Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Setool programı telefonumu uçurdu Telefonu ne Setool ne de XS gibi programlar gördü. (Ayrıntılar üstte) büyük ihtimalle eproma bişeyler oldu. İnşallah yanmamıştır. bu hale gelen bir telefona yazılım tekrar yüklenebilir mi?

Orjinalden alıntı: uzöz

merhaba arkadaşlar bir buçuk yıl bekledim evet dogru tam bir buçuk tıl bu telefonu almak için bekledim ve dün bir anda internetten alıverdim çok ani oldu fiyatı bana göre uygun olduğu için kaçırmayayım dedim kendime fiyatına birde siz yorum yapın bakalım telefon genpadan alınmış daha 10 ay garantisi var müzik kaplosu hariç diger malzemeler tamam camında cizik felan da yok ve bu telefonu 275 ytl ye aldım yorumlarınızı bekliyorum

keske 85 ytl daha verip sıfırını alsaydinn düsünsene bi orjinal müzik kablosu ne kadardir? bana sorarsan 30 ytl falan eder.. 55 ytl az veripte 2. el almakta bana pek mantikli gelmedi..

yinede iyi günlerde kullan telefon saglamsa sorun yok se ailesine hosgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariis -- 2 Ekim 2007; 17:09:40 >

• quote:

merhaba arkadaşlar bir buçuk yıl bekledim evet dogru tam bir buçuk tıl bu telefonu almak için bekledim ve dün bir anda internetten alıverdim çok ani oldu fiyatı bana göre uygun olduğu için kaçırmayayım dedim kendime fiyatına birde siz yorum yapın bakalım telefon genpadan alınmış daha 10 ay garantisi var müzik kaplosu hariç diger malzemeler tamam camında cizik felan da yok ve bu telefonu 275 ytl ye aldım yorumlarınızı bekliyorum

kardeş güle güle kullan telefonunu aramıza hoşgeldin artık almışsın ama olsun telefon temizse sorun yok muzik kablosu alınabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: samwise42

arkadaşlar bendede w810i var ama düşman başına niye diyeceksiniz. anlatayım....-- Telefonun kamerası çalışmıyor, ses çıkmıyor, arama yapmıyor. sadece msj atıyor. kafayı yedirecek. sizce niye olabilir ve nasıl düzeltebilirim. yazılım felan olabilirmi derdi.. saygılarrrrr

Telefonu teknik servise götürmeni tavsiye ediyorum. Telefonda yazılımsal ya da donanımsal bir problem olabilir.
    Setool programı telefonumu uçurdu, Telefonu ne Setool ne de XS gibi programlar gördü. (Ayrıntılar üstte) büyük ihtimalle eproma bişeyler oldu. (İnşallah yanmamıştır). bu hale gelen bir telefona yazılım tekrar yüklenebilir mi? Eprom mu zarar görmüştür? Servisde telefona ne yaparlar. bu sorulardan birini bilen duyan tecrübeli arkadaşlardan yanıt alırsam sevinirim
  • MRB.GEÇEN W810İ ALDIM TAVSİYELERİNİZ DİYE BAŞLIK AÇMIŞTIM KİTLENMİŞ SANIRIM HAKLI OLARAK YAZAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER TELEFONU CARREFOR DAN 399YTL ALDIM 12 AY TAKSİTLE İÇİNDEN MEMORY DİYE Bİ KART ÇIKTI DAHA FAZLA VİDİO KLİP RESİM VE MP3 YÜKLEMEK İÇİN . .512MB HAFIZA KARTI..SONY KULAKLIK USB.VE TV BAGLANTISI VS..ÇIKTI 4 GÜNDÜR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ANCAK SİZİN GİBİ VİDİO KALİTESİNİ SES KALİTESİNİ YÜKSELTİCEK ŞEYLER YAPMADIM YAPAMADIM DAHA DOĞRUSU ŞİMDİLİK BÖYLE ORJİNAL KULLANMAK İSTİYORUM SESİ VE VİDİOI KALİTESİ TATMİN EDİCİ GELDİ BANA FOTO.ÇEKİMİDE ÇOK GÜZEL

YANLIZ TV BAGLANTI KABLOSUNDANDAN TLF TV BAGLADIM RESİMLERİ VE VİDİOLARI İZLEYEMEDİM TV DE VİDİODA ÇEKİLEN SESLER GELİYOR ANCAK GÖRÜNTÜ YOK TV DE?NEDEN ?
    HERKES W810İ SİNİ GÜLE GÜLE ARIZASIZ SEVEREK KULLANIR İNŞ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 2 Ekim 2007; 18:38:30 >

