Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar acustik patch lerinin içerisinde 80 küsür tane dosya car hepsini telefona atacağız değil mi? Yoksa belli dosyaları mı atacağız?

Orjinalden alıntı: erdalonline

Arkadaşlar acustik patch lerinin içerisinde 80 küsür tane dosya car hepsini telefona atacağız değil mi? Yoksa belli dosyaları mı atacağız?

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

yukardaki işlemi yapan arkadaşlar sadece aşağıda verdiğim ifs.zip dosyasını setoll dan misc file bölümüne seçip flashlayın

verdiğim acoustic TVH6 &Orochi mix tir kulaklık tvh6 hoparlor kendi acoustiğimin dosyalarıdır
    sesi güzeldir

İFS.zip
    http://rapid+share.com/files/51677240/ifs.zip.html

Hocam zipin içindekileri değil , zipi flashlayacaksın telefona.

• kardeş peki bu sesi yükseltmek için acustik mi ne onu yapa bilirmiyim.

quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

quote:

Orjinalden alıntı: ocean

arkadaşlar bende telefonu aldım en sonunda bir kaç sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.

1. telefonun versiyonu 31 ancak sesinde bir problem yok sesi iyi çıkıyor 05 versiyonunun daha iyi olduğuna eminmisiniz. eğer daha iyiyse netten versiyonu değiştire bilirmiyiz çünkü telefoncu arkadaşıma gittim ve bana korunduğunu söyledi telefonun cid50mi ne birşeyler dedi anlamadım şuan yapamam dedi netten yapa bilirmiyiz.

2. telefonun sağ taraftaki menü tuşunu başka bir tuş ile değiştiremiyormuyuz nokia daki gibi.

3. kutu içinden t.v out kablosu çıktı ancak t.v de denedim görüntü elde edemedim deneyipte yapan arkadaş varsa anlatırsa sevinirim.

kardeş şu an cid:50 için bir şey yapamıyoruz en yakın zamanda çıkacaktır o zaman 05 versiyonuna geçebilirsin

• ya kardeş bende t.v out sandım samsunglarda varya :). bu arada soran arkadaşlar için telefonu 390 aldım kvk
    quote:

Orjinalden alıntı: cªn

quote:

Orjinalden alıntı: ocean

3. kutu içinden t.v out kablosu çıktı ancak t.v de denedim görüntü elde edemedim deneyipte yapan arkadaş varsa anlatırsa sevinirim.

Hocam zaten ondan görüntü alamazsın sadece sesleri duyarsın

• Ben de sipariş verdim yarın ya da ertesi gün elimde olur Tel bi gelsin sorularıma başlıycam inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Arkadaşlar acustik patch lerinin içerisinde 80 küsür tane dosya car hepsini telefona atacağız değil mi? Yoksa belli dosyaları mı atacağız?

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

yukardaki işlemi yapan arkadaşlar sadece aşağıda verdiğim ifs.zip dosyasını setoll dan misc file bölümüne seçip flashlayın

verdiğim acoustic TVH6 &Orochi mix tir kulaklık tvh6 hoparlor kendi acoustiğimin dosyalarıdır
    sesi güzeldir

İFS.zip
    http://rapid+share.com/files/51677240/ifs.zip.html

Hocam zipin içindekileri değil , zipi flashlayacaksın telefona.

Hadi yaaa sadece zipli dosyayı mı atacaktık :D iyi de ben içindekileri attım yani o 80 kadar dosyayı.. ve süper çalışıyor yani ses harika oldu. Ama hemen silip sadece zipi atıp onu da deneyeceyim..

edit:
    ya arkadaşlar bendeki acustik dosyaları rar şeklinde bunları şimdi zipe mi çevireyim. Dosyanın adı da acustik.zip şeklinde mi olmalı? Anlamadım ben yaaaa...

not:bu şekilde yaptım ama çalışmadı..:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 19 Eylül 2007; 22:21:51 >

• abi ses güzel olduysa daha ne yapıyosun yaw bırak kalsın öyle

Orjinalden alıntı: ertanx

quote:

