Şimdi Ara

SONY KDL-32R435B 32 inç 82 cm Ekran LED TV 799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hd ready
  • Yıl 2015 olacak, halâ 720P TV satmaya çalışıyorlar.
  • çabuk sil bu çöpü hd ready. kınadım resmen teknolojiden uzak mısın kardeşim.
  • Eğer yaşlı insanlar izleyecekse full hd ye gerek yok, full hd kanallar çoğalmış değil ve full dh için maksimum randıman alınacilecek ekran 40" ve üzeridir...

Bu durumda hd ready olmasına bakılmaz, alınabilir......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Aralık 2014; 11:11:28 >
  • Sony'nin 32" bir tv'si 800 TL civarındaysa ya defoludur ya eski teknolojidir ya da muadili TV'ler artık satılmıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full hd yayın mı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd olan yayınların hepsinin çözünürlüğü 1920x1080i , ama bazılarının bitrate denilen kalitesi iyi değil.
  • Cihazı F/P olarak değerlendirirseniz alınası var mı acaba?

Bunun yerine 799 TL'ye ne alınabilir bu boyutta?
  • ihtiyacım olsa tv izlemek için sadece kesin alırdım.bence sadece tv izleyecekler kaçırmasın.
  • Mediamarkt a bakın sharp lc32le352b 749 tl.
    1920x1080 full hd
    usbden her tür medya oynatıyor
    smart özelliği yok çok limitli bazı şeyler var sanırım daha tam incelemedim. ethernet bağlantısı var.
    dahili uydu alıcı var. 3 hdmi 2 usb girişi var.
    muadil özellikte cihaz pek yok piyasada ya
    699 civarı hd ready 32 inç alacaksın receiversız. receiverlı o fiyata bulmak istiyorsan axen vs alacaksın
    yine axen-finlux hariç o fiyat aralığında 32 inç receiverlı full hd bulman imkansız.
    Ben dün mersim kipada samsung 32f4000 i gözüme kestirmiştim 599 tl den satılıyordu.
    hd ready bir tv bitane mini hd receiverla kullanırım dedim ancak bugün gittiğimde kalmamıştı websitesinde ise 699 dan satılıyor. (kipa direkt)
    Bugün şans eseri mediamarktta sharp ı görüp inceledim zaten mutfakta kullanılacak bir tv olacağından özelliklerine göre fiyatı oldukça iyi geldi.
    Yarın ürünü teslim alacağım tecrübelerimi paylaşırım.

bugün mediamarktta sony kdl 32r453 ü de görme şansım oldu, şahsi yorumum görüntü kalitesi olarak pek dengi yok.
    hd ready oldugunu özellikle full hd bir görüntü kullanmayacaksanız farkedeceğinizi sanmıyorum. Ancak mediamarkt fiyatı 999 tl idi.
    799 tl fiyat dediğiniz tv için gerçekten çok iyi. ancak artısını eksisini göz önünde bulundurmak lazım.

ben 700 civarında full hd receiverlı bulunca atladım açıkçası. ancak tercihe göre özellikle 799 tl fiyattan bahsi geçen sony de oldukça alınabilir bir tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 25 Aralık 2014; 1:41:48 >

• kucukti kullanıcısına yanıt
    Sharp lc32le352b'yi mağazada mı gördünüz acaba, ben Online sitede bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet mersin mağazada (mersin forum mediamarkt) vardı 7 tane kapalı kutu.
    İnternette gözükmüyor ürün. Görevliler bile bana ürünü hd ready diye tanıttılar ben araştırarak buldum özelliklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 25 Aralık 2014; 2:13:44 >
  • Güzel fiyatmış, keşke nette de olsaymış... :)

• R.I.P TuVNeRa

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

R.I.P TuVNeRa

Tuvnera yoksa sıcak fırsatlar hep bir yönüyle eksik olur. Yöneticiler bunun farkında değil sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar muhtemelen TuVNeRa uzaklaştırıldığına sizin kadar üzülmemiştir..
  • Arkadaşlar delitilki.com çok kalitesiz bir site şikayetvar'a bir göz atabilirsiniz. Hiç bulaşmayın derim 11 gün önce sipariş verdim halen ürünümü göndermediler. 5 defa kayıt oluşturdum dönüş de yapmadılar. Tavsiye etmiyorum.
  • süresiz uzaklaştırma
  • dahili uydu alıcısı var mı yok mu ben anlayamadım arkadaşlar? Bir de uydunet kablo tv seyrediyoruz. salonda teledünya var ancak ikinci odaya da eski tip kablo tv görüntüyü aktarabiliyoruz tüplü tv için kablo uzattılar. Bu kablodan gelen yayını alabiliyor bu tv sanırım. Fakat bu şekilde görüntü kalitesi düşük mü olur? Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.