Şimdi Ara

-----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu----- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.056
Cevap
39
Favori
290.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepsibuarada da 800 e buldum telefonu almak istiyorum nasıldır kamerası Sony Ericsson Xperia Neo V nin , çok mu fena?
    yani gece hemen hemen hiç mi belli olmuyo çektikleri , dizaynı çok hhoşşuma gitti fakat kamerası çok berbatsa htc alcam sanırım ,lütfen hızlı cevap yazabilir misiniz?
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU TELEFONA YAKLAŞIK 15 SAATTİR SAHİBİM İLK ÖNCE REHBER KONUSUNDA BENDE SIKINTI ÇEKTİM AMA SONRADAN RAHATLIKLA SİMDEKILERI TELE AKTARDIM.

1 KAYITLARA GİRİYORSUNUZ

2 TELEFONUN ÜZERİNDE BULUNAN 3 TUŞTAN EN SAĞDAKİNİ TIKLIYORSUNUZ ( 4 ÇİZGİ ALT ALTA OLAN TUŞ )

3 GELEN PENCEREDEN İÇERİ AKTARI TIKLAYIN SONRASINI TAKİP

SYGILARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Orijinalden alıntı: h_emre_s

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar masaüstündeki mesajları nasıl sileceğimi veya görünümden kaldıracağımı bilen var mı? Daha önce sorduğum soruyu da tekrarlayayım: "İlk şarj süresi ne kadardır?"

Başımızın çaresine bakacağız...

masa ustunde derken onlar gelen smsler diyon ben uzerine baslı tutup çöpe atım şarj suresi tam doldursan 1.5 gün gidiyor sakın skype kurmayın manyak şarj yiyor tlf şarjını acayip bitiriyor :D

Cevap için çoook teşekkürler. Eğer bu cevabı almasaydım... Yıllar boyunca o ekrandaki mesajlarla yaşayacaktım. Şarj ile ilgili sormak istediğim asıl şey şuydu: Telefonu ilk kez prize taktığınızda ne kadar süre kalması gerekiyordu? Bne kafama göre 12 saat tuttum acaba fazla mı az mı tuttum çünkü tam dolu telefon en fazla 2 gün gidiyor.

bende okadar tutu iyi ama tlf yesil ışık yanınca tam dolmuyor pbatarya programı kurunca farketim
    bide rehberle olan sorunun ne sim kartaki kayıtlı kişileri tlf aktarmak istiyorsun

Eski telefondaki rehberi PC ye attım... Google account kullanmadan - senkronize etmeden - PC deki rehberi telefona atmaya çalışıyorum fakat şu uyarıyı ve komutu görünce çıldırıyorum çünkü öyle bir komut - ikon bulamıyorum:

Yeni telefondaki KAYITLAR veya TELEFON DEFTERİ > MENÜ > KAYITLARI İÇERİ AKTAR >.... ALlah aşkına bu komutları bulabilen var mı? üst mesajımdaki resimde mevcut...

hmm onu bilmiyom ama tlf ilk aldığımda sim kartaki kayıtlari tlf aktarmıstım bunu hiç denemedim bilğim yok çokta kızma tlf çok değişik bişey daha bende tam çözemedim biraz zaman ver tlf tanı bence
    listeye ekledim seni

Teşekkürler... Bir yolunu bulacağım artık...

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU TELEFONA YAKLAŞIK 15 SAATTİR SAHİBİM İLK ÖNCE REHBER KONUSUNDA BENDE SIKINTI ÇEKTİM AMA SONRADAN RAHATLIKLA SİMDEKILERI TELE AKTARDIM.

1 KAYITLARA GİRİYORSUNUZ

2 TELEFONUN ÜZERİNDE BULUNAN 3 TUŞTAN EN SAĞDAKİNİ TIKLIYORSUNUZ ( 4 ÇİZGİ ALT ALTA OLAN TUŞ )

3 GELEN PENCEREDEN İÇERİ AKTARI TIKLAYIN SONRASINI TAKİP

SYGILARIM

• MENÜ TUŞUNA DİKKAT EDİN HER YERDE LAZIM OLUYOR ( 4 ÇİZGİ ALT ALTA OLAN TUŞ )
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfenk

quote:

Arkadaşlar oldukça basit bir konuda kanser olmak üzereyim. Önceki telefonda mevcut olan telefon rehberini PC suite kullanarak Win 7 altında otomatik olarak bulunan kişiler listesinin altına kopyaladım. Bu rehberi experia'ya atmak için Companion programının arayüzünde şu aşamada söylenenleri gerçekleştiremiyorum ve çıldırmak üzereyim. Menü tuşuna bastıktan sonra şu lanet olası KAYITLARI İÇE AKTAR ikonu veya komutu nerededir acaba

-----Sony Ericsson Xperia Neo V  Kullanıcılar Klubu-----

Dostum orda bir dosya seçmen istenirse diyor, eger dosya seçmeni isterse karşına seçmen için bir pencere çıkacaktır.

