Şimdi Ara

Sony Ericsson W810i mi Nokia 6233 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tam 45 gün sonra İzmit Dolphin'den alacağım ama bu iki model arasında kaldım hangisini almalıyım aklımda Nokia 6233 var ama Sony Ericsson W810i de Otofocus ve Makro var ama bunu ekranı küçücük ve video çözünürlüğü düşük kararsızım yardım edermisiniz?

6233 mü?

W810i mi?

• _____________________________
    Sokak hayvanlarından bir kap su ve bir kap yemeği esirgemeyin

• w810'un ekranı küçücük mü
    0.1" fark var be kardeş hem w810'un ekran daha parlak
    bunun kararını sen vereceksin kamera,müzik,tasarım için w810;
    video,sağlam kasa,hoparlör sesi için 6233

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

w810'un ekranı küçücük mü
    aha da yine aynı soru.....6233..

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

aha da yine aynı soru.....6233..

Alıntıları Göster
    w810i

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

Bence tasarım biraz yanlış olmuş. Şekil olarak ikisi de güzel telefon ama kişiden kişiye değişiyor. Ama kullanım tasarımı açısından 6233 çok iyi, mesaj yazmak bir zevk halini alıyor adeta.

6233 ile W810 ekranı boyut olarak çok farklı değil. Yanlız çözünürlük konusunda 6233, parlaklık konusunda ise W810i üstün.

6233 kulaklık sesinde eşit (tabi aynı kulaklık ile), fotograf konusunda yakın çekimler (daha doğrusu otomatik odaklama gereken çekimler) dışında kalite neredeyse aynı, hoparlör sesinde bariz olarak üstün, video konusunda w810i onun karşısında duramaz, sağlamlık konusunda W810 dan daha sağlam (W810i de sağlam. Çelik ile bor alaşımlı çelik arasındaki fark gibi bir şey işte.) ve aklıma gelmeyen diğer bir çok şey.

W810i ise daha zengin bir kutu içeriğine ve daha hafif bir yapıya sahip ve şu an için biraz daha hesaplı.

Kısacası benim tavsiyem 6233 tür. Hem senin gönlün de 6233 te imiş daha fazla düşünme bence. Tabi o zamana kadar W810i gene bir indirim e maruz kalıp 350YTL falan olmaz ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Şubat 2007; 10:49:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..charlotte..

Arkadaşlar tam 45 gün sonra İzmit Dolphin'den alacağım ama bu iki model arasında kaldım hangisini almalıyım aklımda Nokia 6233 var ama Sony Ericsson W810i de Otofocus ve Makro var ama bunu ekranı küçücük ve video çözünürlüğü düşük kararsızım yardım edermisiniz?

6233 mü?

W810i mi?

W810i vs. 6233

1-) Fotoğraf kalitesi açısından W810i autofocus, macro modu, fotoğraf modları ve çift led flaşıyla ön plana çıkıyor.

2-) Video kayıt kalitesi açısından 6233, 640x480@15 FPS 3gp formatında video kaydıyla ön plana çıkıyor.

3-) Kulaklık ses kalitesi açısından 6233 ile W810i hemen hemen aynı diyebiliriz. Ancak W810i'de Sony'nin patentinde bulunan ''mega bass'' özelliği ve walkman arayüzü mevcuttur. (R4DB005 sürümünde ses kalitesi açısından W810i daha başarılıdır)

4-) Hoparlör ses çıkışı konusunda 6233 stereo hoparlörleriyle ön plana çıkıyor.

5-) Kutu içeriği konusunda W810i ön plana çıkıyor. (512 MB hafıza kartı, USB kablosu, memorystick adaptörü, müzik kablosu, stereo kulaklık, kulaklık başlıkları vb.)

6-) W810i'nin bekleme ve konuşma süresi daha uzun.

7-) W810i'nin hafızası 4 GB'a kadar; 6233'ün hafızası ise 2 GB'a kadar artırılabiliyor. W810i'de 20 MB; 6233'te ise 6 MB dahili bellek bulunabiliyor.

8-) 6233’te 2 inç 320x240 piksel; W810i’de ise 1.9 inç 176x220 piksel ekran bulunuyor. Doğal olarak netlik açısından 6233'ün ekranı daha iyidir. Ancak W810i'nin ekranı daha parlaktır.

9-) Malzeme kalitesi açısından 6233 ön plandadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Mart 2007; 10:22:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: ..charlotte..

Arkadaşlar tam 45 gün sonra İzmit Dolphin'den alacağım ama bu iki model arasında kaldım hangisini almalıyım aklımda Nokia 6233 var ama Sony Ericsson W810i de Otofocus ve Makro var ama bunu ekranı küçücük ve video çözünürlüğü düşük kararsızım yardım edermisiniz?

6233 mü?

W810i mi?

W810i vs. 6233

1-) Fotoğraf kalitesi açısından W810i autofocus, macro modu, fotoğraf modları ve çift led flaşıyla ön plana çıkıyor.

