Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: voldroy

edge nin normal netten fln ne farkı var herkes edge yi övüp duruo ancak ben edge ile de girmeme rağmen bir fark göremedim

EDGE, ( Enhanced Data rate for GSM Evolution ) yani GSM gelişimi için geliştirilmiş veri hızı, yüksek hızda veri aktarımı sağlayan, GPRS üzerine kurulmuş bir teknolojidir. Teorik olarak 384Kbps hızında veri aktarımı mümkün ancak altyapıdan dolayı bu neredeyse imkansızdır. Ortalama 48 Kbps hızında veri aktarımı yapılabiliyor ve bu bir cep telefonu için iyi bir rakam. Tabii bu hızlar cep telefonunun kapasitesine göre değişebilir. Daha ayrıntılı bilgi de Knight arkadaşımızın cep telefonları terimleri bölümünde mevcut sanıyorum. Yakın zamana kadar bilgisayardan bağlanılan hızla aynı denebilir.GPRS' den daha hızlıdır.

Ücret olarak da sanıyorum cepten internete girmekle aynı.

• @ Okitoxx,

Knight arkadaşımızın dediği gibi USB ile veri aktarımı çok hızlı denemez. Büyük miktarlarda aktarım yapacaksan ya gidip kendine çay kahve yapıp başka işlerle uğraşacaksın ya da bir kart okuyucu alacaksın.

Bir de Moby explorer ve Messiah programlarını öneririm kendim kullandığım. Moby Explorer bayağı gelişmiş bir dosya yöneticisidir. Dosyaları gizlemekten, şifrelemekten tut da sıkıstırmaya ve açmaya kadar birçok güzel özelliği vardır. Messiah ile ise telefonundaki klasörleri saklayabilirsin. Kullanımları da oldukça kolaydır. Ama 6233 kullandığına göre zaten java programlar hakkında bilgin vardır

Gene Knight arkadaşımızın dediği gibi telefon üzerinen güncelleme. Zaten 031li sürüm enson sürümdür. Ondan sonra çıkan R4EK001 sürümü var ama bu, Sony Ericsson firmasının çıkardığı resmi sürüm değil. Kullananlara göre pekde fark yok 031 ile arasında.

• Arkadaşlar;ne zaman radyoya girsem belli bir süre sonra frekans güncelleme yapıyor,bu can sıkıcı durumu engellemenin bir yolu yok mu?

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;ne zaman radyoya girsem belli bir süre sonra frekans güncelleme yapıyor,bu can sıkıcı durumu engellemenin bir yolu yok mu?

RDS yi kapat..

Orjinalden alıntı: UnequaL18

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;ne zaman radyoya girsem belli bir süre sonra frekans güncelleme yapıyor,bu can sıkıcı durumu engellemenin bir yolu yok mu?

RDS yi kapat..

saol...

Orjinalden alıntı: realyum

Arkadaşlar w810i mi yeni aldım. İlk sarj da 12 yada 16 saat bekletmem gerekiyor mu? yoksa kullanma kılavuzunda yazan 2.5 saat yeterli mi?

kesinlikle yeterli ,ama ilk kullanımda arkadaşlar iyice deşarj edip öyle şarj etmemizi öğütlüyor bir-kaç kere yapınca pilin ömrü uzuyormuş

aramadaki ses çıkışı 031e göre daha yüksek başka yazılım hangileridir..linkleri de verirseniz sevinirim..

birde hangi kamera driverını yüklemeliyim..

Orjinalden alıntı: RccP

r4Db005 yazılımını attım telefona 031olandan daha iyi ses veriyordu fakat pilden çok harcamaya başladı 2gün dayanıyor çok kurcalamama ragmen teli.031 yazılımnda daha çok dayanıyordu..

aramadaki ses çıkışı 031e göre daha yüksek başka yazılım hangileridir..linkleri de verirseniz sevinirim..

Hangi uygulamaları ne kadar yoğunlukta kullanıyorsun? Ekran parlaklığının seviyesi nedir?

Orjinalden alıntı: colourofthelife

@ Okitoxx,

Knight arkadaşımızın dediği gibi USB ile veri aktarımı çok hızlı denemez. Büyük miktarlarda aktarım yapacaksan ya gidip kendine çay kahve yapıp başka işlerle uğraşacaksın ya da bir kart okuyucu alacaksın.

