Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: S!LENT SCREAM

bugün bende almayı düşünüyorum lakin yazılım fln atmayı düşünmüyorum

ben de sizin gibi düşünüyordum ve hiç yazılım müdehalesi yapmadım. çok da memnunum, hiç bir sorun yaşamadım.

Orjinalden alıntı: seffaf1

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ekran parlaklığı bekleme ve konuşma süresini olumsuz yönde etkiliyor. Bir kaç ay önce telefonun bekleme süresini test etmiştim. Bu süreç içinde telefonu yalnızca çalar saat amaçlı kullandım. Yaklaşık 11 gün sonra telefon kapandı. Ekran parlaklığını %50 seviyesinde ayarlamıştım

Telefonumun bataryası normal koşullarda 4-5 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

hangi yazılımı kullanıyorsun bende düşük gidiyo diye yeni pil aldım hala 2 gün gidiyor ekran parlaklılığıda %50 de günde 2 saat falan müzik dinledim

R4DB005 sürümünü kullanıyorum.

• telefonumu her şarj ettiğimde "hızlı şarj" yazıyor. acaba bu bir sorun mudur? orjinal şarj aleti kullanıyorum.

Orjinalden alıntı: ckul

telefonumu her şarj ettiğimde "hızlı şarj" yazıyor. acaba bu bir sorun mudur? orjinal şarj aleti kullanıyorum.

Telefonu açık konumda mı şarj ediyorsun?

kutudan çıkan usb kablo ile atıyorum.bende cidden anlamadım pc de yada hafıza kartında bir sorun olabilir diye düşünüyorum.
    Birde şu aklıma takıldı usb kabloyu takınca bize 2 seçenek sunuyor tel. modunda kullan ve dosya modunda kullan.hangi seçenkte işlem yapmak daha sağlıklı olur?belki bu modlarla alakalı birşey olabilir?

• sessiz simgesinde hiç sorun olmadı ama bende de bazen bluetooth açınca simge çıkmıyor :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ben telefonu sürekli sessizde kullanıyorum ve bazen sessiz simgesi gidiyor. Geliyor gidiyor silik çıkıyor falan ama 15-20 saniye sonra düzeliyor. Bunun nedenini bilen var mı ya da olan ?
  • Arkadaşlar telefona akustik atacak veya atmış olan varsa Hunter in yaptığı imzasındaki akustik var... Kulaklık sesi gerçekten muhteşem olmuş (hoparlör de aynı şekilde) çok dengeli çok güzel yüksekliği de tam ayarında... Denemeyen denesin...

Ayrıca cam driver olarakta yine kriomag var onu tavsiye ederim denedim gerçekten çok güzel ve farkettiriyo kendini...

telefonumu her şarj ettiğimde "hızlı şarj" yazıyor. acaba bu bir sorun mudur? orjinal şarj aleti kullanıyorum.

Orjinalden alıntı: taltrap

@HuNTeR_1907
    @colourofthelife

kutudan çıkan usb kablo ile atıyorum.bende cidden anlamadım pc de yada hafıza kartında bir sorun olabilir diye düşünüyorum.
    Birde şu aklıma takıldı usb kabloyu takınca bize 2 seçenek sunuyor tel. modunda kullan ve dosya modunda kullan.hangi seçenkte işlem yapmak daha sağlıklı olur?belki bu modlarla alakalı birşey olabilir?

Beklenmedik hata diye telefonda mı diyor PCde mi?

Valla ben herzaman dosya modunda veri aktarımı yapıyorum. Enufak bir sorun olmadı. Dev boyutta dosyaları dahi rahatça aktarabiliyorum. Hatta 1 GB' a yakın mp3 dosyaları atmıştım, banamısın demedi.

Başka bir pcde deneyebilirsin veya dediğin gibi diğer aktarım modunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Arkadaşlar telefona akustik atacak veya atmış olan varsa Hunter in yaptığı imzasındaki akustik var... Kulaklık sesi gerçekten muhteşem olmuş (hoparlör de aynı şekilde) çok dengeli çok güzel yüksekliği de tam ayarında... Denemeyen denesin...

Ayrıca cam driver olarakta yine kriomag var onu tavsiye ederim denedim gerçekten çok güzel ve farkettiriyo kendini...

