Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Fotoğraflarda beyaz dengesi, parlaklık ayarı ve ışığın geliş açısı kalite açısından önem taşır. Arka planda ışık patlaması olduğundan dolayı da fotoğraf kalitesi düşmüş.

quote:

arkdşlar site iice salmış kendini halen cvp verilen sorualrı tkrar açıyo kıscsı site sıkmaya başladı.size soru sordum bu videoları nasıl media playde açacaz cvplayın a.

Telefonla çekilen 3GP formatındaki videoları Quicktime Player ya da Windows Media Player Classic gibi programlarla oynatabilirsin.

quote:

çok acaip bi soru sorucam telin ekranında milyonlarca ufak çizik oldu malesef bu çizikleri birazda olsun gidermek için çizik giderici krem türü bişiler varmıdır acaba

Çizik gidericiler ne yazık ki çok etkili bir çözüm değil.

• Arkadaşlar selam benim sorunum w810 un radyosuyla ilgili ses çok az geliyor mp3 dinlerken radyoya geçtiğimde sanki hiç ses gelmiyor gibi gittim cx300 kulaklık aldım seste mp3 dinlerken bayaa bi artma oldu ama radyoda gene yetersiz bu genel bir sorun mu bilmiyorum kusura bakmayın 120 sayfa olmuş hepsini okuyamadım...bi yardımcı olsanız şimdiden çok teşekkürler...
  • arkadaşlar şu anda imtoo mpeg encoder ı indiriyorum elimde bir siteden bulduğum 3 serial var bazı üyelerin en fazla 5 dakika çevirebildiğini yazmışlardı.Bu doğru mu?Eğer böyle olursa elimdeki keyleri yazarsam normal olur mu?

Orjinalden alıntı: anil1925

çok acaip bi soru sorucamtelin ekranında milyonlarca ufak çizik oldu malesef bu çizikleri birazda olsun gidermek için çizik giderici krem türü bişiler varmıdır acaba

hiç bir işe yaramıyorlar, boşuna para harcama.
  • arkadaşlar bugün aranıza katıldım ben de, çok güzel bir telefonmuş çok kurcalayamadım (şarja bağladım) ama k700 ün menüsü ile aynı olduğu için sorun yaşamayacağım inş herkese tavsiye ederim insan kullanınca daha da beğeniyormuş. tek sıkıntım sesin biraz kısık gelmesi ama içinden flash menüler çıkınca sevindirik oldum
    k700 de myphone explorer kullanıyordum bunda da kullanmamda bir sakınca var mı? kull. klvzundaki bilgilere göre disk olarak görüyor, çıkartmadan wind. kaldırmak gerekiyor, programı kapatmak gerekiyor vs.
    my phne da sorun olur mu?

bu arada ankamall sony de peşin 460 tl ve kvk garantili, satın alacaklara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 29 Haziran 2007; 21:26:46 >

• Arkadaşlar bende aranıza katılıyım mı ?
    Eski bir 3250 kullanıcısı olarak artık W810i sahibiyim.

Hoparlör sesi dandik ama olsun yinede güzel
  • Uzun süredir de topicleri karıştırıyorum ...31 ile biten yazılım yüklüydü ..Daha alır almaz eve gidip 05 olanını yükledim...Kulaklıkta ses gayet güzel..Acoustic yamalarına bakım birkaç tanesine ama sesi bozuyor en iyisi orjinal olanı...Şunu sormak istiyorum bu kamera driver larında çok fazla farklılıklar var mı ?
    Birkaçtanesini denemek istiyorum gerçi ama sizin önerileriniz neler ilk başta onlara bakayım
    Çünkü bayaadır bakıyorum teli almadan önce araştırdım falan çok fazla sayıda yama ve driver var kafam karıştı doğrusu

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

arkadaşlar bugün aranıza katıldım ben de, çok güzel bir telefonmuş çok kurcalayamadım (şarja bağladım) ama k700 ün menüsü ile aynı olduğu için sorun yaşamayacağım inş herkese tavsiye ederim insan kullanınca daha da beğeniyormuş. tek sıkıntım sesin biraz kısık gelmesi ama içinden flash menüler çıkınca sevindirik oldum
    k700 de myphone explorer kullanıyordum bunda da kullanmamda bir sakınca var mı? kull. klvzundaki bilgilere göre disk olarak görüyor, çıkartmadan wind. kaldırmak gerekiyor, programı kapatmak gerekiyor vs.

bu arada ankamall sony de peşin 460 tl ve kvk garantili, satın alacaklara duyurulur.

Hayır. Bir sorun olmaz. My Phone Explorer programını kullanabilirsin

• ya arkadaşlar istanbulda beyaz w810i alabileceğim bi yer yok mu? nereye gittiysem beyaz bulamıyorum. bi tanıdık aracılığıyla doğubankta bi dükkanla anlaştım, kvk dan getirteceklerini söylediler ama gelecek gibi gözükmüyo. bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.