Bir de Moby explorer ve Messiah programlarını öneririm kendim kullandığım. Moby Explorer bayağı gelişmiş bir dosya yöneticisidir. Dosyaları gizlemekten, şifrelemekten tut da sıkıstırmaya ve açmaya kadar birçok güzel özelliği vardır. Messiah ile ise telefonundaki klasörleri saklayabilirsin. Kullanımları da oldukça kolaydır. Ama 6233 kullandığına göre zaten java programlar hakkında bilgin vardır

Gene Knight arkadaşımızın dediği gibi telefon üzerinen güncelleme. Zaten 031li sürüm enson sürümdür. Ondan sonra çıkan R4EK001 sürümü var ama bu, Sony Ericsson firmasının çıkardığı resmi sürüm değil. Kullananlara göre pekde fark yok 031 ile arasında.

Kart okuyucu almam lazım yav.laptopun okuyucusu da bozuk.yaptırmadım da...

Arkadaşlar bu şarkı geçişlerinde bi sesin çoğalması durumu var bu normal mi? birden başlamıyo şarkı ilk saliseleri geçiyo gibi...

bu arada telefonu dün aldım hala bitmedi şarjı bi gündür kurcalıyorum...helal olsun

ayrıca şu bilgiler için yıldız sol sağ falan yapıyomuşuz ya onu nerde yapıyoruz ben yapıyorum menülere falan geçiyo direk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 16 Şubat 2008; 16:51:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

r4Db005 yazılımını attım telefona 031olandan daha iyi ses veriyordu fakat pilden çok harcamaya başladı 2gün dayanıyor çok kurcalamama ragmen teli.031 yazılımnda daha çok dayanıyordu..

Hangi uygulamaları ne kadar yoğunlukta kullanıyorsun? Ekran parlaklığının seviyesi nedir?

hiçbir uygulamayı kullanmıyorum..sadece mesaj çekiyorum..ses yok titreşimde telefon..

dün öglen 12gibi batarya tam doluydu şuan itibarı ile %34teekran parlaklıgı %100

• Aynen ya bende 005 kullanıyorum en fazla 1-1.5 gün?Benimde ekran parlaklığı %100..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 16 Şubat 2008; 17:24:13 >
  • Ekran parlaklığı bekleme ve konuşma süresini olumsuz yönde etkiliyor. Bir kaç ay önce telefonun bekleme süresini test etmiştim. Bu süreç içinde telefonu yalnızca çalar saat amaçlı kullandım. Yaklaşık 11 gün sonra telefon kapandı. Ekran parlaklığını %50 seviyesinde ayarlamıştım

Telefonumun bataryası normal koşullarda 4-5 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

Orjinalden alıntı: kaplan.h

Telefonumda mp3 lerde pek yapmıyordu midi veya başka bi ses biçimi çalarken şarkı bitince hoporlerden bi cızırtı çıkıyor?bu sizdede oluyormu?

Hayır çıkmıyor bende

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ekran parlaklığı bekleme ve konuşma süresini olumsuz yönde etkiliyor. Bir kaç ay önce telefonun bekleme süresini test etmiştim. Bu süreç içinde telefonu yalnızca çalar saat amaçlı kullandım. Yaklaşık 11 gün sonra telefon kapandı. Ekran parlaklığını %50 seviyesinde ayarlamıştım

Telefonumun bataryası normal koşullarda 4-5 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

031de iken hiç ekran parlaklıgına dikkat etmedim..fakat bariz bir şekilde 005te daha az gidiyor..böyle giderse 031e dönecegim..

Telefonumda mp3 lerde pek yapmıyordu midi veya başka bi ses biçimi çalarken şarkı bitince hoporlerden bi cızırtı çıkıyor?bu sizdede oluyormu?

Bahsettiğin cızırtı bendede oluyor.Hepsinde değil sadece tiz ağırlıklı mp3lerde son ses açınca ortaya çıkıyo.

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@taltrap
    Bu sürümden sonra yeni bir sürüm de çıktı ama güncellemene gerek yok diye düşünüyorum, bariz artı sağladığını duymadım hiç, yükleyip de önemli fark gören olursa güncellersiniz. Zira telefonunuz benim telefonumla aynı versiyon ve CID sürümünde, bu sürüm için forumda patch vs. anlatımı da var, ben de o anlatımdan yapmıştım. (önceki mesajınıza cevaben)

çok teşekkürler yine.Bir sorum daha olcak tel.e bazı dosyaları atarken(mp3,tema gibi) transferin yarısında sorun veriyor beklenmeyen bir hata oluştu diye yani kısacası atamıyor bazı mp3 leri ve temaları sizce sorun ne olabilir?Hafızam dolu değil buna rağmen atmaması canımı sıkmaya başladı.

Orjinalden alıntı: ozgur

quote:

Bahsettiğin cızırtı bendede oluyor.Hepsinde değil sadece tiz ağırlıklı mp3lerde son ses açınca ortaya çıkıyo.

005 kullanıyorum midi lerde de mp3 lerde de henüz öyle bir şeyle karşılaşmadım.Enteresan..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.