• o Tv kablosu deil o sadece müzik dinlemek icin yane tel ini 5+1 sisteme fln baglamak icin

Orjinalden alıntı: emre000

MRB.GEÇEN W810İ ALDIM TAVSİYELERİNİZ DİYE BAŞLIK AÇMIŞTIM KİTLENMİŞ SANIRIM HAKLI OLARAK YAZAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER TELEFONU CARREFOR DAN 399YTL ALDIM 12 AY TAKSİTLE İÇİNDEN MEMORY DİYE Bİ KART ÇIKTI DAHA FAZLA VİDİO KLİP RESİM VE MP3 YÜKLEMEK İÇİN . .512MB HAFIZA KARTI..SONY KULAKLIK USB.VE TV BAGLANTISI VS..ÇIKTI 4 GÜNDÜR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ANCAK SİZİN GİBİ VİDİO KALİTESİNİ SES KALİTESİNİ YÜKSELTİCEK ŞEYLER YAPMADIM YAPAMADIM DAHA DOĞRUSU ŞİMDİLİK BÖYLE ORJİNAL KULLANMAK İSTİYORUM SESİ VE VİDİOI KALİTESİ TATMİN EDİCİ GELDİ BANA FOTO.ÇEKİMİDE ÇOK GÜZEL

YANLIZ TV BAGLANTI KABLOSUNDANDAN TLF TV BAGLADIM RESİMLERİ VE VİDİOLARI İZLEYEMEDİM TV DE VİDİODA ÇEKİLEN SESLER GELİYOR ANCAK GÖRÜNTÜ YOK TV DE?NEDEN ?

Telefonda TV out desteği bulunmuyor.

• arkadaşlar w810 tel.mi webcam olarak nasıl kullanabilirim? veya bu bilgiyi varsa programını nereden bulabilirim notbook umda kullanmak istiyorum
    blutoot var. şimdiden tşkler.

Orjinalden alıntı: ryhni

arkadaşlar w810 tel.mi webcam olarak nasıl kullanabilirim? veya bu bilgiyi varsa programını nereden bulabilirim notbook umda kullanmak istiyorum
    blutoot var. şimdiden tşkler.

Telefonu webcam olacak kullanamıyoruz.
  • sitelerin birinde böyle bir program olduğu yazıyordu. acaba palavramıydı. siteyi bulamadım daha sonra. birde w810 daki uzaktan kumanda dalgsını bitürlü kullanamadım çeşitli hatalar veriyo. bunu kullanabilen birisi açıklama yapabilirmi.
    "Tarihini Bilmeyen Milletlerin Coğrafyalarını Başkaları Çizer."
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRST

o Tv kablosu deil o sadece müzik dinlemek icin yane tel ini 5+1 sisteme fln baglamak icin

CEVABINIZ İÇİN TŞK.LER
    BENDE FOTOLARI TV DE FALAN GÖREBİLİCEZ SANMIŞTIM ALDIĞIM YERDEKİ SATICI ARKADAŞ TV KAPLOSU DİYE TANITMIŞTI VİDİO KAMERALARDAKİ GİBİ..

LÜTFEN OKUYUN
    ARKADAŞLAR BUGÜN BAYA Bİ TLF. KURCALADIM ÇOK MÜKEMMEL İYİKİDE ALMIŞIM DİYORUM AMA

MUTLAKA OKUYUN VE CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR..???
    1:TELEFON AÇIKKEN SES AYARLARINI EN ÜST SEVİYEYE GETİRİYORUM VE MP3 MÜZİKLER VE TELEFONDAKİ ZİL SESLERİ ÇOK NET YÜKSEK SES TE ÇIKIYOR YANİ ONDA Bİ SORUN YOK SES GÜZEL ANCAK!!!SES KAYDI ÖZELLİNİ KULLANIP SES KAYDI YAPTIGIMDA VE TLK YÜKLEDİĞİMDE O SES KAYDINI MP3 MÜZİKLERİN SESİNDE OLSUN ZİL SESLERİNDE OLSUN VEDE SES KAYDI YAPTIGIM VİDİONUN SESİ OLSUN BARİZ ÇEKİLDE AZALIYOR SESİ EN ÜST SEVİYEYE GETİRSEM BİLE ZİL SESLERİ FALAN YÜKSEK SES VERMİYOR TAKİİ TLF KAPATIP AÇIYORUM VE SES SEVİYESİNİ EN ÜST SEVİYEYE GETİRİYORUM MÜKEMMEL SES VEREMEYE BAŞLIYOR MP3..ZİL SESLERİ VE SES KAYDI YAPTIGIM VİDİO OLDUKCA YÜKSES SES VERİYOR..
    BU SADECE SES KAYDI YAPTIGIMDA OLUYOR ZİL SESLERİN SES SEVİYESİ AZALMASI YANİ
    DÜŞÜK SES VERMESİ SİZDEDE OLUYORMU BU NBE YAPMALIYIM????.VİDİO KAYDI VEYA VS. DE OLMUYOR ANCAK TLF AÇIP KAPADIĞIMDA HEPSİ DÜZELİYOR SES SEVİYESİNİ GİNE EN SONA GETİRİYORUM MÜKEMMEL SES VERİYOR..
    SES KAYDI YAPMADIGIM ZAMAN SESLER OLDUKCA İYİ ZİL SESİ MP3 VS..

