Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsak

Evet uyumlu. Şimdi benim bir sorum var. Ben İmtoo mpeg converter diye bir program indirdim. Bir sorumda knight bunu önermişti. Bir de dedi ki: Benim kullandığım mpeg 4 ayarı
    Çözünürlük: 176x144 piksel
    Bitrate: 150
    Frame rate: 15
    Audio bitrate: 48
    Sample rate: 44100
    Channels: Mono dedi. Ama ben bu ayarları değiştiremiyorum. Orjinal olmadğı için mi değişmiyor ve ne yapmalıyım?
    GamerTag: ilker007yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

hocam ben bu aralar w810i almayı düşünüyorum da aklıma takılan bişey var.
    sonuçta bu da bir müzik telefonu olduğu için mp3 çalar olarakda kullanıcam. ama ses kalitesi hakkında kafamda soru işaretleri var. bende 3 sene önce almış olduğum 512 mb bi creative mp3 çalar var çok eskidi artık zaten bu telefondan alırsam yine onun kadar bi ses kalitesi elde edermiyim 2gb hafıza kartı ve kaliteli bi kulaklıkta almayı düşünüyorum. sizce müzik performansı nasıl yani kullanan çok var mp3 çalar olarak vazifesini yerine iyi getirebiliyor mu?

Mp3 müzikleri bilgisayarda M4A (Mpeg4 Audio) dosyası haline dönüştürürsen mükemmel ses kalitesi alırsın. Telefonun dışardan ses sistemlerine bağlandığında vs çok kaliteli ses çıkışı sağlıyor. Kendi kulaklıkları gayet yeterli bence. Kutudan 3 farklı kulak içi yastığı çıkıyor. Hangisi senin kulağına uyarsa onu kullanabiliyorsun. Normal bilgisayar kulaklıkları kolayca takılabiliyor girişleri aynı. Ayrıca telefonun üzerinde tek tuş ile direk playlist açılıabiliyor ve ses artırma eksiltme tuşlarına 1sn basılı tutarak şarkı atlatabiliyoruz. Bu telefon tam bir müzik makinesi.

teşekkür ederim

• öncelikle selam arkdaşlar.be ağabeyler.sizden istediğim videoyu pc attığımızda sanırım ismi aklıma glmiyo şimdi ama cd nin içinde kı video oynatıcıyı kurmak gerekıyo ama bn isityorum media player de açılmasını nasıl cevirceZ?şimdiden tşk ederim:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

benm mesajlarda 2 kere titriyo
    quote:

Orjinalden alıntı: serisonu

arkadaşlar w810 a msj geldiğinde 1 kere melodi başında titriyor. ben tel in en az 2 kere nokia gibi titremesini istiyorum bilgisi olan yardımcı olacak birisi var mıdır ?

• ben bayanımm abi demeynn yaaaa

• daha fazla belli et bayan olduğunu yada belli etme(bence)

ben bayanımm abi demeynn yaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: izlanda

daha fazla belli et bayan olduğunu yada belli etme(bence)

zate yakında imzama ben bayanım lütfen abi diye hitap etmeyn diye yazı koycam

• Arkadaşlar eskiden böyle çeken telefon

Şimdi böyle çekiyor:

Bu puslu çekim nedendir arkadaşlar? Kameranın koruyucu tabakası biraz aşındı ama aşınmış tabakalarla çekilmiş resimleri gördüğümden ona pek ihtimal vermiyorum. Napmalıyım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 29 Haziran 2007; 1:28:39 >

• quote:

arkadaşlar w810imin dün gece ne ilginçtir ki şarz aleti çalışmadı bugn sabah telciye gitmeden son kez denediğimde şarz almaya başladı akşamüstü bi,i ara uyuyakalmışım uyamadan önce telimde hiç bir problem yoktu fakat uyandığımda telin kapalı olduğüğunu gördm açmayı denedm açılmadı şarza taktm almadı usb ye bağladm çalışmadı pil kapağını taktım kenarı minik darbe var pili de çıkaramadım bi türlü napıyım yalvarırım daha teli alalı 2 hafta oldu bide öğrenciyim yardmm edin moralim iice bozuldu

yagmur_ygmr sendeki sorun bendede 3 yada 4 kez olmuştur, ben bunun nedenini telefonu üstteki düğmeden açarken tam basmamaktan kaynaklandığını düşünüyorum, sanırım yarım basınca beyaz ekran oluşuyor ve telefon kitleniyor, kapamaya çalışıyorum hiç bişe olmuyor tek yapılacak şey bataryayı çıkarıp takmak oluyor anca öyle düzeliyor, birde şarj olmadığını yazmışsın sanırım şarjı telefona tam takamamış olabilirsin, bende de bazen çalışmıyor ama biraz aşağı yukarı hareket ettirip tam oturunca şarja başlıyor, bu şarjı gibi kulaklık kablosunu takıncada bazen temasızlık oluyor ondada iyice oturtmaya çalış, kulaklık kablosunu kaç kez bozuldu deyip yenisini alacakken son bi kere daha denediğimde geri düzeldi..

