Beyler telefon hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz Ekran rengi biraz soluk.problem oluyor mu
3.7 inc ekranın mi yoksa bütün kasanın mi
Oyunların çalışmasında bir problem varmı mesela modern combat 3 gta 3 fifa 2012
Cihazın kullanıcıya ayrılmış hafızası 320 mb.program filan yüklerken veya oyun program çalıştırırken düşük hafıza uyarısı filan oluyor mu
Ics mart sonu gelecek diyorlar.doğru mu.
Günaydın arkadaşlar. Kusura bakmayın konuya ait model dışında bir sorum olacak. Xperia Ray model telefon aldım. Telefondan şikayetim yok doğrusu. Bundan öncede android model telefon kullanıyordum. Daha önce kullandığım telefonda galerideki fotolarımı veya videolarımı kes yapıştır yaparak farklı klasörler açıp yükleyebiliyordum. Ama Xperia Ray modelinde bu özelliği göremedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Benide eklermisiniz
telefon birçok hd oyunu oynatıyor arkadaşlar. araştırdım kendim denemedim çünkü telefon pazartesi elimde olacak. ayın 4 ünde hızlıal.com dan aldım 727 tl kargo dahil. şimdi 759 tl yapmış uyanıklar.
Telefonda Beyaz hastasıyım, Renk olarak hangi renk daha kullanışlı sizce Lacivert ile Beyaz arasında kaldım. Telefonun dış yüzeyi parlak plastik gibi duruyor Lacivert dış yüzeyin oyuncak plastiği gibi oluşunu pek belli etmiyor acaba Beyaz renkte telefon oyuncak telefon gibi mi görünüyor. Beyaz Noe V kullana arkadaşlar yorum getirebilirmi Beyaz renk kalitesiz gibimi duruyor.
kardeş biraz şüpheli gördüm ilk fotoda telefon yok. artı sıfırını ayın 4 ünde 727 tl ye aldım.
bende beyazı severim o yüzden beyaz renk sipariş ettim. ama daha elime ulaşmadı. sabırsızlıkla bekliyorum gelince ilk izlenimlerimi yazarım
Benide ekleyiniz lutfen
Özelliklerde ekran boyutu 3.7 inch deniyor. Ekranın etrafındaki kalın Siyah çerçeve bu ölçüye dahil mi?.
quote:
Orijinalden alıntı: shadow006
Özelliklerde ekran boyutu 3.7 inch deniyor. Ekranın etrafındaki kalın Siyah çerçeve bu ölçüye dahil mi?.
kenarındaki çerceve dahil degil tabiki.ama telefon ideos x5 kullanan biri olarak i,deosa göre küçük geldi gözüme ama mükemmel bir cihaz tavsiye ederim ben beyazını aldım sıfırı 640 tlye çokta memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: yeniyil09
quote:
Orijinalden alıntı: shadow006
kenarındaki çerceve dahil degil tabiki.ama telefon ideos x5 kullanan biri olarak i,deosa göre küçük geldi gözüme ama mükemmel bir cihaz tavsiye ederim ben beyazını aldım sıfırı 640 tlye çokta memnunum.
merhaba ben de neo v almak için uğraşıyorum uygun bi fiyat denk getirip. 640 çok güzel. nerden aldınız acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Siparişimi verdim, hayırlısıyla telefonumu bekliyorum, görüşlerimi paylaşmaya az kaldı.
Arkadaşım gittigid.... alma derim bi sorun olduğunda kimle muhatap olacaksın, suya düşmüş olsa nerden bileceksin.
arkadaşlar öncelikle merhaba bir kaç gündür telefonu araştırıyorum . Artık alıp neo v kullananlar kervanına katılmaya karar verdim bu telefon benim ilk android deneyimim sizce nasıl bir telefon yorumlarınızı bekliyorum (+ları ile -leri ile) huawei ideos x5 ile arasında kararsız kalmıştım bu telefonu seçtim ve iyi bir seçimmi yapmışım ? Ve son olarakta fiyatı mağazalarda nekadar civarıdır ocağın 20-25i civarı almayı planlıyorum bu telefonu nerelerde bulabilirim örneğin: media markt , teknosa , vatan , bimeks internetten almıyacağım için mağaza ismi önerirseniz iyi olur . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .
