Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • beyler dün itibariyle askerliği aradan çıkarıvermiş bulunuyorum çok şükür bitti...

bugünde gittim baya bi telefon arasında gidip geldikten sonra w810i aldım telefon çok güzel askerden önce k750 kullanıyordum tlf çok süper iyiki w810i almışım

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • quote:

Orjinalden alıntı: archkoven

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

[
    R4DB005 sürümünde kulaklık ses çıkışı daha yüksektir, megabass özelliği daha etkindir ve yazılım genel olarak daha stabildir.

peki başka bi fark varmıdır son çıkacak versiyonlarla bu versiyon arasında hani resim kalitesi hoparlör ses çıkışı falan sadece kulaklık sesindemi bi değişiklik var alıcam abi en sonunda bu telefonu nokia almak istemiyorum bu telefon biçilmiş kaftan benim için tskrlr cevapların için sende olmasan valla yanmışız biz telefonculara gidip sorucaz onlarda bunu tavsiye ederim diyolar ama neden dolayı diyince net bi cevap vermiyolar

R4DB005 ve R4EA031 arasında fotoğraf kalitesi açısından bir farka rastlamadım. R4EA031 sürümünde hoparlör sesinin arttığını söyleyenler vardı. Yeni çıkacak sürümde umarım tüm problemler çözümlenir. Ancak genel olarak en iyi versiyon R4DB005'tir.

quote:

beyler dün itibariyle askerliği aradan çıkarıvermiş bulunuyorum çok şükür bitti...

bugünde gittim baya bi telefon arasında gidip geldikten sonra w810i aldım telefon çok güzel askerden önce k750 kullanıyordum tlf çok süper iyiki w810i almışım

Telefonun hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Şubat 2007; 18:04:04 >

• sağol @knight msn için bu migg33den başka bir alternatif varmı

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • w810i tr dil dosyasi lazim yollayan arkadaslar icin simdiden tessekkur ederim
    FarManager170 proglari ile kopyalaya bilirsiniz

Orjinalden alıntı: darendeli

sağol @knight msn için bu migg33den başka bir alternatif varmı

E-MSN, MSN lite gibi programlar da bulunuyor. Ancak Mig33 genel olarak daha başarılıdır.

Orjinalden alıntı: maestro_34

oh be geri dönebildim sonunda topicime

hayrola,
    cezalımıydın ajan ???

bu futbol topicinde gaza getiriyolar adamı,ondan sonra 4 gün ceza
    quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

quote:

hayrola,
    cezalımıydın ajan ???
  • Telefonu alalı bir hafta oldu. Daha önce motorola mpx200 kullanıyordum. İzlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Önceki telefonumda windows mobile işletim sistemi olduğu için pili çabuk bitiyordu (1gün) ve telefon çok ağır çalışıyordu. Bende normal bir telefona geçip windows ihtiyacımı ilerde cep bilgisayarlarıyla karşılamaya karar verdim.

İşe otobüsle gidip geldiğim için müzik ve radyo seçeneği önemliydi. Onun dışında EDGE ve bt olmalıydı. Olmuşken kamerada fena olmazdı derken W810i de karar kıldım.

K790 ile arasında çok gidip geldim sonrasında Canon Ixus kameram olduğu için iyi video ve fotoğraf çekmesine (ekstra para ödememek için) ihtiyacım yoktu.

Şimdi gelelim bir haftalık tecrübeye :

-Menüleri çok hızlı ve kullanımı kolay. Fazla bocalamadan herşeyin yerini kısa sürede öğreniyorsunuz.
    -Ekran görüntüsü parlaklık ve piksel açısından çok iyi.
    -Çok problemi olan ses konusuna gelince creative-thompson lyra kullanmış birisi olarak sesinin şimdiye kadar dinlediğim en iyi ses olduğunu söyleyebilirim ama logitech marka kulaklığımlahttp://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2362,CONTENTID=10184
    bu kulaklık çok farkettiriyor kendini. Fakat kabul etmek gerekirki kulakiçi kulaklık olmasına rağmen sesi son kademelerde dinliyorum. Benim için yeterli. Son sese kadar açma gereği hissetmedim.
    Dinlediğim müzik internetten çekilmiş 128kbit mp3 ün nero ile 128kbit mp4 e çevrilmiş haliydi ve bildiğim kadarıyka bu yöntemle biraz kayıp oluyordu. Yinede tiesto da madonna da süperdi.
    -Internet için kendi tarayıcısı iyi ama ben yinede alışkın olduğum için opera miniyi internet üzerinden kurdum. Hız normal gprs e göre çok iyi. Birde opera mini de resimleri kapatıyorum böylelikle daha az kbayt çekiyorum.
    -Java performansı çok iyi. Tavla sudoku mig33 ve yaklaşık 10 kadar program kurdum ve hızında bir sorun olmadı. Bir hava durumu programıda bulursam süper olur.
    -Joystick yönlerinin kısayol olması çok kolaylık sağlıyor. Telefon görüşmelerimi istediğim zaman çok hızlı bir şekilde kayıda başlayabiliyorum ve bittiğinde otomatik kesiyor (yada ben öyle algıladım). Hemen ışığını açabiliyorum.
    -Mail adreslerimi yüklemek hiç beklemediğim kadar kolay oldu. Hem pop3 hemde gmail. Çok hızlı bir şekilde maillerimi kontrol edebiliyorum ve sadece başlıklarını indirebiliyorum. Bu ekonomi yapmak isteyenler için büyük avantaj.
    -Outlook taki telefonlarımı (yaklaşık 200) myphoneexplorer a attım oradanda telefona. Süper bir kolaylık oldu.
    -Radyo için şunu söyleyebilirim arabalardaki gibi 2 ayrı bölüm olabilirdi çünkü mobil olduğum için sık sık bütün kanalları otomatik kayıt yapmak durumunda kalıyorum. Birde uçuş moduna kapamadan geçemiyoruz herhalde buda bir eksiklik. Telefon açıkken uçuş moduna geçip sonrada çıkabilmeli. Belkide ben bulamadım.

