Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • şu benim yukardaki sorunlara bi göz atsanız...
  • Şarkı geçişlerindeki ses problemi bende yok fakat bugün garip birşeye rastladım..Apocalyptica - Path'i dinlerken birden ses bi garip olduAbuk subuk sesler çıkarmaya başladı şarkıyı en baştan açınca bi problem olmadı.Sizdede oldumu hiç böyle birşey?

Sağ Yıldız Sol Sol Yıldız Sol Yıldız Sol Yıldız yapman gerekiyor. Ne menüsü çıkarsa çıksın aldırma basmaya devam et

Şarj süresi epey uzundur doğru. Tabii kullanıma da bağlı biraz.

Kart okuyucu hızlıdır da o kartın takıldığı yer bana biraz dandik gibi geldi. Tak çıkar ileride sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

Telefonumda mp3 lerde pek yapmıyordu midi veya başka bi ses biçimi çalarken şarkı bitince hoporlerden bi cızırtı çıkıyor?bu sizdede oluyormu?

Bahsettiğin cızırtı bendede oluyor.Hepsinde değil sadece tiz ağırlıklı mp3lerde son ses açınca ortaya çıkıyo.

005 kullanıyorum midi lerde de mp3 lerde de henüz öyle bir şeyle karşılaşmadım.Enteresan..

benimde anlamadığım şey o şarkı çalarken sorun yok bitinci 2-3 saniye cızırtı tarzı gaerip sesler çıkarıyo sonra sorun yok yada video izledikten sonrada yapıyor.. acaba servisemi göndersedm daha 1 hafta oldu alalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: taltrap

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@taltrap
    Bu sürümden sonra yeni bir sürüm de çıktı ama güncellemene gerek yok diye düşünüyorum, bariz artı sağladığını duymadım hiç, yükleyip de önemli fark gören olursa güncellersiniz. Zira telefonunuz benim telefonumla aynı versiyon ve CID sürümünde, bu sürüm için forumda patch vs. anlatımı da var, ben de o anlatımdan yapmıştım. (önceki mesajınıza cevaben)

çok teşekkürler yine.Bir sorum daha olcak tel.e bazı dosyaları atarken(mp3,tema gibi) transferin yarısında sorun veriyor beklenmeyen bir hata oluştu diye yani kısacası atamıyor bazı mp3 leri ve temaları sizce sorun ne olabilir?Hafızam dolu değil buna rağmen atmaması canımı sıkmaya başladı.

Hiç karşılaşmadığım bir sorun, daha doğrusu telefonda sorunla karşılaşmadım, onun için maalesef cevap veremeyeceğim.
    Bilen biri muhakkak cevap verecektir, bir de bilgi olması için USB kablo ile atarken mi, Bluetooth ile atarken mi bu sorun oluyor, belki bunu söylemek de yararlı olur.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907

• quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

@ Okitox,

Sağ Yıldız Sol Sol Yıldız Sol Yıldız Sol Yıldız yapman gerekiyor. Ne menüsü çıkarsa çıksın aldırma basmaya devam et

Kart okuyucu hızlıdır da o kartın takıldığı yer bana biraz dandik gibi geldi. Tak çıkar ileride sorun olabilir.

sağol dostum yardım için... benimkinde bi yerde c49 p1 yazıyo bu cid denen zımbırtı bu mu?

Orjinalden alıntı: okitoxxx

quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

@ Okitox,

sağol dostum yardım için... benimkinde bi yerde c49 p1 yazıyo bu cid denen zımbırtı bu mu?

• Bu durumda ahmet babanın topicteki patchlarden uygulayabilir miyim sadece flash tema ve cam driver atıcam...

flash temaları yapabildim... cam driverin en iyisi hangisi acaba?

Kriomag 21.9 ile Super Function 5.5, hangisinin iyi olduğuna da sen karar vereceksin, şöyleki:
    Kriomag'ın kullanımı hemen hemen aynı orj. ile, Super Function 5.5 daha teferruatlı.

Benim telefonda 3 tane cam driver var (bu ikisi ve orjinali) istediğim zaman değiştirebiliyorum sonuçta.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • quote:

quote:

flash temaları yapabildim... cam driverin en iyisi hangisi acaba?

Kriomag 21.9 ile Super Function 5.5, hangisinin iyi olduğuna da sen karar vereceksin, şöyleki:
    Kriomag'ın kullanımı hemen hemen aynı orj. ile, Super Function 5.5 daha teferruatlı.

