Şimdi Ara

Sony 'Geleceğin Oynanış Biçimi ve İcadı E3'de!'/ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, E3 fuarına bir ay kala etkinliğini tanımlayacak bir slogana imza attı. Şirket E3 sunumu için: "Biz geleceğin oynanış biçimi ve icadını duyururken, Playstation'a dahil olun." dedi ve hepimizi bir merak sardı.

Bu slogan üzerine kurulu internet sitesinde ise Sony'nin E3 fuarında Playstation markası için yepyeni projeler, servisler ve gelecek yılların eğlencesini gösterecek bir sunum yapacağı söyleniyor.

Sony'nin çiçeği burnunda CEO'su Kaz Hirai, yakın dönemde yaptığı açıklamada Sony tarafından bir donanım duyurusu gelmeyeceğini açıklamıştı. Gelecek olan duyurunun ne ile alakalı olduğunu öğrenmemiz için E3 fuarını beklemekten başka çare yok!

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Gelecegin_Oynanis_Bicimi_ve_icadi_E3de-27571.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 8 Mayıs 2012; 11:02:59 >

• SOCOM silah aparatı çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

SOCOM silah aparatı çıkacak.

Benim aklıma başka birşey geldi ama şimdi ban yemiyeyim

İp ucu veriyorum

D..o
  • Meraklandım şimdi yeni konsola ait bir ipucu filan mı verecekler hologram işine mi girecekler yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Meraklandım şimdi yeni konsola ait bir ipucu filan mı verecekler hologram işine mi girecekler yoksa

Harbiden muhteşem bir şey şu hologram olayı işşallah böyle bir şey olur.

• kinect'den üstün ne yapabilirler diye düşünüyorum
  •  Sony 'Geleceğin Oynanış Biçimi ve İcadı E3'de!'/ ????

Sony 'Geleceğin Oynanış Biçimi ve İcadı E3'de!'/ ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah kinect gibi birşey olur ...
  • Gel e3 gel
  • PS4 duyuruluyormuş, herhalde düşer bayılırım o an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Mayıs 2012; 23:27:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

SOCOM silah aparatı çıkacak.

Benim aklıma başka birşey geldi ama şimdi ban yemiyeyim

İp ucu veriyorum

D..o

Dildo mu dostum

Fazla dobrayim.

• sanal gerçeklik olursa çıtayı yükseltirler.
  • Sony'nin çiçeği burnunda CEO'su Kaz Hıyarı milleti kaz gibi yolmaya devam edeceklerini açıklamiş.Ne güzel.Sonu move gibi olmasın da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 8 Mayıs 2012; 1:02:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Sony'nin çiçeği burnunda CEO'su Kaz Hıyarı milleti kaz gibi yolmaya devam edeceklerini açıklamiş.Ne güzel.Sonu move gibi olmasın da.

Ne alaka birader ya
  • Wii Mote, Move ve Kinect derken acaba Sony nasıl bir teknoloji ile karşımıza çıkacak.

Şuan ki bu teknolojiler aslında oyunlarda tam performans ile sergilenmiyor acaba bu yeni teknoloji birçok oyunda çok daha verimli bir performans sergileyecek mi ayrıca oyuncuları gamepad ile olan bağını koparabilecek mi cidden merak ediyorum.
  • Daha önce de tanıttığı Personal 3D Viewer'ı daha geniş çaplı olarak sergileyecektir bence; yeni bir ürün beklemiyorum.
  • insan duyularina yönelik tepki sistemi olmasın
  • Yorum yapan arkadaşları Sony'in işe alması lazım neler tahmin edilmiş öyle Sony'de böyle bir açıklama yapıp tırt bir şey ile karşımıza çıkmasında.
  • daha önceden açıklanmıştı duyulara yönelik oyunda ki karakterle etkileşim olacağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 de Official 2 hatta 3 tane kontorol secenegi opsiyonel olarak sunulabilir Söyleki:

Dualshock 4 sabit olarak satilir eger Tablet konturolde gelirse istege bagli olarak extra ücret karsiligi satilir. istiyen DS4 istiyen Tablet konturol vb oynar.

Kardeslerim mesajlarimi takip edenler bilir Sony Kinect patenti haricinde 2010 yilinda ilk olarak konsol icin Tablet konturol patenti aldi ve Sony nin bu Resmi patentini siz oyun severlerle paylasmisdim.

Benim asil beklentim sudur :

Malumunuz PS ViTA nin arkasindaki dokunmatik kontrol yüzeyinin Dualshock 4 de olabilecegini tahmin ediyorum. Söyle düsünün suanki hali hazirdaki Dualshock 3'ün arka yüzeyine Sadece PS ViTA daki dokunmatik ARKA yüzeyi Dualshock 4 de entegre etseler ve bunun disinda Dualshock 3 oldugu gibi kalsa bile bence bir cok oyun sever tarafindan beyeni kazanabilecegini dusunuyorum. Dualshock 3 oldugu gibi kalsin sadece PS ViTA daki dokunmatik ARKA yüzeyi ilave etsinler bir iki rutuj tamamdir Yeni Nesil Dualshock 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Mayıs 2012; 16:34:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.