Orjinalden alıntı: adosonic not için hatırlatmayı yani alarmı kuruyorum ama alarm çok kısa çalıyor ve başta bi kere titriyor daha titremiyor yani ısrarcı bi alarmı yok... sabah kalkmak için alarm sesi yaptım kendime music dj de acaba not hatırlatması içinde alarm ayarlanamıyormu

tesekkurler saygılar

evet bende daha önce sormuştum ama arkadaşlar sadece alarm sesi mp3 yap yorumunda bulundular. Alarm sesinde mp var zaten sorun da o değil. Not ve randevu hatırlatması sesi çok az kısa. Not ve randevu hatırlatması sesi değişiyor mu? 3g bilgisi içinde tşk

sağol arkadaşım cevabın için demekki benim gibi unutkan insanlar nokialarını arayacaklar......:(
    3310 bile notuna alarm koymuş illa hatırlatacak o notunu yoksa susmaz

• yaa tamam ses güzel gerçekten ama neden zip şeklinde atınca ses gelmiyor anlamadım, doğrusu buymuş ama ses gelmiyor o zaman :)
    bir de bu zipli dosyanın adı ne olacak biri yazarsa iyi olacak.

Orjinalden alıntı: meyve aromalı mantar

arkadaşlar bu telefonda güvenlik kodu var mı? samsungda olduğu gibi dosyalara, mesajlara vs ayrı ayrı şifre koyabiliyor muyuz?

Öyle bişey olsa güzel olurdu

quote:

arkadaşlar bu telefonda güvenlik kodu var mı? samsungda olduğu gibi dosyalara, mesajlara vs ayrı ayrı şifre koyabiliyor muyuz?

bi kaç flash temada öle bi özellik war
    tuş kilidinede yeni cıkan bir Patch la şifre koyabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem44 -- 20 Eylül 2007; 11:27:16 >

Orjinalden alıntı: gorkem44

quote:

quote:

bi kaç flash temada öle bi özellik war
    tuş kilidinede yeni cıkan bir Patch la şifre koyabiliyoruz

evet arkadaslar bu özellik orjinalinde yok ama patch yardımıyla telefona kazandırılmış patch sezonu acıldı diye konu başlığı altında verdim patchleri isteyen arkadaslar telefona uygulayabilir bilgi sahibi ve örnek olarak görmek isteyen arkadaşlarda su verdiğim videoyu izlesinler siz bu kilitleri istediğiniz rehber mesaj dosya yönelticisi hangisini isterseniz kilitleyebilirsiniz videoda bulunan tele sahsıma ait sony ericsonu seviyorum

http://www.youtube.com/watch?v=aH6-Cle2MzM

• Slm arkadaşlar bende 3 yıl aradan sonra tel değişikliği yaptım w810i sahibi oldum kaliteli şekilde müzik dinlemek ve resim çekmek isteyen herkes bu telefonu almalı üstelik fiyatıda çok uygun vatan computer 25. yılı şerefine yapmış olduğu %20 indirim ve 6 taksit imkanı ile 333 ytl gibi çok makul bir fiyata aldım. harika bir telefon bu ya

Orjinalden alıntı: mokok

Slm arkadaşlar bende 3 yıl aradan sonra tel değişikliği yaptım w810i sahibi oldum kaliteli şekilde müzik dinlemek ve resim çekmek isteyen herkes bu telefonu almalı üstelik fiyatıda çok uygun vatan computer 25. yılı şerefine yapmış olduğu %20 indirim ve 6 taksit imkanı ile 333 ytl gibi çok makul bir fiyata aldım. harika bir telefon bu ya

offff
    inanılmaz fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: mokok

Slm arkadaşlar bende 3 yıl aradan sonra tel değişikliği yaptım w810i sahibi oldum kaliteli şekilde müzik dinlemek ve resim çekmek isteyen herkes bu telefonu almalı üstelik fiyatıda çok uygun vatan computer 25. yılı şerefine yapmış olduğu %20 indirim ve 6 taksit imkanı ile 333 ytl gibi çok makul bir fiyata aldım. harika bir telefon bu ya

offff
    inanılmaz fiyat

Yalnızca Sony Ericsson'un fiyat politikasından dolayı bir sonraki telefonum başka bir marka olacak.

• merak ettiğim bişey telefonun ayarlaqr kısmında arayanın adını söyle diye bi kısım var dikkat ettiniz mi bilmiyorum acaba n80de olduğu gibi telefon arayan kişini adını söylüyor mu yoksa bakşa bi anlamam mı geliyor?

hemen sorumu soriyim arkadaslar ne kadar süre sarjda dursun telefon? kullanim klavuzunda birsey göremedim bu konuyla ilgili
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.