Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yilmaz94 paylasim guzel ancak ilgili topice eklerseniz yerinde olacaktir.

http://forum.donanimhaber.com/m_7533063/tm.htm
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • arkadaşlar acil yardım bekliyorum.Tel.e bikaç java oyun attım ama şuanda tel. açılmıyor beyaz ekran yanıp sönüyor sürekli.forumda bu sorunu çok aradım yanıtlarda buldum fakat daha önce hiç setool kullanmadım ve ne yapacağım hiç bilmiyorum bana 0 dan yardım edebilcek biri varmı acaba çok acil yardım bekliyorum:(

Orjinalden alıntı: taltrap

arkadaşlar acil yardım bekliyorum.Tel.e bikaç java oyun attım ama şuanda tel. açılmıyor beyaz ekran yanıp sönüyor sürekli.forumda bu sorunu çok aradım yanıtlarda buldum fakat daha önce hiç setool kullanmadım ve ne yapacağım hiç bilmiyorum bana 0 dan yardım edebilcek biri varmı acaba çok acil yardım bekliyorum:(

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de telefonuma bayağı oyun attım yeğenim oynasın diye ve hatta arada kendim de takılıyorum. Favorim de Vrally3D. Tavsiye ederim

Valla oyun atarak telefonun bozulduğunu hiç duymadım. Patch, akustik, cam driver, güncelleme vs. olsa anlarım.Bataryayı çıkar , biraz beklet ve tekrar takıp dene. Yazılım atma konusunda tecrubeli arkadaşlar var sanıyorum. Farukk arkadaşımız bayağı bilgiliydi bu konularda. Ayrıca forumda da sayısız anlatım var bu konuda.

• @ ozbuyucusu29,

Cid bilgisine oradan bakılmaz. Servis bilgilerine-yapılandırmaya gireceksin. Orada yazar. c:49 gibi.

@ Okitoxx,

Dediklerine katılıyorum.6233 hoparlör sesi hem yüksek hem de kalitelidir. Video çekimi olsun, ekranı olsun malzeme kalitesi olsun çokiyi. Eğer ki daha iyi fotoğraf çekseydi ve kulaklık sesi bir parça daha iyi olsaydı değiştirmezdim. Tasarım da göreceli aam W810i o açıdan daha başarılı kanımca.

@ [cLone]::,

Biryerlerde görmüştüm bahsettiğin yazılımları. Sanıyorum Oorochi adında birisi bütün yazılımları yüklemişti internete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colourofthelife -- 20 Şubat 2008; 11:50:37 >
  • arkadaşlar son kullandığım 5 tlf. (ilk yazdığım son kulandığım geriye doğru)... Nokıan73--S.E K790--Nokıa6233--S.E W800İ--S.E K 750...
    son kullandığım N73 ü 7-8 önce sert bi şekilde yere düşürüp kırdım bugünlerde w810 a müthiş derecede kafayı taktım. fotoğraf kalitesi 2mp tlflar içinde cok iyi.sesi zaten tartışmaya gerek yok.dün gece pcden S.EK750 VE W800İ' yle cektiğim fotolara baktım.(bana göre) n73den daha güsel. nasıl derseniz;iç mekanda cekilmiş (w800i-n73) fotoları pcden birazz zoom yaparak bakınn.w800i de fasla bozulma olmazken N73 de yakınlastıkca,böylee sulu boya fırcasının izi gibi izler cıkıyo( n73 ü, 6 ay kullandım).
    vee o bass olayı yokmu o beni bitiriyoo lütfen yardım edin!!! yeni çıkan modellerden mi alayım? yoksa w810 numu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori -- 20 Şubat 2008; 13:20:24 >

• N73 ben de kullandım 1 ay kadar ve fotoğraf için dediklerin harfiyen doğru. Renkleri feci şekilde bozuyor, özellikle gece ve içmekan çelimlerinde. Dahası çok yavaş bir telefon. Malzeme kalitesi de kötüydü. En kötü yanı ise joystiği.

Valla imkanın varsa yeni çıkanlardan alabilirsin. Teknoloji geliştiği için bu da yeni çıkan telefonlara yansıyor haliyle. Gerçi yeni çıkan walkman telefonların çoğunda autofocus yok. Ne kadar bütçe ayırabileceğini bilseydik ona göre öneride bulunabilirdik. Mesela Nokianın yeni çıkardığı 5610 gayet güzel bir telefondur. Sonra W580i, W850i, K810i var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

quote:

Orjinalden alıntı: taltrap

arkadaşlar acil yardım bekliyorum.Tel.e bikaç java oyun attım ama şuanda tel. açılmıyor beyaz ekran yanıp sönüyor sürekli.forumda bu sorunu çok aradım yanıtlarda buldum fakat daha önce hiç setool kullanmadım ve ne yapacağım hiç bilmiyorum bana 0 dan yardım edebilcek biri varmı acaba çok acil yardım bekliyorum:(

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de telefonuma bayağı oyun attım yeğenim oynasın diye ve hatta arada kendim de takılıyorum. Favorim de Vrally3D. Tavsiye ederim

Valla oyun atarak telefonun bozulduğunu hiç duymadım. Patch, akustik, cam driver, güncelleme vs. olsa anlarım.Bataryayı çıkar , biraz beklet ve tekrar takıp dene. Yazılım atma konusunda tecrubeli arkadaşlar var sanıyorum. Farukk arkadaşımız bayağı bilgiliydi bu konularda. Ayrıca forumda da sayısız anlatım var bu konuda.