2-) Video kayıt kalitesi açısından 6233, 640x480@15 FPS 3gp formatında video kaydıyla ön plana çıkıyor.

3-) Kulaklık ses kalitesi açısından 6233 ile W810i hemen hemen aynı diyebiliriz. Ancak W810i'de Sony'nin patentinde bulunan ''mega bass'' özelliği ve walkman arayüzü mevcuttur. (R4DB005 sürümünde ses kalitesi açısından W810i daha başarılıdır)

4-) Hoparlör ses çıkışı konusunda 6233 stereo hoparlörleriyle ön plana çıkıyor.

5-) Kutu içeriği konusunda W810i ön plana çıkıyor. (512 MB hafıza kartı, USB kablosu, memorystick adaptörü, müzik kablosu, stereo kulaklık, kulaklık başlıkları vb.)

6-) W810i'nin bekleme ve konuşma süresi daha uzun.

7-) W810i'nin hafızası 4 GB'a kadar; 6233'ün hafızası ise 2 GB'a kadar artırılabiliyor. W810i'de 20 MB; 6233'te ise 6 MB dahili bellek bulunabiliyor.

8-) 6233’te 2 inç 320x240 piksel; W810i’de ise 1.9 inç 176x220 piksel ekran bulunuyor. Doğal olarak netlik açısından 6233'ün ekranı daha iyidir. Ancak W810i'nin ekranı daha parlaktır.

9-) Malzeme kalitesi açısından 6233 ön plandadır.
    knight yapmış zaten yorumu bize bişi demek düşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

knight yapmış zaten yorumu bize bişi demek düşmez

Alıntıları Göster
    Kutu içeriği benim için pek önemli değil ses kaliteside aynı demekki kamerada Sony Ericsson W810i üstün fazla fark göremedim ama sadece makro ve otofokus yok sanırım ben Nokia 6233'ten yanayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Kutu içeriği benim için pek önemli değil ses kaliteside aynı demekki kamerada Sony Ericsson W810i üstün fazla fark göremedim ama sadece makro ve otofokus yok sanırım ben Nokia 6233'ten yanayım.

Alıntıları Göster
    6233

• quote:

Alıntıları Göster
    o zaman bana da hayırlı olsun demek düşer pişman olmayacaksın ve aklın w810i de kalmayacak emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: karavanasam_03

o zaman bana da hayırlı olsun demek düşer pişman olmayacaksın ve aklın w810i de kalmayacak emin ol

Alıntıları Göster
    dostum bütün büyükler diyeceğini demiş bize boynumuzu kırıp susmak düşer

Orijinalden alıntı: karavanasam_03

Alıntıları Göster
    bide 45 gün sora alıcaksan bence şimdiden sorma o zaman fiyatlar düşebilir

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

bide 45 gün sora alıcaksan bence şimdiden sorma o zaman fiyatlar düşebilir

Alıntıları Göster
    w810 tabikiii

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

w810 tabikiii

Alıntıları Göster
    N73 ten vazgeçtin herhalde

Orijinalden alıntı: Salur

N73 ten vazgeçtin herhalde

Alıntıları Göster
    W810i tabikide
    gelmez. Taraftarlığı da bir kutsal forma içerisinde kutsamaktır...İşte
    o zaman ruhlar ve bedenler tek bir varlık gibi dans ederler
    tribünlerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

W810i tabikide

Alıntıları Göster
    kararsızım ben arkadaşlar ya fiyatlarda ucuzluyo gitgide ne yapacağım birdaha değiştirmek istemiyorum özellikle kamerası ve müziğin kusursuz güzellikte olmasını istiyorum ama W810i de varmı bu müzik kalitesi?Sennheiser hd-215 kullanırsam? ama onun hoperlöründe son seste patlama oluyormuş galiba öylemi??

• quote:

kararsızım ben arkadaşlar ya fiyatlarda ucuzluyo gitgide ne yapacağım birdaha değiştirmek istemiyorum özellikle kamerası ve müziğin kusursuz güzellikte olmasını istiyorum ama W810i de varmı bu müzik kalitesi?Sennheiser hd-215 kullanırsam? ama onun hoperlöründe son seste patlama oluyormuş galiba öylemi??

Alıntıları Göster
    Senin için video önemliyse 6233,foto önemliyse W810 al.Bir de W810'un kutu içeriği daha zengin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Senin için video önemliyse 6233,foto önemliyse W810 al.Bir de W810'un kutu içeriği daha zengin.

Alıntıları Göster
    tamam ben Nokia 6233'ten yanayım

tamam ben Nokia 6233'ten yanayım

Alıntıları Göster
    W810 un daha iyi olduğu kulaklık sesi ve foto çekiminde 6233 te başarılı ve işe yarar bir performans sergiliyor.

Ancak 6233 ün daha iyi olduğu video çekimi , malzeme kalitesi , hoperlör ses çıkışı gibi konularda W810 sınıfta kalıyor.

Olay bu[
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.