Şimdi Ara

Sony Ericsson w995 iyimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanandan yorumlar görmek güzel olur.

Kmera için aino: ses için w995
  • Kamerası walkman oldugu için iplenmemiş o yüzden 8mp'lere göre geride kalıyor ama kötü demek haksızlık olur camdriverla çok güzel fotolar yakalayabiliyosun. sesi zaten tartışılmaz , tasarım harika özellikler güzel daha ne olsun
  • Şu anda yanımda siyah rengiyle duruyor.Alalı 1 sene oldu hala kullanmaya doyamadım ve her müzik dinleyişimde telefona daha da çok hayran kalıyorum.Her şeyi ile eksiksiz bir telefon bence.kamerası, müzik kalitesi, ekran kalitesi, şarj süresi her şeyiyle harika.İlk telefonum K700i yi 5 yıl kullanmıştım,sanırım yine bunu da bozulana kadar kullanacağım.Çünkü son çıkan modellerden dokunmatik ekranı dışında hiçbir eksiği yok.Hatta artısı var,ses kalitesi
    18 yıl önce açıldı
    [SATILIK] SONY ERICSSON K750i
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hız konusunda sıkıntıları olan bir telefon. Telefondaki mesaj sayısı biriktikçe yavaşlamaya başlıyor. Ayrıca müzik dinlerken telefon çok yavaşlıyor mesaj yazmak bile işkenceye dönebiliyor. Yazdığın mesajın uzunluğu arttıkça yine kasılma başlıyor. Stereo ses veriyor dışarı ama azıcık baslarda cızırtı yapıyor. Telefonun titreşimi hissedilemeyecek kadar az. Yine aynı şekilde telefon çaldığında dışarıda cebindeyse duyamayabiliyorsun, o konuda da yetersiz kalıyor. Telefonu eline aldığında çekim gücü düşüyor ve bu bazen çok sinir bozucu olabiliyor.

Uzun bir süre bu telefonu kullandım ve şikayet ettiğim yönleri bunlardı aşağı yukarı. Yok öyle birşey falan demeyin 1 sene kullandım ve var öyle birşey. Olumlu yönleri de çok ama herkes olumlu yönlerini yazmış o yüzden bende olumsuz yönlerini yazayım ki telefonun her yönünü bil ona göre al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Stereo ses veriyor dışarı ama azıcık baslarda cızırtı yapıyor.

Fazla yüksek acoustic atarsan cızırtı yapıyor doğal olarak. Çekim gücü de operatörle alakalı diğer dediğin şeylerde haklısın titreşimi yetersiz ve sayfa sayısı arttıkça mesajlar kasıyor

bunlar kendını ıspatlamıs telefonlar

C905 kullanıyorum kamerası mukemmel otesı cep telefonu fotografcılıgına bı goz at ıstersen ses w995 kadar yok ama tok kalın sesı var w810iye hıc benzemıyo o daha tızdı c905ın tıtresımı cok ıyı sessız gece bıle duyamazsın tıtredıgını ama ıyı tıtretır mutlaka fark edersın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 15 Temmuz 2011; 14:43:00 >

Orijinalden alıntı: sucvceza

Hız konusunda sıkıntıları olan bir telefon. Telefondaki mesaj sayısı biriktikçe yavaşlamaya başlıyor. Ayrıca müzik dinlerken telefon çok yavaşlıyor mesaj yazmak bile işkenceye dönebiliyor. Yazdığın mesajın uzunluğu arttıkça yine kasılma başlıyor. Stereo ses veriyor dışarı ama azıcık baslarda cızırtı yapıyor. Telefonun titreşimi hissedilemeyecek kadar az. Yine aynı şekilde telefon çaldığında dışarıda cebindeyse duyamayabiliyorsun, o konuda da yetersiz kalıyor. Telefonu eline aldığında çekim gücü düşüyor ve bu bazen çok sinir bozucu olabiliyor.