Valla ben de yukarıda ki iki arkadaş gibi hiç müdahele etmedim telefona. W810ide hoparlör sesinin muhteşem olduğuna inanmak zor6233le karıştırma

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

r4Db005 yazılımını attım telefona 031olandan daha iyi ses veriyordu fakat pilden çok harcamaya başladı 2gün dayanıyor çok kurcalamama ragmen teli.031 yazılımnda daha çok dayanıyordu..

aramadaki ses çıkışı 031e göre daha yüksek başka yazılım hangileridir..linkleri de verirseniz sevinirim..

birde hangi kamera driverını yüklemeliyim..

Gerçekten ya bende bugün geçtim 031 e ilk defa 2 günde bitmedi%60 şu anda 30-40 civarı mesaj 5-10 foto yarım saat filan da müzik dinledim hoparlörden..Enteresan ya

Orjinalden alıntı: colourofthelife

quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Arkadaşlar telefona akustik atacak veya atmış olan varsa Hunter in yaptığı imzasındaki akustik var... Kulaklık sesi gerçekten muhteşem olmuş (hoparlör de aynı şekilde) çok dengeli çok güzel yüksekliği de tam ayarında... Denemeyen denesin...

Valla ben de yukarıda ki iki arkadaş gibi hiç müdahele etmedim telefona. W810ide hoparlör sesinin muhteşem olduğuna inanmak zor6233le karıştırma

Dostum yükseklik değil kalite için söyledim yükseklikte 6233 çok daha başarılı...önceki telefonum oydu...

• 6233 yüksek fakat en ufak eko ayarlamasında bozmaya başlıyor sesi..Arkadaşta var ondan görmüştüm.Yüksekliğine lafım yok fakat ses kaliteli değil..

Orjinalden alıntı: UnequaL18

6233 yüksek fakat en ufak eko ayarlamasında bozmaya başlıyor sesi..Arkadaşta var ondan görmüştüm.Yüksekliğine lafım yok fakat ses kaliteli değil..

6233de de versiyonlarda fark edilir değişiklikler vardı örneğin 4.91 çok yüksek ses veriyordu. 5.43 en stabil versiyondu... Ses konusunda 6233ün ben bozulma yaptığını görmedim. eko ayarlarını tavana vurunca zaten bozulma olmayacak telefon yok... w810 la 6233ü ben karşılaştırdım 7 ay kullandım ve sürekli öğrendim 6233ü...
    gece Hunterin akustiğini attım ve hoparlör seside güzel oldu yalnız bu güzelliği 6233 rahat biçimde bi kaç kademe daha kısık olarak verebiliyor...

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ben telefonu sürekli sessizde kullanıyorum ve bazen sessiz simgesi gidiyor. Geliyor gidiyor silik çıkıyor falan ama 15-20 saniye sonra düzeliyor. Bunun nedenini bilen var mı ya da olan ?

Yazılımsal bir problem denebilir.

Hoparlör yönünden Nokia 6233'ün daha başarılı olduğuna katılıyorum. Telefonu test etme şansım olmuştu.

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Telefonu açık konumda mı şarj ediyorsun?

açık kapalı farketmiyor hepsinde çıkan yazı bu

birkac zaman once sonyericsson update ile R4EA031 yazilimina yukselmistim. (patch leri daha iyi kullanabilmek icin.)

fakat sony nin internet uzerinden yukledigi yazilimda telefonun ayarlari dahi degismiyor, yani yuklemeyi tam bir format atarak yuklemiyor.

sizden ricam telefona R4EA031 atmak icin gerekli yazilimlari yollayabilirmisiniz.

tesekkurler.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • arkadaşlar bu telefonun CID nosu kaç W810i

R4EA031
    prgCXC 1250316_GENERIC_HN R4EA031

EROM: R3A005
    prgCXC 12504 16_EROM_DB2010_HELEN_FOTA_FLAFLA_SIBLEY

LCD Yazılım sürümleri
    Ana ekran
    Geçerli Sürüm:0
    Kamera Yazılım Sürümleri
    Kamera Geçerli Sürüm: 4.5

ITP Yazılım Sürümleri
    CXC 125 0326 T1Y
    Özelleştirme
    CDA102494/ 73 R2A
    cxc 1250324 R4ED001
    C_ASIA
    MEMORY STİCK:
    CDA102428/100
    İçerik Sürümü
    PB1
    Memory Stick:R1A
    Java Yazılımı Sürümü
    6.5
    Güncelleme Servisi Yazılımı
    UA SÜRÜMÜ:
    CRH 1069179 R3BA002
    2006-08-11 10:52

Bi ara fabrika ayarlarına geri dömüştüm. Bunun etkisi olur mu, yoksa bu telefonun CID i kaçtır anlamadım

• Arkadaşlar bir makro çekim orneği...

Gerçekten Müthiş...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.