Şimdi Ara

Sony : Her Wii Sahibi Bir Gün PS 3 Sahibi Olacak (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ravancy

Mehmet gol atınca bütün fenerliler TOPUZ diye bagıracak

mor forma sahipleride topuklu krampon alacakmış

TERBİYESİZLİGİN alemi yok... Kelime oyunları yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 5 Eylül 2009; 20:12:29 >

• beşiktaş mezarlında da dedii gibi her canlı bir gün ölümü tadacaktır :D
  • Ben tam tersini yapacagim. Ps3 var ama yanina bir tane de Wii alacagim.
  • Nintendo'ya her zaman saygım vardır. Sony ve Nintendo konsol pazarının liderleridir. Rekabet bize yarar.

Sony Nintendo el ele
    Şampiyonlar Ligine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 7 Eylül 2009; 6:21:03 >
  • xboxun adi bile gecmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Taraflı olacak da bunu kin ve nefret kokan sözler ile desteklemiyecek.Yoksa her türlü yorumunu yapabilir yani..

"Nefret kokan sözler" demişken editör geçinen arkadaş hakkında ben de en basitinden şunu belirteyim; kendisi koyu bir nintendo fanboyu olduğunu nintendocu.com sitesinde yaptığı "Nefret kokan" yorumlarıyla her fırsatta zaten belli etmektedir, diğer yandan da burada gelip haber editörlüğü yapmaktadır.

Bu yüzden paylaştığı haberlere de kendi subjektif yorumlarını eklemesi gayet normaldir, kaale almak zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Ekim 2009; 14:43:54 >
  • gecen OGZ de okumustum.

bundan sonra wii ye cikan butun motion cont. destekli oyunlar ps3 e port olabilicekmis.ne kadar dogrudur bilinmez ama sony yeni mc sistemi bize armut toplatmayacak herhalde
  • capcom bu motion cont. destekli oyunların portu konusunda çok istekli
  • neden editöre böyle artist artist yazı yazıyorsunuz anlamıyorum.

haber editörü veya değil bir haber yazıyor ve altına yorumunu ekliyor.

haberin altına ayrıca post atmasımı lazım illa :)

+ konu wii bölümüne açılmış.tabiikide wiici biri ise wiiye söylenen kötü bir söze karşılık diyecek bir kaç şeyi vardır.editör gayet güzel bir yorum yapmış.

ayrıca konuya geleyim benim ne wii'im oldu nede ps3 üm

yani şuan her konsola açık olan objektif biriyim

önüme bir wii ve ps3 koysalar hangisini alırsın deseler saniye bile düşünmeden wii yialırçipini taktırırım arkadaş
  • Wii ve ps3 u kıyaslamak cok gereksız. Bırbırınden alakasız 2 platform. Kullanım alanları,kullanabılıcek ve zevk alıcak kısılerın profılı vs hepsı bırbırınden cok farklı yanı.

Ben şahsen Ps3 kullanıcısıyım ki zaten 10 senedır falan ps1,ps2, suanda da ps3 kullanıyorum cıddı bı hobı yanı benım ıcın ps ama ılerde wii de almayı dusunurum arkasından Xbox da almayı dusunurum hepsının bırbırınden farklı ozellıklerı var.

Tabıkı de ılk tercıhım her zaman ıcın playstatıon olur cunku ondan aldıgım keyıf ve bana sundugu genıs yelpazeden memnunum.

Hadı xbox vs ps3 karsılastırması yıne bı nebze yapılır da wii ıle ps3 karsılastırması yapan arkadasları okuyorum bence gereksız karsılastırma bu.

Mesela teknolojıye bızım kadar yakın ve yatkın olmayan bırıyle hayatta ps3 oynayamassınız keyıf alarak ama wii varsa kendıne ozgu kontrol ve oyunlarıyla gayet keyıflı dakıkalar gecırebılırsınız.