Uzun bir süre bu telefonu kullandım ve şikayet ettiğim yönleri bunlardı aşağı yukarı. Yok öyle birşey falan demeyin 1 sene kullandım ve var öyle birşey. Olumlu yönleri de çok ama herkes olumlu yönlerini yazmış o yüzden bende olumsuz yönlerini yazayım ki telefonun her yönünü bil ona göre al.

arkadaşın dediği sorunlar var fakat bunların hepsi malesef hafıza kartından kaynaklanıyor
    mesela mesajları telefon hafızasına kaydederseniz bi yavaşlama olmuyor ayrıca dinlediğiniz müzik de tel hafızsında olursa bi kasma olmuyor ee diyeceksiniz ki müzikleri tel hafızasına mı atacağız yok tabikiyiki atmayacağız malesef hafıza kartında tutacağız ama bulabilirseniz bi Sony M2 bulun o zaman süper oluyor telefon evet burada gerçektende telefonun yanında verilen sandisk m2 hafıza kartının kalitesizliği kendini gösteriyor

• yuh ya yuhh telefon satan bayilere baktım w995 gectim se yok şaşırdım kaldım arkadaş.

ayrıca telin kamerası neresi güzel değil 8,0 mp değil mi ?

teşekkürler.

Orijinalden alıntı: No Problem

yuh ya yuhh telefon satan bayilere baktım w995 gectim se yok şaşırdım kaldım arkadaş.

teşekkürler.

Mp degerinin kalite ile pek bir ilgisi yok

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

yuh ya yuhh telefon satan bayilere baktım w995 gectim se yok şaşırdım kaldım arkadaş.

teşekkürler.

hmm ama o kadarda berbat değil demi hocam ?

quote:

quote:

teşekkürler.

ya siz neden yüksek mp yi kalite sanıyorsunuz anlamıyorum gidiyor. W995 , ne k790 ne k800 ne de k810 gibi fotoğraf çekebilir hatta K770 ile K750 i bile dahil edelim bu listeye.HER YUKSEK MP li kamerayı iyi sanarak öyle büyük hata yapıyorsunuz ki. ayrıca W995 i artık bulamazsın getirilmiyor. almak için çok geç kaldın 1,5 yıla yakın süre satıldı

• SE bulmak cok zor ama ben sana c905 onerırım

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

ya siz neden yüksek mp yi kalite sanıyorsunuz anlamıyorum gidiyor. W995 , ne k790 ne k800 ne de k810 gibi fotoğraf çekebilir hatta K770 ile K750 i bile dahil edelim bu listeye.HER YUKSEK MP li kamerayı iyi sanarak öyle büyük hata yapıyorsunuz ki. ayrıca W995 i artık bulamazsın getirilmiyor. almak için çok geç kaldın 1,5 yıla yakın süre satıldı

Walkman telefonu cyber shot telefonlarla kıyaslamak pek doğru değil W995in müziği yeter diğer tüm SE'lere Gayet güzel fotoğraflar da çekiyor foto paylaşım konusunda da W995 kullanan arkadaşların resimleri var bakarsın sonuçta Walkman serisi kameraya önem verilmemiş mesela bi koruyucu bile yok mercekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamsChc -- 16 Temmuz 2011; 0:39:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

kamera ıstıyorsan: SE C905
    ses ıstıyorsan : SE W995

C905 kullanıyorum kamerası mukemmel otesı cep telefonu fotografcılıgına bı goz at ıstersen ses w995 kadar yok ama tok kalın sesı var w810iye hıc benzemıyo o daha tızdı c905ın tıtresımı cok ıyı sessız gece bıle duyamazsın tıtredıgını ama ıyı tıtretır mutlaka fark edersın

ikisinin ortasi: aino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

kamera ıstıyorsan: SE C905
    ses ıstıyorsan : SE W995

ikisinin ortasi: aino

ikisininde kalitelisi Sony Ericsson Satio (Idou)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.