Şimdi Ara

Sony KDL-40NX700 Öneriyormusunuz acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın SONY KDL-40NX700 Almayı düşünüyorum bu televizyonu bana önerirmisiniz + ları ve -leri varmıdır veya aynı fiyata başka önereceğiniz televizyon varmı fiyatı 2000 tl sizce nasıl ? ve bunun usb nasıl bluray bi film izleyebilirmiyiz usbden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 15 Aralık 2010; 19:05:43 >

• up
  • Gayet güzel bi tv.Fakat bluray izleyemezsiniz
  • Sony tvlerde usbden mkv (blurayden dönüştürülmüş video ) izleyemezsiniz , sadece divx ve mpeg video izlersiniz.
  • peki bu fiyat aralıgında usbden blurayda izliyebileceğimiz aynı sekil tv varmı ve ayrıca playstation 3 takıp bluray film izleyemezmiyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 15 Aralık 2010; 21:45:41 >
  • up
  • ps 3 sana blueray film izletir.eğer ps3 varsa bunun için usb aramana gerek yok.ama bu konuda en iyisi samsungtur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS3 ile blueray film izleyebilirsiniz. Ayrıca USB'den ya da harici hdd'den mkv izleyemiyorsunuz ancak DLNA sayesinde bilgisayardaki mkv formatını görüntüleyebiliyorsunuz diye biliyorum, tabii ki yardımcı server programlar sayesinde (ben henüz deneyemedim) Ayrıca bilgisayarınızı HDMI ya da VGA bağlantıyla TV'ye bağladığınızda da izleme imkanınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redstorm -- 15 Aralık 2010; 22:34:09 >
  • anladım teşekkür ederim :)
  • arkadaşlar bu konuda ben de destak bekliyorum... ne zamandır nx 700 düşünüyordum buradaki forumlardan aldığım izlenimle c6000 e meyil verdim çünkü ayrıca c6000 250 lira daha ucuzdu... şimdi de son olarak elektroworld de c6000 ne kadarmış diye gidip bakiim dedim, nx700 ün orda kampanyası varmış ve 2000 liraya düşmüş... yani c6000 ve nx700 aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdiniz ve neden???
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
  • up
  • c6000 ile nx700 aynı fiyat olsa kesinlikle nx700 alırım be3 işlemci sony nin en iyi işlemcisi bundan dolayı alırım ama usb çok fazla işini görecekse c6000 alırım bu kadar basit ayrıntı ile kafayı karıştırmaya gerek yok.
  • up
  • up
  • up
  • selamlar sanırım yeterli cevap alamadın.
    bu tv ile ben de ilgiliyim bildiklerim paylaşayım. öncelikle edge led bir tv ve bu panelde ışık sızması sorunu ile çok karşılaşılıyor. Bazılarında az bazılarında çok ama genel olarak bu durum var ve sony servisleri bunu problem olarak görmüyor. bence paneli almadan kontrol etmeli ışık sızması rahatsız etmeyecek düzeyde ise almalı diye düşünüyorum. fakat bunun muadili hx700 var lcd olarak. hx700 çok daha sorunsuz görünüyor. fiyatı da 3200 lerden 2500'e kadar geriledi. alternatif olarak bunu da inceleyebilirsin. ayrıca nx700 100 hertz hx700 200 hertz.
    ışık sızması problem olacak düzeyde değilse nx700 de gönül rahatlığı ile alınabilir.
  • yorumlarınız için saolun arkadaşlar 2000 tl kampanya fiyatıydı 2400 olmuş araya aracı soktum 2000tl ye aldım :)
  • hayıurlı olsun dostum, usb den film oynatma seçenekleri biraz zayıf ama panel olarak sözüm yok.
  • 2000 liraya nereden aldın. ben dün araştırdım en ucuz galeria sony de 2199 tl ydi. 2000 lira iyi fiyatmış.
  • Media marketten kampanyalı olarak aldım 2000 tl ye 1 günlük kampanyası vardı :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.