Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Cevabınız için teşekkürler sn. Knight..
    Eski tel. num samsung du..onlarda kilit özelliği var.İşe yarıyordu..bu eksikliği gidermek istiyorum.
    Oluşturduğumuz klasör veya dosyaları şifrelemek için
    bildiğiniz bir java prg. varmı acaba, güvenilir ve kullanışlı.

Rica ederim. Altta bulunan linkte pek çok java uygulamasına ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm
  • Arkadaşlar telefonla konuşurken telefonun kulaklığını kullanabiliyor muyuz. Yoksa illa bluetooth kulaklık mı olmalı? İzmirde en uygun nerede bulabilirim. Ayrıca sigorta yapmak çok akıllıca bir şey gibi duruyor sizce de öyle mi?

Arkadaşlar telefonla konuşurken telefonun kulaklığını kullanabiliyor muyuz. Yoksa illa bluetooth kulaklık mı olmalı? İzmirde en uygun nerede bulabilirim. Ayrıca sigorta yapmak çok akıllıca bir şey gibi duruyor sizce de öyle mi?

Elbette kulaklıkları konuşma amaçlı da kullanabiliyoruz. Kulaklığın üzerinde mikrofon bulunuyor.

Vatan Bilgisayar'da uygun fiyata bulabilirsin. Çankaya taraflarını da araştırmanı tavsiye ederim. Günümüzün şartlarında sigortanın önemi tartışılmaz. Ancak sigorta şartlarını çok iyi okumak gerekir.

Orjinalden alıntı: funy251

arkadaslar benim w810i nin sarj ı çabuk mu bitiyor banami öle geliyor günde telefonla msn e giriyorum 5 6 tane sms atıyorum müzik dinliyorum video çekiyorum resim vs 6 saatte sarj %55 e düşüyor normal mi bu?

İlk aldığımda bana da öyle gelmişti.

Şimdi normal kullanıyorum ve 4-5 gün gidiyor.

Orjinalden alıntı: maestro_34

w810 herşeyiyle mükemmel bir telefon...lütfen bir eksiğini aramaya çalışmayın, zira boşuna wakit kaybedersiniz

bence war bi türlü kulaklık takılıyken dışarı ses vermesini engelleyemedim buna nasıl engel olcazzz!!!!!
  • bimeksten aldigim w810 un walkman özelliğine bu gece bakma şansım oldu. söylenenler doğru..ses kalitesini beğenmedim. özellikle gece ortalık sessizken bir tıss lama sesi mevcut arkaplanda. şarkılar arasında geçiş yaparkende tıkırtılar geliyor. bir "walkman" phone için garip bir durum.
    ayrica,
    photo-id ozelligi acikken birisi aradiginda arayanin adi ve numarasi fotografin uzerinde cikiyor. ben zaten goruyorum kim oldugunu hadi ismini yazdin anladik numarasini niye yaziyorsun? hadi onu da yazdin ben niye kapatamiyorum bunu?

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

@ufukweb debrand ile eski sürümü yüklemiş
    nasıl yüklendiği hk.da bilgisi olan varmı ?

aratınca şu site çıkıyor karşıma.
    http://www.fonefunshop.co.uk/Unlocking/debrand.htm#k750

nasıl yüklediğini bize de söylese çok iyi eder.
  • ya arkadaşlar bugün aldım daha hatta dün oluyo artık saat geçti........ video atmak istiyorum .... bi tane klip attım ama çalıştırmadı...... klipleri çalıştırmıyo mu acaba ... yardımcı olursanız sevinirim...

Orjinalden alıntı: adanali_45

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

w810 herşeyiyle mükemmel bir telefon...lütfen bir eksiğini aramaya çalışmayın, zira boşuna wakit kaybedersiniz

bence war bi türlü kulaklık takılıyken dışarı ses vermesini engelleyemedim buna nasıl engel olcazzz!!!!!

sanırım telefonda bir terslik var. kablonun telefon girişinin tam oturduğunu lütfen kontrol edin, belki tam oturmadığı için harici hoparlörden ses gelmektedir, normalde kulaklık takılı iken olmaması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: alone48

ya arkadaşlar bugün aldım daha hatta dün oluyo artık saat geçti........ video atmak istiyorum .... bi tane klip attım ama çalıştırmadı...... klipleri çalıştırmıyo mu acaba ... yardımcı olursanız sevinirim...

ne klibi attın bu pc değil ki her şey çalıştırsın.sadece 176x144 boyutundaki düşük frame rate ve bit rate e sahip 3gp,mp4 uzantılı dosyaları çalabiliyor.

