Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: istirak

ya arkadaslar bende almayı dusunuyorum w810i fiyatıda 300 ytl civarlarında lakin kafama takılan bişey oldu

orjinal kutusunda aldıgımız zaman kutunun ıcınden 75 hpm mı cıkıo ıcınden ve bu kulaklık nasıldır.Kalitelimidir,sesi güzel veriomudur.Yoksa yeni bi kulaklıkmı almak gerekır(kulaklık almak ıstemıorum :D)

Kutudan HPM-70 kulaklık çıkar ve son derece kalitelidir. Yeni bir kulaklık almana gerek olmaz. Piyasada da satılmaktadır ama çoğunluğu sahte.
  • Geçen telefonumun garanti durumunu sormak için kvk bayisine uğradım değişimden dönmesini bekliyordum. Bayideki adam çok şanslısın ki telefonun değişimi gerçekleşti. kvk olarak SE lere garanti servisi sağlamayacağız bundan böyle. TR genelinde durum böyleymiş. Neden diye sordum ; SE dandik telefonlar üretiyor en çok garantiye giden telefon olarak ilk sırada bu yüzden anlaşmalarını bitirmişler. PEK İNANMADIM AMA OLADABİLİR. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 14 Şubat 2008; 16:16:23 >
     :::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orjinalden alıntı: taltrap

bende dün w810i alarak aranıza katıldım arkadaşlar.k550i mi alsam diye çok tereddüt ettim ama sonunda bunda karar kıldım ve uzun süre kullanmak istiyorum çünkü bu tel.de istemediğiniz kadar çok özellik var:)
    Birkaç sorum olcak açıkçası foruma bi 20-30 sayfa kadar baktım gözlerim yoruldu belki beni yönlendirirsiniz diye düşündüm.
    1)telefonumun sürüm bilgisine nasıl ulaşacağım?Yani yükseltmem gerekirmi gibi şeyleri merak ediyorum.
    2)telefona patch atmak zarar verirmi?atılırsa garantiden çıkarmı?(sanırım çıkar)Ve patch atmaya karar verirsem nasıl atabilirim.
    3)flash tema nasıl yüklenir?(eskiden k700i kullanıyordum onda direk atıyorduk sanırım buna tema atmak baya civcivli bir iş?:)
    yanıtlarsanız çok memnun olurum.

Hayırlı olsun, K550i'den iyi bir seçim.

1- Sadece sürüm bilgisine: Menü>Ayarlar>Genel>Güncelleme Servisi>Yazılım Sürümü'nden ulaşabilirsiniz.
    CID versiyonunu öğrenmek içinse, yön tuşlarını ve yıldız tuşunu şu sıra ile kullanarak bakabilirsiniz:

sağ, yıldız, sol, sol, yıldız, sol, yıldız yaptıktan sonra Servis Bilgileri>Yapılandırma'ya gelip, biraz aşağı indikten sonra C:49 veya C:50 yanında da P:1 yazar, oradaki C: ?? CID versiyonudur.

2-Patch atarken herhangi bir hata olmazsa birşey olmaz, patch'in kendisinin bir zararı yok, sadece atarken dikkatli olmak lazım, forumda anlatımları var.
    3-Buna normal temalar atılıyor fakat flash tema atmak için patch yapmak gerekiyor, onun da anlatımı var forumda.

hocam çok teşekkürler cevaplar için.ayrıca alttaki mesajdaki adres içinde.
    şimdi öncelikle yazılım sürümü:
    CXC1250316
    R4EA031
    bu sürüm ile ilgili yapmam gereken bir güncelleme varmı sizce?
    CID versiyonu ise:
    C:49 P:1
    bununla ilgili yapmam gereken bir güncelleme varmı?
    ayrıca aynı ekranda yazan KRH bilgisi nedir?