Mesela evlı ve cocugu olan bı adam olsam kesınlıkle ılk tercıhım wii olur sonra ps3 alırım
    Ama bekar ve oyun meraklısı bırıyım o yuzden ılk tercıhım ps3

Ikısının de kullanım alanları ve hıtap edebılecegı kıtleler cok farklı.
    Ha şu var ona katılıyorum. PS3 fıyatları daha da dusup oyunları da daha uygun hale gelınce cogu wii kullanısı kesınlıkle ps3 e gecıs yapıcaktır ama bunlar yukarda bahsettıgım profıldekı ınsanlar degıller bunlar teknolojıye cok yatkın olan cıddı oyun bagımlısı ınsanlar. Ps3 un ve oyunlarının fıyatları yuzunden daha ekonomık olup eglence temalı olan wii yi secen ınsanlar.

Bana gecen bı evlı bı arkadasım geldı mesela.Onda Wii var.
    Ps3 u hıc 102 ekran full hd tv ve 5+1 ses sıtemınde de deneyım etmemıs bı arkadasım. Muhabbet konsollara geldı. 1 saat anlattı bana Wii şöyle de böyle de. Kontrollerı harıka, tenıs oynarken sankı kendın oynuyorsun falan. Evde coluk cocuk hepımız cok eglenıyoruz bosuna ps3 almıssın hem de cok para zaten oyunları moyunları vs.

Dınledım once pek devreye gırmedım muhabbet olarak.
    Gel dedım sana bosk oyunu acıyım bak bı de bunda oyna (Fight Night Round 4)

sıstemı actım akabınde full hd tv de ınanılmaz derın ve gercek goruntu, ses sıtemınden gelen yumrukların sesı vs. Oyun zaten delı bı oyun

Kapadık konsolu.

Adam buyulendı sankı.
    Ya aslında bu PS3 ben de dusunuyorum ama beklıyorum kırsınlar dıye.Oyunları cok pahalı zaten evlı barklı adamaım bı de buna para yetmez. Dedi

Yanı 10 dakka once benım ps3 umle kendı wii sını kıyaslayıp kendınce benı luzumsuz bı alısverıs yapıp luzumsuz ve gereksız bı konsol aldıgımı dusunen ınsan nerdeyse aglamaklı oldu ps3 de oyun deneyımı yaşayınca.

Onun ıcın bu ıkı konsol bırbıyle kıyaslanmaz.Kullanım alanları, kullanan kıtlenın profılı ve alınan zevkın farklılıgı vs ıkısınde de bambaska her acıdan
    Zaten fıyat olarak da bambaska yerlerdeler gerek konsol fıyatı gerek oyun ve aksesuar olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 11 Ekim 2009; 14:02:20 >

• o bahsettiğin efektleri wii de de alıyosun hatta daha güzel tam bir çevresel 5+1 efekti var

2 ay önce kardeşim panasonic ses sistemine ps3 takmıştı...

ben wii yi yeni aldım ve evde jazz990b home teather var bağladım sesi duyunca tam bir şok yaşadım tabi dolby prologic II yi seçmek gerekiyor dekoderden sesler harika gerçekten
    wii nin home teather ile uyumu ve efektler çok güzel
  • xbox un daha ortada olmayan natalından bahseden arkadaşlara sonynin bu ay çıkacak olan eyepet ini incelemeleirini tavsiye ediyorum.
    yanlış anlaşılmasın buradan xbos un natalını kötüleme gibi bir amacım yok. sadece henüz ortada birşey yok... sadece eyepet ile (sanal hayvan yetiştirme oyunu) ile eyecam ın ne kadar mükemmel işler çıkardığını görmenizi isterim . hayvana dokunduğunda tepki vermesi, kağıda çizdiğiniz resmi 3 boyutlu olarak ekrana aktarma vs. vs.. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Ekim 2009; 18:30:27 >
  • çok zor
  • sony haklı valla wiiyi satıp ps3 aldım
  • ps3 varken wii alınır mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bizi adamdan sayan Sony'ye söyle bir zahmet Ps3'e Türkce Psn ve menü eklesin

bu zamana kadar hangi konsolda bunu gördünki PS3'te yok diye laf atıyorsun?

Ve sony bunuda yaptı helal olsun sony

• Bir gün herkes Ps3'lü olmasın. Bırakın o şeref bizde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

Bir gün herkes Ps3'lü olmasın. Bırakın o şeref bizde kalsın

Bunun için mi hotrlattınız konuyu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.