• Arkadaşlar Bimeks ten son versiyon yüklü olarak aldığım telefonumda kulaklık takılıyken sesi dışarı vermesini engelleyemiyorum... Gelen aramaların veya mesajların sesi kulaklığa gelmiyor. Benim gözden kaçırdığım bir ayar mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_0101 -- 23 Aralık 2006; 9:20:24 >

mesajlarda animasyon ve resimler k700i ye göre daha kötü olmuş..

700ü de kullanmış olanlar ne gibi yenilikler var 810da.(müzik hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 23 Aralık 2006; 10:15:08 >

Bu durum kulaklığın telefona tam olarak takılmamasından kaynaklanabilir. Ayrıca telefonu sessize aldığınızda her türlü iletiyi kulaklığınızdan duyabilirsiniz.

quote:

bimeksten aldigim w810 un walkman özelliğine bu gece bakma şansım oldu. söylenenler doğru..ses kalitesini beğenmedim. özellikle gece ortalık sessizken bir tıss lama sesi mevcut arkaplanda. şarkılar arasında geçiş yaparkende tıkırtılar geliyor. bir "walkman" phone için garip bir durum.
    ayrica,
    photo-id ozelligi acikken birisi aradiginda arayanin adi ve numarasi fotografin uzerinde cikiyor. ben zaten goruyorum kim oldugunu hadi ismini yazdin anladik numarasini niye yaziyorsun? hadi onu da yazdin ben niye kapatamiyorum bunu?

Telefonunuzda büyük olasılıkla ''R4EA031'' sürümü yüklü görünüyor. Bu sürümde daha önce belirttiğim gibi kulaklık sesiyle ilgili bir takım problemler bulunuyor.

quote:

ya arkadaşlar bugün aldım daha hatta dün oluyo artık saat geçti........ video atmak istiyorum .... bi tane klip attım ama çalıştırmadı...... klipleri çalıştırmıyo mu acaba ... yardımcı olursanız sevinirim...

Telefon 3GP ve MPEG4 formatındaki video dosyalarını destekliyor.

İyi bir video ayarı (MPEG4):

Çözünürlük: 176x144 piksel
    Bitrate: 150
    Frame rate: 15
    Audio bitrate: 48
    Sample rate: 44100
    Channels: Mono

quote:

yeni aldım telefonu..daha çok ayrıntılı inceleme fırsatım olamadı..tema melodi oyun yükleyebilecegim adres verebilirmisiniz..

mesajlarda animasyon ve resimler k700i ye göre daha kötü olmuş..

700ü de kullanmış olanlar ne gibi yenilikler var 810da.(müzik hariç)

www.myw810.lasyk.net adresinden pek çok resim ve temaya ulaşabilirsiniz.

W810i'nin K700i'ye göre avantajları:

- Quadband (GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    - EDGE desteği
    - 1.9 inç 176x220 piksel 262.144 renk TFT ekran
    - Işık sensörü
    - 2 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamera
    - Çift led flaş
    - 20 MB dahili bellek + 4 GB'a kadar artırılabilir
    - Bluetooth V2.0 desteği
    - Daha hızlı işlemci
    - Megabass destekli MP3
    - 1000 kişilik telefon defteri hafızası

• kaç mesaj alabiliyor?mesajları bilg.yedekleme gibi bir şansımız var mı?

bluetoothu nasıl açabilyoruz..illa menüye girip baglantılardan mı..kısa yolu varmı ya da biz atayabiliyormuyuz kısayol?

saol knight..

bluetoothu nasıl açabilyoruz..illa menüye girip baglantılardan mı..kısa yolu varmı ya da biz atayabiliyormuyuz kısayol?

Telefondaki uygulamalara kısa yol atayabiliriz. Örneğin kamerayı direkt olarak navigasyon tuşuna basarak devreye sokabiliyorum. Bunun dışında aktivite tuşuna da birden çok kısayolu ekleyebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 24 Aralık 2006; 11:33:53 >

Orjinalden alıntı: RccP

saol knight..

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.