BİRDE TELEFONU KAPATMADAN ÖNCE AYARLADIĞIM EN ÜST SEVİYEDE Kİ SES DURUMU TLF.KAPATIP AÇTIGIMDA ORTA DERECEYE GELİYOR HER TLF KAPATIP AÇTIGIMDA SES SEVİYESİNİ AYARLAMAK ZORUNDAMIYIM
    SAYGILAR BİRAZ UZUN OLDU AMA CVP VEREN ARK. ŞİMDİDEN TŞK.LER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 3 Ekim 2007; 12:18:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre000

MRB.GEÇEN W810İ ALDIM TAVSİYELERİNİZ DİYE BAŞLIK AÇMIŞTIM KİTLENMİŞ SANIRIM HAKLI OLARAK YAZAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER TELEFONU CARREFOR DAN 399YTL ALDIM 12 AY TAKSİTLE İÇİNDEN MEMORY DİYE Bİ KART ÇIKTI DAHA FAZLA VİDİO KLİP RESİM VE MP3 YÜKLEMEK İÇİN . .512MB HAFIZA KARTI..SONY KULAKLIK USB.VE TV BAGLANTISI VS..ÇIKTI 4 GÜNDÜR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM ANCAK SİZİN GİBİ VİDİO KALİTESİNİ SES KALİTESİNİ YÜKSELTİCEK ŞEYLER YAPMADIM YAPAMADIM DAHA DOĞRUSU ŞİMDİLİK BÖYLE ORJİNAL KULLANMAK İSTİYORUM SESİ VE VİDİOI KALİTESİ TATMİN EDİCİ GELDİ BANA FOTO.ÇEKİMİDE ÇOK GÜZEL

tv ye mi bağlamaya çalıştın

• tv izlemeye çalışma olayı, satıcılardan kaynaklanıyor sanırım.. ben de telefon alacağım zaman, 3-4 yere girdik, hepsi de müzik kablosunu televizyon kablosu olarak lanse etti.. çektiğin resimleri, videoları direkt televizyondan izleyebilirsin, dedi.. tabii kabloyu elime alınca aslında televizyona bağlayamacağımı, bağlasam da sadece sesleri alabileceğimi gördüm.. öyle de oldu sonuçta..

şöyle bir soru(m) var.. telefondaki uyarı seslerini (mesaj iletildi, pil zayıf, mesaj gitmedi vb) iptal etme olanağımız yok mu?

Orjinalden alıntı: neee?

ARKADAŞLAR W810 DA DOSYALARA ŞİFRE KOYABİLİYORMUYUZ....
    CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

arkadaşım patch yapma konularında bi ara istersen olması lazım patchi yaptıktan sonra
    kayıtlara mesajlara çağrılara ve dosya yöneticisine güvenlik kodunu kullanarak
    şifre koyabilirsin.

Orjinalden alıntı: altug92

hayırlı olsun bu arada 1.5 yılda günde 1 milyon atsan 500-600 e telefon alırmışsın

güzel espri bu arada teşekkür ederim
  • http://www.topse.ru/files/file4119.html şu gördüğünüz dosyayı nasıl indirebilecğeimi söyler misiniz? üye olmaya çalışıyorum, kayıt sayfanını açmıyor site.. rusça da yok :/ çok güzel bir pil göstergesi yapmış eleman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestioni -- 3 Ekim 2007; 15:42:23 >

Orjinalden alıntı: .kenan.

quote:

hayırlı olsun
    75 ytl için 10 ay garantisi olsa dahi ben 2.el almazdım
    ama yinede boyle bi telefonu 275 e almak çok cazip

teşekkür ederim hayırlı olsun diyen ve yorum yapan bütün arkadaşlara bu telefonun sıfırına 370 den aşağı diyeni duymadım ikinci ellerde de garantisi olmayan cihazlara en son 290 dediler bence iyi bir fiyat

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.