Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaslar benim bluetooth sorunum wardı pc ile tel birbirini bulamıyordu,bugun bluetooth remote control programını kurdum pc ye jar dosyasınıda tel e kurdum ve baglantı gerceklesti.tel in kendi uzaktan kumanda ozelligini kullanamıyorum fakat yukledigim bt rem.control u kullanabiliyorum ayrıca pc den tel e resim atabiliyorum fakat tel den pc ye atamıyorum gonder diyip cihaz aradıgı zaman pc yi bulamıyor tel. ama pc teli buluyor nasıl iştir anlamadım benim için onemli olan telden pc ye bluetooth ile resim atabilmekti kabloyla ugrasmak zor geliyo acaba bi programla denesem telden pc ye gondermeyi??bildiginiz prog warmı acaba??cok tesekurler simdiden..
  • daha önce aldığım w810i nin ses problemlerinden bahsetmiştim. kozyatağı kvk ya telefonu götürdüm sorunların giderilmesi için. cuma günü telefonu aldım. ama içindeki kart 256mb çıktı. telefonu teslim ederken bir adamın daha aynı sorundan orda olduğunu görmüştüm. telefonu hafıza kartı ile teslim ettiği halde aldığında hafıza kartının olmadığını iddia ediyordu. ofiste bayağı bir tartışma olmuştu. şimdi kararsızım: hafıza kartını değiştirmek için tekrardan gitsem mi diye.
    herhalde bana söyleyecekleri ilk şey: teslim alırken kontrol etseydiniz olacak. ama insanların o kadar iş güç arasında bunu yapmaları da o kadar kolay değil. eğer telefonu yetkili servise teslim ederseniz, ilk önce kartını doğru takıp takmadıklarına bakın. galiba en çok bu sorunla karşılaşılıyor.

daha önce aldığım w810i nin ses problemlerinden bahsetmiştim. kozyatağı kvk ya telefonu götürdüm sorunların giderilmesi için. cuma günü telefonu aldım. ama içindeki kart 256mb çıktı. telefonu teslim ederken bir adamın daha aynı sorundan orda olduğunu görmüştüm. telefonu hafıza kartı ile teslim ettiği halde aldığında hafıza kartının olmadığını iddia ediyordu. ofiste bayağı bir tartışma olmuştu. şimdi kararsızım: hafıza kartını değiştirmek için tekrardan gitsem mi diye.
    herhalde bana söyleyecekleri ilk şey: teslim alırken kontrol etseydiniz olacak. ama insanların o kadar iş güç arasında bunu yapmaları da o kadar kolay değil. eğer telefonu yetkili servise teslim ederseniz, ilk önce kartını doğru takıp takmadıklarına bakın. galiba en çok bu sorunla karşılaşılıyor.

Unutma ki tüketici daima haklıdır. Hakkını aramalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Şubat 2007; 18:31:40 >

• 4 gün önce aldım w810 i yi.genel olarak mükemmel bi telefon fakat telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor.2 günde bir kesinlikle şarj etmek zorunda kalıyorum.yarım saat-1 saat arası müzik dinliyorum.
    şarjın gitme süresi az değilmi.bu genel bişeymi yoksa benim ballı başıma gelen başka bi kelek durum mu.
    ne olur yardım edin.sevinemiyorum.

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

daha önce aldığım w810i nin ses problemlerinden bahsetmiştim. kozyatağı kvk ya telefonu götürdüm sorunların giderilmesi için. cuma günü telefonu aldım. ama içindeki kart 256mb çıktı. telefonu teslim ederken bir adamın daha aynı sorundan orda olduğunu görmüştüm. telefonu hafıza kartı ile teslim ettiği halde aldığında hafıza kartının olmadığını iddia ediyordu. ofiste bayağı bir tartışma olmuştu. şimdi kararsızım: hafıza kartını değiştirmek için tekrardan gitsem mi diye.

haklısın. ama imzaladığım teslim form'unda da 256 olarak belirtmişler. yani sadece kvk nın iyi niyetine kalmış durumdayım.
    kvk nın insanda bıraktığı güven nedeniyle insan böyle bir yanlışlığı aklına getiremiyor. zaten saat 9 da açılan servisten telefonu alıp işe dönmek istiyorsun bir an önce...

• quote:

Orjinalden alıntı: tolukabi

4 gün önce aldım w810 i yi.genel olarak mükemmel bi telefon fakat telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor.2 günde bir kesinlikle şarj etmek zorunda kalıyorum.yarım saat-1 saat arası müzik dinliyorum.
    şarjın gitme süresi az değilmi.bu genel bişeymi yoksa benim ballı başıma gelen başka bi kelek durum mu.

topicteki başka yorumlarda da bu sorundan bahsedilmişti. genellikle öneriler ekran parlaklığını kısmak ve güç tasarrufunu açmaktı , yanılmıyorsam. ama bu soruya en iyi şekilde knight cevap verebilir sanırım. onun telefonla olan tecrübesi çok daha uzun...