sen telefonu vermeden önce bataryayı çıkarıp taktın mı merak ettim?, denemediysen telefonu boşuna götürmüş olabilirsin, bu beyaz ekran çıkınca benimde moralim çok bozulmuştu ne yapacağını şaşırıyosun o anda ama öğrendim artık, bataryayı çıkarıp takınca halloluyor, bu arada ek bişe daha belirtiyim telefon kendiliğinden kapanmışsa açmayı dene eğer açılmıyorsa yine batayayı çıkar tak, batarya ile telefonun teması kesilmiş oluyor genelde tabi durduk yere değil ya yere düşmüştür yada hızlıca masaya vurulmuş vs. nedenlerden olabilir..1 yıldır kullanıyorum 3-4 kez beyaz ekran 1 kezde yere düşünce kendiğilinden kapandı açma düğmesine bastığım halde açılmamıştı, hepsinde batayayı çıkarıp takınca sorun düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 29 Haziran 2007; 1:58:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

Arkadaşlar eskiden böyle çeken telefon

Şimdi böyle çekiyor:

Bu puslu çekim nedendir arkadaşlar? Kameranın koruyucu tabakası biraz aşındı ama aşınmış tabakalarla çekilmiş resimleri gördüğümden ona pek ihtimal vermiyorum. Napmalıyım arkadaşlar?

ikincisinde beyaz dengesini dış mekan yapmalısın!...parlaklığı dabiraz azalt tamamdır

• quote:

Orjinalden alıntı: torgan

öncelikle selam arkdaşlar.be ağabeyler.sizden istediğim videoyu pc attığımızda sanırım ismi aklıma glmiyo şimdi ama cd nin içinde kı video oynatıcıyı kurmak gerekıyo ama bn isityorum media player de açılmasını nasıl cevirceZ?şimdiden tşk ederim:

Orjinalden alıntı: kursat2705

ikincisinde beyaz dengesini dış mekan yapmalısın!...parlaklığı dabiraz azalt tamamdır

Bi deneyeyim ama eskiden otomatik beyaz dengesinde çok güzel fotoğraflar çekiyordum.

zate bataryayı kaç kere çıkarıp taktığımı ben bilmiomm
    quote:

Orjinalden alıntı: csimurat

quote:

arkadaşlar w810imin dün gece ne ilginçtir ki şarz aleti çalışmadı bugn sabah telciye gitmeden son kez denediğimde şarz almaya başladı akşamüstü bi,i ara uyuyakalmışım uyamadan önce telimde hiç bir problem yoktu fakat uyandığımda telin kapalı olduğüğunu gördm açmayı denedm açılmadı şarza taktm almadı usb ye bağladm çalışmadı pil kapağını taktım kenarı minik darbe var pili de çıkaramadım bi türlü napıyım yalvarırım daha teli alalı 2 hafta oldu bide öğrenciyim yardmm edin moralim iice bozuldu

yagmur_ygmr sendeki sorun bendede 3 yada 4 kez olmuştur, ben bunun nedenini telefonu üstteki düğmeden açarken tam basmamaktan kaynaklandığını düşünüyorum, sanırım yarım basınca beyaz ekran oluşuyor ve telefon kitleniyor, kapamaya çalışıyorum hiç bişe olmuyor tek yapılacak şey bataryayı çıkarıp takmak oluyor anca öyle düzeliyor, birde şarj olmadığını yazmışsın sanırım şarjı telefona tam takamamış olabilirsin, bende de bazen çalışmıyor ama biraz aşağı yukarı hareket ettirip tam oturunca şarja başlıyor, bu şarjı gibi kulaklık kablosunu takıncada bazen temasızlık oluyor ondada iyice oturtmaya çalış, kulaklık kablosunu kaç kez bozuldu deyip yenisini alacakken son bi kere daha denediğimde geri düzeldi..

sen telefonu vermeden önce bataryayı çıkarıp taktın mı merak ettim?, denemediysen telefonu boşuna götürmüş olabilirsin, bu beyaz ekran çıkınca benimde moralim çok bozulmuştu ne yapacağını şaşırıyosun o anda ama öğrendim artık, bataryayı çıkarıp takınca halloluyor, bu arada ek bişe daha belirtiyim telefon kendiliğinden kapanmışsa açmayı dene eğer açılmıyorsa yine batayayı çıkar tak, batarya ile telefonun teması kesilmiş oluyor genelde tabi durduk yere değil ya yere düşmüştür yada hızlıca masaya vurulmuş vs. nedenlerden olabilir..1 yıldır kullanıyorum 3-4 kez beyaz ekran 1 kezde yere düşünce kendiğilinden kapandı açma düğmesine bastığım halde açılmamıştı, hepsinde batayayı çıkarıp takınca sorun düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 29 Haziran 2007; 13:32:47 >

• kapak kenarındaki darbe hakkında bişi söylemedinmi ? aldığında umarım öyle değildi ve kendin yaptın.
    quote:

telefoncuya verdmm gerçektende yazılım çökmüş adamlar batarya faln sorunludurlar die yeni batarya taktılar baya uğraştılar açılmaynca yazlımsal hata dedilerr yani bu çökmüş demk oluyo herhalde

zate bataryayı kaç kere çıkarıp taktığımı ben bilmiomm
    quote:

Orjinalden alıntı: csimurat

quote:

• adam çıkardı bataryayı buna naptınıs siz böle dedibende alalı 2 hafta oldu daha bişe yapma fırsatm olmadan telim bozuldu dedm hiçbişe demedii daha dorusu diyemedii

• arkdşlar site iice salmış kendini halen cvp verilen sorualrı tkrar açıyo kıscsı site sıkmaya başladı.size soru sordum bu videoları nasıl media playde açacaz cvplayın a.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.