Şimdi Ara

Sony KDL-40NX700 Öneriyormusunuz acaba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REMDER

hayıurlı olsun dostum, usb den film oynatma seçenekleri biraz zayıf ama panel olarak sözüm yok.

Teşekkür ederim.
  • bence o fiyata alman imkansız gibi bişe ben bu fiyata zor aldım kampanya bitmişti araya adam soktum 2400 dediler zorla indirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryrcn

Ben bu modeli dün teknosa dan 1.839 tl ye aldım bugün kuruldu sd karasal yayında dahi memnuniyet verici. Işık sızması falanda yok.

merhaba,

Fiyat super, dun bir teknosaya gitmedim ise bak super indirim yapmislar .. Bu gunluk bir indirim miydi yoksa devam ediyor mu ? NX 700 alt masa ustu ayagini verdiler mi yoksa ayrica mi satiliyor ?

Orijinalden alıntı: Tribesman

yani c6000 ve nx700 aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdiniz ve neden???

Ben NX700'ü tercih ettim ve aldım. Sebebi: SONY

• quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

quote:

yani c6000 ve nx700 aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdiniz ve neden???

Ben NX700'ü tercih ettim ve aldım. Sebebi: SONY

katılıyorum
  • Masa ayaklığı içinden çıktı. Teknosa nın açılışı vardı pek çok üründe %50 ye varan indirimler yapıldı. Samsung 46c6000 modeli 2400 idi fakat hem fiyat açısından hemde Sony olduğu için NX700 de karar kıldım. Filmleri de formatını değiştirip veya bilgisayarı bağlayarak izleyebiliyorum.

• quote:

Masa ayaklığı içinden çıktı. Teknosa nın açılışı vardı pek çok üründe %50 ye varan indirimler yapıldı. Samsung 46c6000 modeli 2400 idi fakat hem fiyat açısından hemde Sony olduğu için NX700 de karar kıldım. Filmleri de formatını değiştirip veya bilgisayarı bağlayarak izleyebiliyorum.

%50 bizim burdada olmuştu açılıştan dolayı ama ben kaçırmışım yer neresiydi acaba ?

Orijinalden alıntı: darkgobln

quote:

Masa ayaklığı içinden çıktı. Teknosa nın açılışı vardı pek çok üründe %50 ye varan indirimler yapıldı. Samsung 46c6000 modeli 2400 idi fakat hem fiyat açısından hemde Sony olduğu için NX700 de karar kıldım. Filmleri de formatını değiştirip veya bilgisayarı bağlayarak izleyebiliyorum.

%50 bizim burdada olmuştu açılıştan dolayı ama ben kaçırmışım yer neresiydi acaba ?

2 yeni dükkan açmışlar sanırım biri cevahir avm deki yerleri olabilir genişletmişler mağazayı indirip yapıp bazı ürünlerde öyle satışları vardı ilk gün.
    Bla Bla Bla
  • Arkadaşlar bende ex710 ve nx700 arasında kararsızım,açıkcası tvden internetle uğraşacak değilim,usbden film izleme olasılığımda düşük,genel olarak digitürk ve blueray playerdan film izleyeceğim,tabi ki birde futbol maçları,bütün tv almamdaki amacım bundan ibaret...

ex710daki ambient sensör ve hareket senörü tam ne işe yarayacak günlük kullanımda ?
    nx700deki ışık sensörünün amacı ne?

nx700ün dış görünüşünü daha çok beğeniyorum ama iki tv arasında yayın,film,maç görüntüsü arasında bir fark var mı?

max verebileceğim miktar 2700 tldir,farklı tv önerilerinizi de değerlendirebilirim,bu modellere odaklanmamın en büyük sebebi sony markası ve tv standındaki görevlilerdir!!!
    ışık sensörü ise sen bu özelliği aktif hale getirirsen bu odadaki ışığa göre panelin parlaklığını azaltarak yine sana fazla elektrik faturası gelmesin diye ayar yapacaktır.bu hemen hemen her tv de var.
    bence tv alınacaksa yaa philips yada sony olmalı sende sony dediğine göre özellikleri aynı gibi görünsede kesinlikle nx diyorum.
    tüm nx 700 sahipleri eğer cevap vermeye çalışırsa sevinirim...

sorun: ekran aydınlatması karanlık görüntülerde kendini kısıyor sonra açıyor... çok rahatsız edici... özellikle bloomberg de dragon s den ingiltere yi izlerken defalarca oldu... bu aydınlatma ayarını ortamın aydınlık sev,iyesine göre yapması gerekmiyo mu ne diye görüntüye göre ayar yapmaya çalışıyor... bu dediğim şeyi beyaz alt yazılı programlarda fark edebiliyosunuz... çünkü alt yazı koyulaşım sonra gene açılıyor...

bi bilen varsa söylesin ayarlarla mı alakalı acaba???
  • quote:

yalnız ben tv im de şöyle bir durum fark ettim ve baya bi rahatsız edici... sizde de var mı diye merak ediyorum...
    tüm nx 700 sahipleri eğer cevap vermeye çalışırsa sevinirim...

sorun: ekran aydınlatması karanlık görüntülerde kendini kısıyor sonra açıyor... çok rahatsız edici... özellikle bloomberg de dragon s den ingiltere yi izlerken defalarca oldu... bu aydınlatma ayarını ortamın aydınlık sev,iyesine göre yapması gerekmiyo mu ne diye görüntüye göre ayar yapmaya çalışıyor... bu dediğim şeyi beyaz alt yazılı programlarda fark edebiliyosunuz... çünkü alt yazı koyulaşım sonra gene açılıyor...

bi bilen varsa söylesin ayarlarla mı alakalı acaba???

bu aslında bir özellik sony ve samsung gibi hemen hemen tüm markalarda mevcut, tv nin güç ayarlarını kontrol edin ve kapatıp o şekilde deneyin.

• arkadaşlar televizyonun desteklediği usbde film izleme formatını söylermisiniz ve o formata çevirecek programın isminide söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Bla Bla Bla
  • up
  • Yaklasık bir aydır kullanıyorum servisi daha iyi diye Sharp yerine Sony tercih ettim. Fakat kenar led aydınlatma teknolojisi bende oldukça büyük hayal kırıklığı yarattı. Alttan geçen yazı renginden resim rengi etkileniyor. Film veye tam ekran olmayan yayınlarda alt ve üstte kalan siyah bant resim rengine göre kızıla dönüyor. Yayın olmayan kanalda ekranın alt ve üst kısmında bant seklinde ışık huzmesi oluşuyor. Şık alt sehpa surround sesi tamamen maskeliyor bu nedenle duvara asmak zorunda kaldım. Hareketli görüntülerde flow motion oldukça başarısız. ( eski Philips televizyonum çok daha başarılı idi )
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.