Şimdi Ara

Sony KDL-40NX700 Öneriyormusunuz acaba ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar emin olun yansıma olayını ben de duydum, hatta almadan önce ACABA? dedim ama iyiki de almışım. Yansıma olayı her TV'de olduğu kadar yani. Özellikle beyaz modeli gayet güzel ve odanıza ayrı bir hava katıyor. Sonuç olarak düşünmeden alın diyorum.
  • burda yazılanları okuyunca televizyon alma fikrim değişti, evde samsungun 40s81 modeli var 3 yıl önce almıştım ama şimdi değiştirmem gerekiyor aklım hem sony nx800 diyordu ama yok ışık sızması, yok edge led iyi değil vs gibi yorumlardan sonra 2500 lira verip bir de memnun kalmazsam hiç iyi olmaz düşüncesiyle lcd mi alsam noktasına geldim.

1750liraya sony 40ex500 mü almalı (5 yıl garantiyle) yoksa electroworld den 1499liraya samsung c650 mi kararsız kaldım? samsungda garanti 2 yıl olduğu için aklımı çeliyor ama bu haftasonu karar vermek lazım.
  • suan piyasada bulunan ledlerin çoğu zaten edge led yani kenar led hatta full led olan markalar cok az ilk sharp cıkardı ve bu panelleri sony ve philips us serilerinde kullanma kararı aldı daha sonra full led cok parlak oldugu icin sony vaz gecti philips ise 9000 serisinde kullandı eger tv nin nasıl oldugunu soracak olursanız donanımsal ve gorsel olarak cok iyi bir tv ısık sızması dediginiz sorun edge led olan tum tv lerde var hatta bu sorun samsunglarda daha fazla ses özelliği olarak philips 7665 ve 7695 ile boy ölçüşemez ama samsungdan iyi olduguda aşikar eksisi neler derseniz internet seçeneklerinin kısıtlı olması usb üzerinden mkv formatlarını desteklememesi ve özellikle nx serilerinin önlerindeki cam panelden dolayı aşırı parlamalarını sayabilirim artılarına gelince bir B3 işlemci 2ye göre normal yayınlardaki performansı daha iyi ikinci dizaynı yinede philips 7665 veya 7695 serilerinden iyi diyemem onların üzerinde bulunan sharp panel ve bu sene ödül alan pixel plus hd işlemci görüntü olarakbir adım onde ayrıda 7000 serilerinde hem ambilight olması hemde internetinin acık yani istediginiz gibi internette surf yapabilme özgürlüğü cok guzel mağazalarda inceleyen arkadaslar icin bir dip not hem sony hem philips mağaza modunda standart görüntüdedir bunu coğu kimse bilmez ayarlarına girip görüntü iyileştirmelerini açarsanız görüntü formatlarını canlıya getirirseniz aslında ne kadar iyi televizyonlar olduklarını görürsünüz bir dip not daha philips ve sony standart görüntüde iken samsunglar mağaza modunda dinamik yani en iyi görüntü formatındadır bunuda unutmayın sonuc olarak bence ister sony alın ister samsung ister philips her biri tüm dünyada ürün satan buyuk markalardır genellik cogu urunleri basarılıdır sony nx seriside sony nin en güzel serilerinden biri bence

• Ben Sony KDL-40NX700 modelini bayağı araştırdım ve dün en sonunda makinayı aldım. Birçok tekno markette ve tanıdığım birçok TV satıcısı arkadaşım NX700'ün kesinlikle düşünülmemesi gereken bir Televizyon olduğunu söylediler. Ben galiba biraz fazla düşündüm ancak düşünme sürecim bitene kadar da bu modelin en uygun fiyata düştüğünü gördüm. Sonuç itibariyle makina dün geldi kuruldu ve gayet memnunum. SONY teknolojisi sonuçta tartışmasız görüntü ve ses uzmanı...
  • nereden,kaça aldınız?
  • arkadaşlar elimde kullanmadığım sıfır kutusunda sony 40nx1 hopörlör standı bulunmaktadır ,,

isteyene 35 liradan kargo alıcı ödemeli gönderebilirim,,
  • Arkadaşlarbu modelin güncellemesi tr sitede Yok aşağıdaki linkten usb ile takıp atılabiliyormuş sizce sorun yaşar muyum?

https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00013757

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.