Bende Live Walkman almayı düşünüyordum, bunu görünce kararsız kaldım,
    hangisini tavsiye edersiniz.

Seçmemi istediği dosya kişiler... Seçiyorum ve aktarım başarılı oldu diyor fakat aktarım falan olduğu yok. Ayırca BİLGİSAYARDAN DOSYA AKTAR dememe rağmen bana eski telefonunuzun bağlantısını kesin diyor. Kısacası güncellenmesi gereken bir durum - hata...

Eski telefonun rehberini bilgisayara taşıdığım kişiler listesinden gerçekleştiremedim...

• @Gerginix

Dostum ben telefonu bugün Mersin Vatan bilgisayardan aldım 725 Tl %25 indirimle,
    Telefonu henuz tam kurcalayamadım,şuan şarj oluyor.
    rehber aktarımında bende problem yaşıyorum,önceki Telefonum HTC Touch2 rehber yedekleme nasıl yapıyor bulamadım,
    Pimbacup diye bir programla yapıyordum daha önce ama o dosyayı gösteremedim Neo ya
    Bende simkarttaki kişileri yükledim,Sonrasında sim karttı boşaltıp htc den kalanları yeniden sime taşıyarak yapmayı düşünüyorum,
    Htc den daha kolay bir yolunu bilen varsa banada yardımcı olabilirmi?
  • arkadaşlar bende neo v kulancısıyım 3 gün önce teknosadan aldım.ama bir sorunum vat telefon durupdururken kendiliğinden 2 gün içersinde 5-6 defa kapandı.açmak içinde pilini çıkartıp takmak zorunda kalıyrum acaba sorun bataryada mı ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim sizlerlede böyle sorunlar oldu mu?cevaplarınızı bekliyorum.
  • benim eski telefonum androiddi google hesabı numaraları direk senkronize ediyor pc suite de seçeneklerderehberi çıkart var masaüstüne çıkartıyodu galiba bluetoothla atın en azından deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNTRO_06 -- 25 Aralık 2011; 0:16:08 >
  • arkadaşlar bu tel.yeni aldım.
    faturamın yüksek gelmemesi için telefonun hangi kısmından ayar yapmam lazım.şebeke kısmını iptal etmek istiyorum
    sadece wifi yi kullacam evdeki modem aracılıgıyla.tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

arkadaşlar bu tel.yeni aldım.
    faturamın yüksek gelmemesi için telefonun hangi kısmından ayar yapmam lazım.şebeke kısmını iptal etmek istiyorum

Menuda Kurulum klavuzunu açarsanız orada soruyor size wifi yada wifi+ GSM gibi birşeydi tam hatırlayamadım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfenk

quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

arkadaşlar bu tel.yeni aldım.

Menuda Kurulum klavuzunu açarsanız orada soruyor size wifi yada wifi+ GSM gibi birşeydi tam hatırlayamadım şimdi

eyvallah tşk.
  • arkadaşlar bu telefon ne kadar?

ayrıca 320mb dahili hafıza olması program vs kurarken sıkıntı olmasın?

samsung galaxy s bakınıyordum 2. el temiz. bunu gördüm kararsız kaldım

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

arkadaşlar bu telefon ne kadar?

ayrıca 320mb dahili hafıza olması program vs kurarken sıkıntı olmasın?

samsung galaxy s bakınıyordum 2. el temiz. bunu gördüm kararsız kaldım

saygılar...

Vatanda haftasonları 720 lira oluyor. Dahili hafıza normalde 1 GB ama kullanılması için 320 MB vermiş SE. Zaten almışken en az 4 GB SD kart almak lazım. Kurdukça atarsınız oraya.
  • listeye benide ekleyin gençler
  • arkadaşlar ben neo v'yi almak istiyorum.ancak internette telefonun kendi kendine reset attığı hakkında bi çok söylenti var.hatta söylentiyi geçmiş bi çok kişi şikayetçi.bunun gerçeklik payı nedir alsam mı almasam mı acaba gelip gidiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkurtuldu

Merhaba,

Bende bu telefondan edinmiş biri olarak, henüz almaya karar veremeyenler için deneyimlerimi paylaşayım istedim.

Öncelikle aslında düşündüğüm telefon Neo V gibi daha üst gruptaki bir ürün değildi. İş telefonu olarak kullanmayı planladığım telefonda istediğim özellikleri karşılayan ve SAR değeri de düşük bir model araştırırken en son noktada kararım bu telefondan yana oldu.

