Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: koray6852

quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

merhaba arkadaşlar bir buçuk yıl bekledim evet dogru tam bir buçuk tıl bu telefonu almak için bekledim ve dün bir anda internetten alıverdim çok ani oldu fiyatı bana göre uygun olduğu için kaçırmayayım dedim kendime fiyatına birde siz yorum yapın bakalım telefon genpadan alınmış daha 10 ay garantisi var müzik kaplosu hariç diger malzemeler tamam camında cizik felan da yok ve bu telefonu 275 ytl ye aldım yorumlarınızı bekliyorum

kardeş güle güle kullan telefonunu aramıza hoşgeldin artık almışsın ama olsun telefon temizse sorun yok muzik kablosu alınabilir.

arkadaşlar ben içinde müzik kaplosu yok dedim ama aldıgım adam bana bu kaplonun kutu içeriginde olmadıgını söyledi sıfır alanlar bana bi yardımcı olsunlar benim müzük kaplosu dedigim kulakkık aparatı degil şu uçunda mizik seti için soket olan kaplo

• merhaba arkadaşlar telefonu zimmetlendigimize göre yeniliklere açık telefonumuzu şenlendirelim ve sorunları çözelim benim telefonun sesi az çıkıyor sesini yükseltmek için ne yapabilirim bir de en iyi sürüm hangisi ben şu na telefonda ki sürümü yazayım bu iyisimi bi bakın CXC1250316 R4EA031
    sesi yükseltmek için akustik atabilirsin telefona.. patch sezonu açıldı konusunu oku, orada far kullanmadan nasıl atabileceğini göreceksin.. yama ile ses dosyalarının yerini telefon hafızasına alıyorsun, akustik dosyalarını oraya atıyorsun..

ayrıca müzik kablosu çıkmayabilir.. kutu içeriği satan yere göre değişiklik gösterebilir, bu normaldir.. ancak eğer kutu üzerinde kutu içeriği olarak kablo da varsa, o zaman değiştirilmesini isteyebiirsin..
    şeyy bana bu kamera konusunda yardımcı olur musunuz tüm özelliklerine baktm biraz daha yeni ve güncel olduu için w810 a karar verdm ama kamera konusunda hala karar vermedim çekilen fotolar nasıl 2 sindede hangisi yada aynımı şimdiden tşk ler....

Orjinalden alıntı: Call_of_Duty

ya arkadaşlar bu bikaç gün içinde W810 veya K750i alcam
    şeyy bana bu kamera konusunda yardımcı olur musunuz tüm özelliklerine baktm biraz daha yeni ve güncel olduu için w810 a karar verdm ama kamera konusunda hala karar vermedim çekilen fotolar nasıl 2 sindede hangisi yada aynımı şimdiden tşk ler....

Bende w810i var bi arkadaşımda da k750i vardı ikisiyle de fotoğraf çekip karşılaştırma şansım olmuştu. İkisiyle de aynı ortamda aynı cismi çektim benimkinin fotoğrafı daha renkli diğeri ise daha soluktu.(Ayarlardan kaynaklanıyo olabilir bilmiyorum) Ama ben k750i'ninkini beğendim onun sahibi de benim fotoğrafı sonra bikaç arkadaşa daha gösterdik herkes w810i ile çekilen daha iyi dedi ama tekrar söyliim ayarlardan kaynaklanıyo olabilir. Sonuçta ikisi de 2 mp diil mi..

• Evet ikiside 2mp, ikiside aynı lensi kullanıyor, ikiside aynı kamera yazılımını kullanıyor, sürümden sürüme farklılıklar göstere bilir

Versiyonunu nasıl öğrenebilirim,ve hangi versiyon daha iyidir tşk

Orjinalden alıntı: altug92

evet bende arkadaşın k750 siyle karşılaştırdım gerçektende soluk çekiyo ama onunki ilk versiyondu en berbat versiyon sanırım

Doğru ayarları yaptığında soluk çekmessin dostum

Orjinalden alıntı: forious

Bende dün W810İ aldım.

Versiyonunu nasıl öğrenebilirim,ve hangi versiyon daha iyidir tşk

Ayarlar > Güncelleme servisi > Yazılım sürümü

R4DB005 sürümü kulaklık ses çıkışı açısından bir parça daha başarılıdır.

Versiyon:R4EA031

R4DB005 versiyonunu sitesinden indirebilirmiyim ?

Tüh yaa tutmadı

Piyasadaki telefonların büyük bir kısmında R4EA031 sürümü yüklüdür. Eğer telefonun kulaklık ses çıkışından memnunsanız downgrade işlemi yapmanız gerekmiyor. Zira telefonu flashlamak riskli bir işlem.

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Tüh yaa tutmadı

Piyasadaki telefonların büyük bir kısmında R4EA031 sürümü yüklüdür. Eğer telefonun kulaklık ses çıkışından memnunsanız downgrade işlemi yapmanız gerekmiyor. Zira telefonu flashlamak riskli bir işlem.

Teşekkürler

Aslında memnunum.

Şu akustik atma olayı nasıl oluyor.

Hangi programla yapabilirim,akustik sesler nerden bulabilirim

quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

quote:

merhaba arkadaşlar bir buçuk yıl bekledim evet dogru tam bir buçuk tıl bu telefonu almak için bekledim ve dün bir anda internetten alıverdim çok ani oldu fiyatı bana göre uygun olduğu için kaçırmayayım dedim kendime fiyatına birde siz yorum yapın bakalım telefon genpadan alınmış daha 10 ay garantisi var müzik kaplosu hariç diger malzemeler tamam camında cizik felan da yok ve bu telefonu 275 ytl ye aldım yorumlarınızı bekliyorum

kardeş güle güle kullan telefonunu aramıza hoşgeldin artık almışsın ama olsun telefon temizse sorun yok muzik kablosu alınabilir.

arkadaşlar ben içinde müzik kaplosu yok dedim ama aldıgım adam bana bu kaplonun kutu içeriginde olmadıgını söyledi sıfır alanlar bana bi yardımcı olsunlar benim müzük kaplosu dedigim kulakkık aparatı degil şu uçunda mizik seti için soket olan kaplo

bi cevap yazsın bilen arkadaşlar bi üst satır için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Tüh yaa tutmadı

Teşekkürler

Aslında memnunum.

Şu akustik atma olayı nasıl oluyor.

Hangi programla yapabilirim,akustik sesler nerden bulabilirim

Detaylı bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_11426923/mpage_1/key_Flash%2Ctema/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: bariis

arkadaslar ben kulaklıkla mi dinlesem yoksa müzik setine mi baglasam daha az sarj harcarim?

hoparlörün fişi varsa hoparlörden daha az şarj yer kulaklıkta kendi pilini yediği için daha fazla gider
    acaba telefonu uçuş moduna nasıl alıyoruz, menülerde bi türlü bulamadım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.