• @taltrap
    Bu sürümden sonra yeni bir sürüm de çıktı ama güncellemene gerek yok diye düşünüyorum, bariz artı sağladığını duymadım hiç, yükleyip de önemli fark gören olursa güncellersiniz. Zira telefonunuz benim telefonumla aynı versiyon ve CID sürümünde, bu sürüm için forumda patch vs. anlatımı da var, ben de o anlatımdan yapmıştım. (önceki mesajınıza cevaben)
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • Arkadaşlar
    05 li sürüme geçmeyi düşünüyorum 031 liden

avantajları ve dezavantajları nedir acaba?
    (lüten ses kamera felan demeyin modifiye edeceğim onları zaten)

Örneğin gözle görünür bir hız olur mu?
  • Arkadaşlar az önce bir nokia fanı olarak se ye geçtim...w810 aldım...şimdi ilk olarak neler yapmam gerekiyor bi söyler misiniz? versiyon kaç diye sormayın nasıl bakıyoruz onu söyleyin önce ilk defa se kullanıyorum bundan önce 6233 vardı...ilk izlenimlerim gayet güzel

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Arkadaşlar az önce bir nokia fanı olarak se ye geçtim...w810 aldım...şimdi ilk olarak neler yapmam gerekiyor bi söyler misiniz? versiyon kaç diye sormayın nasıl bakıyoruz onu söyleyin önce ilk defa se kullanıyorum bundan önce 6233 vardı...ilk izlenimlerim gayet güzel
  • quote:

Arkadaşlar az önce bir nokia fanı olarak se ye geçtim...w810 aldım...şimdi ilk olarak neler yapmam gerekiyor bi söyler misiniz? versiyon kaç diye sormayın nasıl bakıyoruz onu söyleyin önce ilk defa se kullanıyorum bundan önce 6233 vardı...ilk izlenimlerim gayet güzel

Ayarlar > Güncelleme servisi > Yazılım sürümü

Hayırlı olsun.

yazılım 31 olan... farkeden bişey var mı?

ayrıca tel bi süre boşta bekleyince simsiyah ekrana dönüyo sürekli ana ekranda kalmasını sağlayan ayar yok mu?

bide bu ışık sensörünün ayarı yok mu çalıştığını göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 15 Şubat 2008; 16:00:10 >

ayrıca tel bi süre boşta bekleyince simsiyah ekrana dönüyo sürekli ana ekranda kalmasını sağlayan ayar yok mu?

Telefonun boşta olduğu durumda ekran ışığı 20 saniye içinde sönecektir. Yaklaşık 5 saniye sonra da ekran tamamen kapanacaktır. Bu konuda yapacak bir şey bulunmuyor. Walkman tuşuna ya da ses tuşuna basarak saati görebilirsin.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Benimki de 031li sürümden. Önceki sürümde, sonu 05le biten, ses daha fazla çıkıyordu. Bu sürümde kısmışlar biraz. Benim için yeterli olduğu için downgrade yapmadım.

Işık sensörü otomatik olarak çalışıyor, hem ekran hem de tuşlar için. Aydınlık ve karanlık ortamlarda deneyebilirsin.

Bu arada 6233 de güzel telefondur. Kullanmıştım 1 hafta kadar deneme amaçlı. Foto ve kulaklıkta ki müzik kalitesi hoşuma gitmediği için değiştirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

@okitoxx,

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Benimki de 031li sürümden. Önceki sürümde, sonu 05le biten, ses daha fazla çıkıyordu. Bu sürümde kısmışlar biraz. Benim için yeterli olduğu için downgrade yapmadım.

Işık sensörü otomatik olarak çalışıyor, hem ekran hem de tuşlar için. Aydınlık ve karanlık ortamlarda deneyebilirsin.

Bu arada 6233 de güzel telefondur. Kullanmıştım 1 hafta kadar deneme amaçlı. Foto ve kulaklıkta ki müzik kalitesi hoşuma gitmediği için değiştirdim.

Teşekkürler dostum... dediğin gibi 6233 kulaklık kalitesi ve kamerası w810 kadar iyi değil ama yinede ortanın üstünde... w810 çok güzel... downgrade bende yapmıycam hatta flash mlash islerine de girmeyi düşünmüyorum... yalnız bi derdim var msj hafızası...teldeki msjları saklıyabileceğim bi program var mı?

• Bence de eniyisi bu. flash mlaş derken telefonu serviste görmek de var işin ucundaEnazından teorik bilgiye sahip olmadan girmemek lazım. Gerçi kişiselleştirme olanakları sonsuz flash tema olsun, akustik, cam driver, değişik patchler vs. Neyse kanına girmiyim.

