirgin oranlarda flulaşma var.maç fotosunda futbolcuların ayaklarına iyice bak.ayakları çamur gibi gösteriyor.(bağlantılarını nasıl yaptın onu da yaz)

2-star wars vcd mi dvd mi belirgin oranda flulaşma var görüntüde (kılıç sallayanları ellerine iyice bak flulaşma var ve renkler mat,canlı değil)

3- çizgi sinema da (ellerini açan adam) kırımızı renk ayarın fazla bence.kırmızı oranını düşür.

4- en iyi foto örümcek adam filminde oynayan kızın fotosu.renkler iyi(kırmızı biraz fazla ayarını düşür),mat bir görüntü yok, çok temiz ve berrak bir görüntü var.

Saygılar
  • ilk önce yorumlar için teşekkür edeyim..en güzel resim örümcek adam filminde olmuş..zaten o blu-ray.diğerlerine gelince futbol görüntüsü için pek de iddalı değilim..ama o görüntüyü hiç bir lcd nn iyi göstereceğini sanmam...zaten cnn türkün trt den aldığı berbat bir görüntüydü..star wars a gelince taktir edersiniz ki 1981 yapımı... yanı o flulaşma gayet normal...yeni bir dvd filmde koydum mesela onda bu tür problemler yok.ben resimleri koyarken zaten objektif olmaya çalıştım...süsleme yapmadım yani...bağlantılara gelince ...

ps3:hdmi(philips)
    dvd:companenet(profigold)
    uydu alıcısı:scart(profigold)
    saygılar...
  • receiverında HDM-I çıkışı yok mu? yada dvd de ? Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

receiverında HDM-I çıkışı yok mu? yada dvd de ? Saygılar

keşke olsa arkadaşım..:)

şimdilik tek hd kaynağım ps3...diğerleri eski model olduğu için hdmi çıkışları yok.hatta eskiden dvd playerı bile s-vhs ten bağlamıştım...çok fark yoktur diye düşünüyordum..ama companent bağlayınca çok yanıldığımı anladım...

sizce hdmı çıkışlı bir dvd player ile değiştirmeye değer mi?yani companentle arasında çok fark var mıdır?...
  • birkac pc goruntusu ekledim..arayan arkadasa yardimi olur insallah...ama resimleri mecburen piksel olarak dusurdum.yoksa gorundugunden cok daha iyi oyle flulasma falan rahatsiz etmedi beni yani...

• resim cekme konusu benim icin zor

• bu aksam ps3 + fifa 2008 + kdl 40 v3000 birlesimini gordum...sanki birbirleri icin yaratilmislar...bir kac resimi de paylasmayi dusunuyorum...
  • ps3 resimlerini de eklersen iyi olur dostum. ayrıca ps3 de up-scaling özelliği olması gerek. dvd leri orda seyretmen daha iyi olur. Saygılar
  • onerileriniz guzel ama imkanlar malesef kisitli..ps3 ntsc oldugu icin pal dvd leri seyredemiyorum...bu iyi mi kotu mu hala kafamda soru isareti.cunku daha cok dvd film seyredersem okuyucu gozun bozulacagi yada omrunun kisalacagi soyleniyor..bu yuzden kendi kendime bir karar aldim.birazda zorunlu olarak:) bluray leri ps3 te normal dvd leri dvd player da izliyorum...ama yine de playerim dan memnun oldugumu soyleyebilirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.