Şimdi Ara

Sony Ericsson W810i mi Nokia 6233 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Knight bitirmiş olayıbu topicin geleceğinde de kavga görüyorumAman sakiinn

Orjinalden alıntı: Inferno

Ya bu 6233'ün sadece gri ve siyahı yok muydu? Geçen gün beyazını da gördüm. Bi şeye benzemiyodu gerçi :)

O beyazı başka ülkelerde 6233ME (o kadar ME den sonra buna şaşırmayın artık) adı ile satılıyor. Bu model 6233 ün aynısı, ancak yazılımı farklı (sanırım müzik denetimlerinde gelişme var.) bunun dışında 512MB hafıza kartı ve W810i nin mağazalarda tanıtımında kullanılana benzeyen bir müzik standı ile birlikte geliyor. Kulaklık konusunda bir fikrim yok ama 3250 ile gelen kulaklığa benzer bir kulaklık ile ya da gene o berbat HS23 ile geliyor olabilir. Yanlız daha önce değindiğim gibi ülkemizde bu model yok sadece maket olarak var ve sanırım onu da melezlemişler biraz.

Bu arada telefon hakkında ben internetin yalancısıyım okuduğum kadarı ile bunlar var. (Okuyabildiğim kadar da denebilir)

• w810
  • W810 6233 e göre bence çok doğru bir seçim olacaktır aynı boyutta olmasına karşın w810 daha zarif ince kulaklıkta mükemmel ses kalitesi aynı zamanda walkmen kameraları aynı ama sdaha ağır basan w810...

Orjinalden alıntı: NiRVaNaaa

W810 6233 e göre bence çok doğru bir seçim olacaktır aynı boyutta olmasına karşın w810 daha zarif ince kulaklıkta mükemmel ses kalitesi aynı zamanda walkmen kameraları aynı ama sdaha ağır basan w810...

Kameraları aynı değil dostum. W810'un kamerasında autofocus ve macro bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 6 Şubat 2007; 15:20:03 >
  • senin için müzik önemli ise kesinlikle w810 derim. 6233ün hoperlör sesi daha iyi olabilir ama kulaklık sesi açısından w810 daha iyi.6233 ün daha doğru düzgün bir müzik yazılımı bile yok. şarkıcı, sarkı adı, albüm adı gibi kriterlere göre müzik dinleyemiyorsun. w810 bunların hepsine sahip dahası megabass sayesinde ses kalitesi de artıyo.
    kamera konusunda da w810 bence önde. makro çekim ve oto fokus sayesinde. 6233 ise video çekimlerinde üstün.
    yani kısaca w810i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_1903 -- 19 Şubat 2007; 23:24:25 >

Orjinalden alıntı: deniz_1903

senin için müzik önemli ise kesinlikle w810 derim. 6233ün hoperlör sesi daha iyi olabilir ama kulaklık sesi açısından w810 daha iyi.6233 ün daha doğru düzgün bir müzik yazılımı bile yok. şarkıcı, sarkı adı, albüm adı gibi kriterlere göre müzik dinleyemiyorsun. w810 bunların hepsine sahip dahası megabass sayesinde ses kalitesi de artıyo.
    kamera konusunda da w810 bence önde. makro çekim ve oto fokus sayesinde. 6233 ise video çekimlerinde üstün.
    yani kısaca w810i.

müzik aynı

Orjinalden alıntı: Katze

Her ikisindende vazgeçip Sony Ericsson K790i almaya karar verdim

niye uğraştırdın milleti bu kadar dostum o zaman
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.