Orjinalden alıntı: ahmetsak

quote:

arkadaşlar bugün aranıza katıldım ben de, çok güzel bir telefonmuş çok kurcalayamadım (şarja bağladım) ama k700 ün menüsü ile aynı olduğu için sorun yaşamayacağım inş herkese tavsiye ederim insan kullanınca daha da beğeniyormuş. tek sıkıntım sesin biraz kısık gelmesi ama içinden flash menüler çıkınca sevindirik oldum

Hayır. Bir sorun olmaz. My Phone Explorer programını kullanabilirsin

• quote:

Telefonla birlikte My Phone Explorer programı kullanılabilir.

quote:

selam arkadaslar tavsiye edebileceginiz kulaklıklar hangiileri bayaa iyi ses cıkarsın
    fiyatlarınıda ben arastırırım artık

Sennheiser CX300 modelini araştırabilirsin. Sennheiser kulaklık konusunda piyasadaki sayılı başarılı firmalardandır.

quote:

Uzun süredir de topicleri karıştırıyorum ...31 ile biten yazılım yüklüydü ..Daha alır almaz eve gidip 05 olanını yükledim...Kulaklıkta ses gayet güzel..Acoustic yamalarına bakım birkaç tanesine ama sesi bozuyor en iyisi orjinal olanı...Şunu sormak istiyorum bu kamera driver larında çok fazla farklılıklar var mı ?
    Birkaçtanesini denemek istiyorum gerçi ama sizin önerileriniz neler ilk başta onlara bakayım
    Çünkü bayaadır bakıyorum teli almadan önce araştırdım falan çok fazla sayıda yama ve driver var kafam karıştı doğrusu

Orjinal sürücülerin daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

• arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum telfon almak istiyorum fakat pişman olmak istemiyorm.. uzun zamandır derin araştırma yapıyorum yolum sony ericsona düştü açıkçası nokia a göre özellikleri daha avantajlı
    yalnız karar veremedim arkadaşlar referanduma açıyorum K750 mi ; w810 mu?
    hem görüntü hem müzk ve ses bakımından bunlar tercihim ama hangisi

Orjinalden alıntı: lord of the musıc

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum telfon almak istiyorum fakat pişman olmak istemiyorm.. uzun zamandır derin araştırma yapıyorum yolum sony ericsona düştü açıkçası nokia a göre özellikleri daha avantajlı

Elbette W810i.

K750İ'ye göre W810i'deki extra özellikler;

Edge özelliği, 4 bant olması, daha ince kasa, ekran daha kaliteli ve büyük, tuş takımı ışık sensörü, kasa malzemesi daha iyidir, otomatik güncelleme yapabilme, uçuş modu var

• arkadasım beyaz w810 i yi bakırköyde meydandan sahile inen yolda sahile yakın sağ sırada kalan bi dükkanda görmüştüm orraya bakabilirsin
    yedi bölge lokantasının azcık üst sırasında kalıyodu sanırım

Orjinalden alıntı: lord of the musıc

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum telfon almak istiyorum fakat pişman olmak istemiyorm.. uzun zamandır derin araştırma yapıyorum yolum sony ericsona düştü açıkçası nokia a göre özellikleri daha avantajlı

W810i’nin K750i’ye göre avantajları:

EDGE (Enchanced Data rates for GSM Evolution)
    Netfront HTML destekli internet tarayıcısı
    Quadband (GSM 850/900/1800/1900)
    Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
    Daha ince yapı (19.5 mm)
    Işık sensörü (Pil tasarrufu)
    Navigasyon tuşu
    Malzeme kalitesi bir parça daha iyi
    GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme
    1000 kişilik telefon defteri
    Daha stabil yazılım
    Uçuş modu (Walkman modu)
    Kutu içeriği

W810i’nin K750i’ye göre dezavantajları:

350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi
    20 MB dahili bellek
    Objektif kapağı yok
    Hoparlör ses çıkışı açısından K750i bir parça daha başarılı

• Arkadaşlar birkaç sorum olacak;

512 MB hafıza kartı kullanıyorum ve istediğim sayıda MP3'ü karta yükleyemiyorum.

- Acaba ses kalitesini düşürmeden bu MP3'leri daha az yer kaplayan başka bir formata dönüştürebilir miyim ?

- Böyle bir olanak varsa hangi formata dönüştürebilirim, hangi program kullanmalıyım ve bu programı nasıl bulabilirim ?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Bu soru daha önce sorulmuş v yanıtlanmışsa özür dilerim. İlk 40 sayfayı v aralardan pekçok sayfayı kontrol ettim ama böyle bir soru-cevap ile karşılaşmadım.
    w810i mi alalı 6 ay oluyo.Sorunum su telefonun yıldız tusu kendi kedine basmaya basladı.hatta bazen baska bi tusa bastıgımda baska tuslara basıyo 0 a bastıgımda 8ede basıyo aynı anda sence sorun ne olabilir?Dun telefoncunun birine girdim ve anlattım bana genelde bu tür sorunların sıvı teması sonucu olustugunu söyledi.Sence sorun nedir cozumu ne olabilir Acıkcası telimi servise vermeyide pek istemiyorum.Cözum ne olabilir?
    nobody loves no one !
  • teşekkür ederim arkadaşlar karar verilmiştir w810..
    ama sanki k750i nin foto çekimleri daha netmiş gibi geldi???
    www.ntvmsnbc.com/new/330445.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord of the musıc -- 30 Haziran 2007; 15:47:54 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.