SA CÜMLETEN BU MARKETTEN ÜCRETLİ BİR UYGULAMA İNDİRİCEM 2,99 DOLAR WORMS ADINDA BİR OYUN ANCAK İNDİRMİYOR BÖYLE BİR UYGULAMA YOK DİYOR BUNU NASIL İNDİREBİLİRİM TELEFONA ACİL YARDIM LÜTFEN :(
quote:
Orijinalden alıntı: bnurak
SA CÜMLETEN BU MARKETTEN ÜCRETLİ BİR UYGULAMA İNDİRİCEM 2,99 DOLAR WORMS ADINDA BİR OYUN ANCAK İNDİRMİYOR BÖYLE BİR UYGULAMA YOK DİYOR BUNU NASIL İNDİREBİLİRİM TELEFONA ACİL YARDIM LÜTFEN :(
android marketten paralı uygulamaları resmi olarak alamıyorsunuz, türkiyeyle anlaşması yokmuş ödeme vergilendirme vs konularıyla ilgili bir sıkıntı galiba slideme market var bide telefonun içinde yüklü geliyor yoksa googleden aratın çıkar orda varsa istediğiniz uygulama ordan parayla alabilirsiniz, ayrıca gameloft oyunlarını çok kolay bi şekilde alabiliyorsunuz bence gameloft a bakın 6tl hd oyunlar ve 1 alana 1 oyun bedava kampanyası vardı
quote:
Orijinalden alıntı: dasarum
quote:
Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL
Bende yeni neo v aldım arkadaşlar çok memlunum, yine telefon alacak olsam sonyericson alırım wifi bağlanmama sorunu yaşayanlar var bu problem neo yada sony le alakalı bişey değil android işletim sistemi wpa2sk bağlantı protokolünü desteklememesiyle ilgili modem ayarlarından web e getirilmesi lazım, android tablet pc kullandım oda wifi ile bağlanmıyordu android bunu kısa sürede çözmeli,
Wi-Fi Wpa2SK destekleme sorunu devam ediyor mu? Bu önemli bir dezavantaj. Artık birçok yerde bu güvenlik kullanılıyor.
bu wpa2sk bağlananam evdeki modemimle alakalı imiş sorunsuzca bağlananlarda var ve büyük çoğunluk wpa2sk kullanıyor mac adresini modeme tanımlamak gerekiyormuş, zeten mart sonu nisan başında android 4.0 a update olacak ve bu sorunlar kalmayacak die sonyericssonun sayfasında okudum
Vatan bilgisayardan almış olduğum sonyericsson v telefonumu (tam 30 günlük) bugün arızasından dolayı müşteri hizmetlerine verdim firmaya göndereceklerini söylediler.... herşey çok güzeldi bisürü yararlı program güzel güzel widgetler yüklemiştim şarjı yüzde 15 di açıktı şarja taktım ve 2 saat sonra telefon kapanmıştı ve hiçbir şekilde açılmıyordu sonyericsson sitesinde telefonu kapatıp sd kartı çıkarın tekrar deneyin diyordu denedim sim kartı çıkardım denedim şarja taktım bi türlü açılmadı şarja takınca ne bı ışık yanıyor nede ses geliyor açılmıyor... bekliyorum ne yapacaklar acaba
Android telefonlarda kitlenme-donma ve yavaşlama gibi sorunlar çok görülüyor. Daha öncesinde Samsung Galaxy Ace kullanmıştım ancak telefon 2-3 ay sonrasında çok fazla yavaşlamaya başlamıştı. Task killer falanda sorunu çözmemişti ki fazla da uygulama yoktu içinde. Sanki bu işler biraz şans meselesi birde Android'in henüz stabil olmayışı gibi unsurlarda var.
Ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki piyasadaki fiyat / performans oranı olarak da en iyi Neo V gibi gözüküyor. Android zamanla bu hantallıklara çözüm bulacağını düşünüyorum.
nihayet 4.0.2.A.0.62 güncellemesi ota üstünden geldi