Benim telefonda 3 tane cam driver var (bu ikisi ve orjinali) istediğim zaman değiştirebiliyorum sonuçta.

farkedilir bi kalite artışı oluyo mu peki... mesela süper fonksiyon olan teferruat dediğin nedir? bide link falan bişey verirsen...nerden indiricem? ayrıca nası değiştiriyosun aynı anda mı kullanılıyo yoksa tekrar klasörden alıp atma olayı mı var...

• Hunter_1907.Acaba 3 tane cam driverı aynı anda telefonunda nsl kullanıyorsun.Bir de acaba kullandığın akustiğin linkini atabilir misin?

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ekran parlaklığı bekleme ve konuşma süresini olumsuz yönde etkiliyor. Bir kaç ay önce telefonun bekleme süresini test etmiştim. Bu süreç içinde telefonu yalnızca çalar saat amaçlı kullandım. Yaklaşık 11 gün sonra telefon kapandı. Ekran parlaklığını %50 seviyesinde ayarlamıştım

Telefonumun bataryası normal koşullarda 4-5 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

hangi yazılımı kullanıyorsun bende düşük gidiyo diye yeni pil aldım hala 2 gün gidiyor ekran parlaklılığıda %50 de günde 2 saat falan müzik dinledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 18 Şubat 2008; 9:37:48 >

Orjinalden alıntı: kaplan.h

Telefonumda mp3 lerde pek yapmıyordu midi veya başka bi ses biçimi çalarken şarkı bitince hoporlerden bi cızırtı çıkıyor?bu sizdede oluyormu?

Benim telefonumda da kulaklıkla mp3 dinlerken şarkı sonlarında ani ses yükselmelerinde ortaya çıkan istenmeyen parazit tarzı bişey oluyordu. Yeni yüklediğim acousticten sonra böyle bir problemle karşılaşmadım.

Orjinalden alıntı: seffaf1

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ekran parlaklığı bekleme ve konuşma süresini olumsuz yönde etkiliyor. Bir kaç ay önce telefonun bekleme süresini test etmiştim. Bu süreç içinde telefonu yalnızca çalar saat amaçlı kullandım. Yaklaşık 11 gün sonra telefon kapandı. Ekran parlaklığını %50 seviyesinde ayarlamıştım

Telefonumun bataryası normal koşullarda 4-5 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

hangi yazılımı kullanıyorsun bende düşük gidiyo diye yeni pil aldım hala 2 gün gidiyor ekran parlaklılığıda %50 de günde 2 saat falan müzik dinledim

Müziği kulaklıkta dinliyorsun sanıyorum. onun üstüne foto çekip konuşma mesaj oyun vs. de yapıyorsan 2 gün gitmesi normal. Düşünceme göre ençok sarj tüketen aktiviteler hoparlörden müzik dinlemek ve telefon konuşması yapmak. Bir de 3D oyunlar oynamak.

• quote:

Orjinalden alıntı: taltrap

quote:

@taltrap
    Bu sürümden sonra yeni bir sürüm de çıktı ama güncellemene gerek yok diye düşünüyorum, bariz artı sağladığını duymadım hiç, yükleyip de önemli fark gören olursa güncellersiniz. Zira telefonunuz benim telefonumla aynı versiyon ve CID sürümünde, bu sürüm için forumda patch vs. anlatımı da var, ben de o anlatımdan yapmıştım. (önceki mesajınıza cevaben)

çok teşekkürler yine.Bir sorum daha olcak tel.e bazı dosyaları atarken(mp3,tema gibi) transferin yarısında sorun veriyor beklenmeyen bir hata oluştu diye yani kısacası atamıyor bazı mp3 leri ve temaları sizce sorun ne olabilir?Hafızam dolu değil buna rağmen atmaması canımı sıkmaya başladı.

Ben de böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. PCde sorun olabilir veya jack girişinde veya hafıza kartında.

• quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

Şarkı geçişlerindeki ses problemi bende yok fakat bugün garip birşeye rastladım..Apocalyptica - Path'i dinlerken birden ses bi garip olduAbuk subuk sesler çıkarmaya başladı şarkıyı en baştan açınca bi problem olmadı.Sizdede oldumu hiç böyle birşey?

Birkere oldu. Telefonu yeni aldığımda birden DJler hani yaparlar ya onun gibi tuhaf sesler geldi şarkı dinlerken. Aynen ben de şarkıyı baştan açtım ve daha sonra da defalarca dinledim. Birdaha hiç olmadı.
  • bugün bende almayı düşünüyorum lakin yazılım fln atmayı düşünmüyorum

Orjinalden alıntı: S!LENT SCREAM

bugün bende almayı düşünüyorum lakin yazılım fln atmayı düşünmüyorum

Eğer bozmaktan korkuyorsan korkma derimÇok kolay bir işlem..1 kere yaptıktan sonra bir daha hata yapman olanaksız
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.