Artıları
    - Diğer Sony telefonlarına göre SAR değeri 0.8 yani gayet iyi. (Telefon alırken 1 ve üzeri SAR değerine sahip makinaların -ki bunların büyükçe bir bölümü Sony ve HTC'ye ait- zamanla kanser dahil pek çok ölümcül hastalık riskini çok artırdığını unutmayalım)
    - Telefonun bence benzer düzeydeki telefonlardan ayrılan en güzel yanlarından biri malzeme kalitesi. Samsung gibi malzeme kalitesi vasat ve sorun çıkarma olasılığı yüksek telefonlara göre Neo V gayet güven verici bir kasaya sahip.
    - Telefonun ekranı yine benzer modeller arasında Samsung'tan bariz daha iyi, HTC kalitesinde ve dokunmatiği son derece duyarlı. Sırf dokunmatikten hoşlanmadığı için klavyeli model düşünen beni bile cezbedebildi.
    - 1 Ghz'lik işlemci kendisini çok belli ediyor. Uygulamalar, arayüz kullanımı hiç takılmıyor, donmuyor ya da duraksamıyor.
    - İlk aldığım gün üzerindeki şarjı ile Wifi açık biçimde yaklaşık 5-6 saatlik yoğun kullanımı kaldırabildi. Hemen ertesi günde yaptığım şarj ile 3-4 saat Wifi, foto ve video çekimi, programlar, kurcalamalar falan derken 1 tam gün gitti. Şu an telefonla üçüncü gündeyim henüz şarj %80'de (İnternet 15-20 dk., 40 dk. görüşme, mesajlaşma ve genel kullanım). Bu performansta devam ederse orta yoğunluktaki kullanımda 2 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.
    - 3Gyi test etmedim ama Wifi sinyal yakalama ve Wifi üzerinden internet inanılmaz tatmin edici, daha iyisi ancak laptoplarda olur herhalde...
    - Sony'in kendi Android arayüzü gayet işlevsel, farklı bir rom yüklemeye arayüz değiştirmeye hiç gerek bırakmıyor.
    - Telefonun video çekimi gün ışığında gayet iyi. Özellikle otomatik fokus çok hayati bir işleve sahip. Fotoğraf çekimi ise gündüz yeterliyken gece grenleme yapabiliyor. Ancak led flaş bir nebze durumu kurtarıyor.
    - Ses kalitesi mükemmel. Gerek görüşmelerde gerekse medya oynatmalarında ses seviyesi gayet yeterli hatta fazla bile, son seste hiç dinleyemedim :)
    - Evet, telefonun hdmi çıkışı var :)
    - Pek çok yüksek seviyedeki ürünün aksine Sony bu telefon için Android 4 güncellemesi yapacak.

Eksileri
    + Şarjı bir ay giden emektar telefonumdan sonra (philips xenium) buna alışmak zor oldu :) 2-3 günlük şarj süresini çok kısa bulanlar bu telefon yerine başka bir model düşünebilirler.
    + Her ne kadar malzeme kalitesi çok iyi olsa da telefonun yan taraflarındaki metalik parlak alan zamanla aşınabilirmiş gibi görünüyor.
    + Fotoğraf kalitesi çok iyi düzeyde değil. Fotoğraf makinesi kalitesi bekleyenler hiç umutlanmasın.
    + Hd video kaydı idare edecek düzeyde. Her halükarda gece video veya foto kayıtları son derece grenleme içeriyor.
    + Telefonun üzerindeki usb ve hdmi çıkışının kapakları hemen kopacakmış gibi görünüyor.
    + Ürün kutu içeriği çok yeterli değil. Kulaklık daha kaliteli olabilirmiş.

Sony ericsson'un sitesinde SAR değeri için 1.1 demiş ama.Biraz fazla geldi bana açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodka05

arkadaşlar ben neo v'yi almak istiyorum.ancak internette telefonun kendi kendine reset attığı hakkında bi çok söylenti var.hatta söylentiyi geçmiş bi çok kişi şikayetçi.bunun gerçeklik payı nedir alsam mı almasam mı acaba gelip gidiyorum?

şu soruma bi cevap alabilseydim.kararsızım ve indirimdeyken kaçırmak istemiyorum.bi bakın arkadaşlar lütfen :(
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben neo v'yi almak istiyorum.ancak internette telefonun kendi kendine reset attığı hakkında bi çok söylenti var.hatta söylentiyi geçmiş bi çok kişi şikayetçi.bunun gerçeklik payı nedir alsam mı almasam mı acaba gelip gidiyorum?

şu soruma bi cevap alabilseydim.kararsızım ve indirimdeyken kaçırmak istemiyorum.bi bakın arkadaşlar lütfen :(

Henüz böyle birşey yaşamadık... Sadece android biizm için biraz karışık hala...

Edit: bizden kastım telefonu eşim kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 1 Ocak 2012; 18:34:17 >
  • quote:

quote:

Bende 2 haftadır kullanıyorum cihazı öyle bir durum olmadı sorunsz çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.