Sorduğun güzel bir soru. Belki de ençok şikayet edilen bu mesaj hafızasının azlığı. My phone explorer diye bir program var. Onunla PCye saklayabiliyorsun ama asıl önemli olan hafıza kartında saklamak tabii. Ben denemedim ama PCye attıgımız SMSlerin formatını .txt yapabiliyorsak onu tekrar hafıza kartına atıp bir txt okuyucu ile okuyabiliriz diye düşünüyorum. Benim hiç ihtiyacım olmadığı için yapmadım böyle birşey ama enazından denemeye değer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

Bence de eniyisi bu. flash mlaş derken telefonu serviste görmek de var işin ucundaEnazından teorik bilgiye sahip olmadan girmemek lazım. Gerçi kişiselleştirme olanakları sonsuz flash tema olsun, akustik, cam driver, değişik patchler vs. Neyse kanına girmiyim.

Sorduğun güzel bir soru. Belki de ençok şikayet edilen bu mesaj hafızasının azlığı. My phone explorer diye bir program var. Onunla PCye saklayabiliyorsun ama asıl önemli olan hafıza kartında saklamak tabii. Ben denemedim ama PCye attıgımız SMSlerin formatını .txt yapabiliyorsak onu tekrar hafıza kartına atıp bir txt okuyucu ile okuyabiliriz diye düşünüyorum. Benim hiç ihtiyacım olmadığı için yapmadım böyle birşey ama enazından denemeye değer.

6233ü versiyon mersiyon derken bozduk zaten...

Telefon gittikçe hoşuma gitmeye başladı yav... :) yalnız bişey farkettim aktarım hızı biraz yavaş 444mblık mp3 atıyo şu anda ve 67 dakika kaldı yazıyo ben 6233 ü 2 gb ta bu kadar sürede dolduruyodum ama o kadar kusur kadı kızındada olur hergün mp3 atacak değilim 1 gblık...bu arada dediğin programı indirdim açtım var gerçekten özellik ayrıca başka şeyler de varda zaten biliyosundur :)

ayarlarda telefon kendini güncelleyebilir gibi bi seçenek var bu nedir yapabilir miyiz böyle bişey?

• quote:

elefon gittikçe hoşuma gitmeye başladı yav... :) yalnız bişey farkettim aktarım hızı biraz yavaş 444mblık mp3 atıyo şu anda ve 67 dakika kaldı yazıyo ben 6233 ü 2 gb ta bu kadar sürede dolduruyodum ama o kadar kusur kadı kızındada olur hergün mp3 atacak değilim 1 gblık...bu arada dediğin programı indirdim açtım var gerçekten özellik ayrıca başka şeyler de varda zaten biliyosundur :)

ayarlarda telefon kendini güncelleyebilir gibi bi seçenek var bu nedir yapabilir miyiz böyle bişey?

Veri aktarım hızı ne yazık ki biraz yavaş kalıyor.

Telefonun firmware sürümünü EDGE üzerinden güncellemeni önermiyorum. Gelen fatura yüzleri güldürmeyebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

elefon gittikçe hoşuma gitmeye başladı yav... :) yalnız bişey farkettim aktarım hızı biraz yavaş 444mblık mp3 atıyo şu anda ve 67 dakika kaldı yazıyo ben 6233 ü 2 gb ta bu kadar sürede dolduruyodum ama o kadar kusur kadı kızındada olur hergün mp3 atacak değilim 1 gblık...bu arada dediğin programı indirdim açtım var gerçekten özellik ayrıca başka şeyler de varda zaten biliyosundur :)

Telefonun firmware sürümünü EDGE üzerinden güncellemeni önermiyorum. Gelen fatura yüzleri güldürmeyebilir.

60kb 1 kontor değil mi... güncelleme dosyasının 50 mb falan olduğunu düşünürsek... abovv...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

60kb 1 kontor değil mi... güncelleme dosyasının 50 mb falan olduğunu düşünürsek... abovv...

Bildiğim kadarıyla edge biraz daha pahalı bir hizmetgüncelleme dosyası da 50 değil 3-5 mb birşey

• edge nin normal netten fln ne farkı var herkes edge yi övüp duruo ancak ben edge ile de girmeme rağmen bir fark göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiftoN -- 15 Şubat 2008; 21:58:45 >
  • Arkadaşlar birde bi sorum olucak..bu w810i de h.kartında çektiğim resimleri nedense bilgisayara bağlaynca göremiyorum..Ama telefon hafızasında camera_smc diye bi dosya var ordan görebiliriyorum hafıza kartında bu dosya yok ve göremiyorum?Nedendir bu?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.