çözdüm hocam saol:)Farukk un anlatımıyla çözebildim.ilk kez setool kurdum ilk flashladım vs. setooluda biraz öğrenmiş bu vesile ile:)

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ben telefonu sürekli sessizde kullanıyorum ve bazen sessiz simgesi gidiyor. Geliyor gidiyor silik çıkıyor falan ama 15-20 saniye sonra düzeliyor. Bunun nedenini bilen var mı ya da olan ?

Yazılımsal bir problem denebilir.

Ben de ondan şüphelendim ama flashladım tamamen teli. Yeniden yazılım yükledim ama böyle oldu. Acaba diyorum yüklediğim yazılımda mı bi hata var diye

• quote:

quote:

quote:

Ben telefonu sürekli sessizde kullanıyorum ve bazen sessiz simgesi gidiyor. Geliyor gidiyor silik çıkıyor falan ama 15-20 saniye sonra düzeliyor. Bunun nedenini bilen var mı ya da olan ?

Ben de ondan şüphelendim ama flashladım tamamen teli. Yeniden yazılım yükledim ama böyle oldu. Acaba diyorum yüklediğim yazılımda mı bi hata var diye

Bu durumun ciddi bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.

• tel.i flashladım.açılmıyordu forumda yazılan yöntemlerle vs.Fakat şimdi tel.de konuşurken konuştuğum kişi sesimi çok az alabildiğini söylüyor.acaba sorun ne olabilir?flashlamadan kaynaklanan birşey olabilirmi?

quote:

quote:

quote:

Bu durumun ciddi bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum.

Yok ya ciddi değil zaten 2-3 haftada bi anca oluyor. Ama bendeki flash tema hatası hala sürüyor. Telefona flash tema eklentisini yüklediğimde ilk bi kaç gün güzel gidiyor temalar çalışıyor ama sonrasında menü eskisi gibi klasik menüye dönüyor. Tekrar ayarlıyorum temayı bi kaç dakikaya tekrar geri dönüyor. Sırf bunun yüzünden tele hiç script atmıyorum. Bir de sırf bu yüzden kendi orjinal flash temalarını (orbit, emerge, equalizer..) kullanıyorum.

• internet

Orjinalden alıntı: colourofthelife
    Biryerlerde görmüştüm bahsettiğin yazılımları. Sanıyorum Oorochi adında birisi bütün yazılımları yüklemişti internete.

aslinda sormamin sebebi bizim uyelerden yardim almakti. zira diger forumlara pek guvenmiyorum.
    neyse ben kendim halletttim, yinede sagolasin.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • bugün patch attım telefona yanlışlıkla 05'li versiyonun patch'ini 031'e attım. sonra atılması gereken patch'i attım. Batarya göstergesi rengi için olan. ama dosyalar'a girince telefon kart göserkeleri ok işaretleri falan kare şeklinde gözüküyor. tuşkilidi resminide değiştim oda kare şeklinde gözüküyor bi çözümü var mıdır bunun acaba
    yanlis yuklediginiz patchi tekrar kurun ve yes butonuna basin. daha sonra tekrar yukleyin ve no butonuna basin.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

patch atarken bitiminde yes-no soruyor.
    yes:silmek icin - no:uygulamak icin
    yanlis yuklediginiz patchi tekrar kurun ve yes butonuna basin. daha sonra tekrar yukleyin ve no butonuna basin.

ÇOK teşekkürler kardeşim.
  • Kulaklığın mikrofonundaki tuşdan şarkı değiştirmek için bir patch vardı onu nereden indirebilirim ? Bir de benim telefonu alalı daha 1 hafta oldu ama ortadaki walkman tuş takımının yukarı ve sol tarafı gösteren tuşlara bastığımda bir gıcırtı geliyor. Çok sinir bozucu bir ses. Bu sizde de oluyor mu ?

Orjinalden alıntı: nkA

Kulaklığın mikrofonundaki tuşdan şarkı değiştirmek için bir patch vardı onu nereden indirebilirim ? Bir de benim telefonu alalı daha 1 hafta oldu ama ortadaki walkman tuş takımının yukarı ve sol tarafı gösteren tuşlara bastığımda bir gıcırtı geliyor. Çok sinir bozucu bir ses. Bu sizde de oluyor mu ?

Öyle bir patch ben de görmüştüm biryerlerde ama hatırlayamadım nerede olduğunu.

O gıcırtı ilk aldığımda bende de vardı ve pekçok arkadaşta sanıyorum. Şuan gıcırtı falan yok. Sanıyorum çok yeni olduğu için oluyor.

Hallettiğine sevindim
  • Merhabalar. daha önce işlenen bir konu olabilir ama konuyla ilgili bilgisi olan varsa yeniden paylaşırsa çok sevinirim. W810i de bulunan mesajlar bilgisayara atılabiliyor mu acaba? Teşekkürler yardımlara şimdiden....
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.