Telefonun tuşları kullanışlı (örneğin N70 gibi içiçe değil) dış görünüşü iyi.

Sözün özü 522YTL verip aldığım bu telefon muadillerinden (bana göre) daha iyi.

• Edit : Gerek Kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 20 Şubat 2007; 9:56:35 >

sorma taner

quote:

quote:

hayrola,
    cezalımıydın ajan ???

• haklısın...herkes körü körüne takımını savunuyor...tabi bende gaza gelip öyle yapıyorum ve bu seferde olay çıkıyor,cezalar havada uçuşuyor... bende sıyrılmaya başliyim yavaştan...
    quote:

ben zor sıyrıldım oradan, huzura kavuştum.pek tavsiye etmem oraları, gerçek anlamda futbol konuşabileceğin birileri yok sayılır ve o nedenle stres yapıyor insanda.
    quote:

sorma taner

quote:

quote:

hayrola,
    cezalımıydın ajan ???

• quote:

Orjinalden alıntı: msimsek

quote:

arkadaslar cok acil yardım hafıza kartını bilgisayar uzerinden bicimlendirdim simdi icine giremiyorum bilgisi olan varmı ????

arkadaslar hafıza kartının icindeki text files ları biri bana yollayabilirmi.. pm atabiliri yada ceyyar84@yahoo.com mail adresim atarsanız sevinirim...

arkadaslar sesimi duyan varmı... yardımcı olursanız sevinirim...

quote:

quote:

arkadaslar cok acil yardım hafıza kartını bilgisayar uzerinden bicimlendirdim simdi icine giremiyorum bilgisi olan varmı ????

arkadaslar hafıza kartının icindeki text files ları biri bana yollayabilirmi.. pm atabiliri yada ceyyar84@yahoo.com mail adresim atarsanız sevinirim...

telefon üzerinden formatla düzelir.

yada denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/disk yönetimine gel.

oradan memory sticki x e basarak sil.ayrılmış olan kısmı fat 32 ile biçimlendir.

• Selamlar. Bende artık bir w810i sahibiyim bu gün aldım. Gözüme çarpan bariz bir eksik/kötü yan göremedim. sadece flash temalar sanki biraz menü hızını azaltıyo gibi geldi o kadar. Ama çok güzel bi telefon bu temelardan daha cok bulabilirmiyiz ?
    youtube be clever! or i'll take your mind...!
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, çok katılım gösteremiyorum ama w810 ue memnuniyetle kullanıyorum aldığımdan beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 17 Şubat 2007; 17:07:11 >
  • arkadaslar benim bluetooth sorunum wardı pc ile tel birbirini bulamıyordu,bugun bluetooth remote control programını kurdum pc ye jar dosyasınıda tel e kurdum ve baglantı gerceklesti.tel in kendi uzaktan kumanda ozelligini kullanamıyorum fakat yukledigim bt rem.control u kullanabiliyorum ayrıca pc den tel e resim atabiliyorum fakat tel den pc ye atamıyorum gonder diyip cihaz aradıgı zaman pc yi bulamıyor tel. ama pc teli buluyor nasıl iştir anlamadım benim için onemli olan telden pc ye bluetooth ile resim atabilmekti kabloyla ugrasmak zor geliyo acaba bi programla denesem telden pc ye gondermeyi??bildiginiz prog warmı acaba??cok tesekurler simdiden..

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

quote:

quote:

telefon üzerinden formatla düzelir.

yada denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/disk yönetimine gel.

oradan memory sticki x e basarak sil.ayrılmış olan kısmı fat 32 ile biçimlendir.

tesekkur ederim...

• Arkadaşlar mesaj kutusu 100 mesaj alıyo, bu limiti nasıl kaldırabiliriz?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.