4 gün önce aldım w810 i yi.genel olarak mükemmel bi telefon fakat telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor.2 günde bir kesinlikle şarj etmek zorunda kalıyorum.yarım saat-1 saat arası müzik dinliyorum.

Lityum polimer bataryalar esas performansı bir kaç şarj sonrası gösterir. Ekran parlaklığını kısmak da bekleme süresini uzatacaktır.

quote:

haklısın. ama imzaladığım teslim form'unda da 256 olarak belirtmişler. yani sadece kvk nın iyi niyetine kalmış durumdayım.
    kvk nın insanda bıraktığı güven nedeniyle insan böyle bir yanlışlığı aklına getiremiyor. zaten saat 9 da açılan servisten telefonu alıp işe dönmek istiyorsun bir an önce...

Telefonla birlikte 256 MB'lık kart verilmesi kabul edilemez bir durumdur. (Sanırım W700i modelinin kutu içeriğiyle karıştırıldı) Problemin kısa sürede çözülmesini dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Şubat 2007; 19:09:44 >

• quote:

quote:

Lityum polimer bataryalar esas performansı bir kaç şarj sonrası gösterir. Ekran parlaklığını kısmak da bekleme süresini uzatacaktır.

yardımın için sağol.resmen diken üstündeydim.bekliyorum şu an için

bide telefon şarjı müzik dinlerken %70 gösteriyorsa müzikten çıktıktan sonra %80 e filan çıkıyor.bu bir sorun mu,yoksa telefon klendi kendini şarj mı ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolukabi -- 18 Şubat 2007; 19:20:25 >

• quote:

bide telefon şarjı müzik dinlerken %70 gösteriyorsa müzikten çıktıktan sonra %80 e filan çıkıyor.bu bir sorun mu,yoksa telefon klendi kendini şarj mı ediyo

bu sorun degil muzik dinledigin surece sarjın ortalama omrunu gosteriyor.herkesin ki oyle yani.

arkadaslar benim bluetooth sorunum wardı pc ile tel birbirini bulamıyordu,bugun bluetooth remote control programını kurdum pc ye jar dosyasınıda tel e kurdum ve baglantı gerceklesti.tel in kendi uzaktan kumanda ozelligini kullanamıyorum fakat yukledigim bt rem.control u kullanabiliyorum ayrıca pc den tel e resim atabiliyorum fakat tel den pc ye atamıyorum gonder diyip cihaz aradıgı zaman pc yi bulamıyor tel. ama pc teli buluyor nasıl iştir anlamadım benim için onemli olan telden pc ye bluetooth ile resim atabilmekti kabloyla ugrasmak zor geliyo acaba bi programla denesem telden pc ye gondermeyi??bildiginiz prog warmı acaba??cok tesekurler simdiden..

bluetooth adaptorunun cd sini buldum ve yazılımını yukledim ve tel den pc ye resim atmayı basardım fakat simdide şoyle bi sorun war ; telden pc ye her dosya transferinden once pc de b.t. simgesini tıklayıp "dosya al" diyerek aktiflestiriyorum ondan sonra tel den yolladıgım zaman bulabiliyor pc yi ve gonderiyor dosyayı acaba normal bi durummu bu??ayarlarınada baktım gorunur durumda pc adaptorum ama o dosya al demedigim zaman tel pc yi bulamıyor ilginç..

• Telefonla bluetooth adaptörünün eşleştirmesini yaptın mı?
  • bence tamamen mantıksız bir durum,sonuç alamasan bile sorununu yetkili kişilere ilet,cihazının içindeki standart 512 lik kartı kim 256 lığa dönüştürüp kullanırki,böyle bir mantıkla hareket eden olur mu?hadi 1 gb kartın var diyelim teslim de 512 çıkdı o zaman neyse ama bu durum farklı.hakkını ara,servis yanlışlıkla yapmadıysa orada bu işlerle uğraşan eleman var demektir,yetkilileri haberdar et.

quote:

Orjinalden alıntı: ilhanirem

quote:

quote:

• arkadaşlar telefona bir hücüm ettiniz,maşallah hepsiburda da kalmamış.helal olsun.nede olsa talep çok canım.

Orjinalden alıntı: strafer

saatle tarihi kaldırmanın bir yolu yok mu?

bildiğim kadarıyla yok, bilen varsa paylaşırsa iyi olur tabi

Orjinalden alıntı: uskan

bence tamamen mantıksız bir durum,sonuç alamasan bile sorununu yetkili kişilere ilet,cihazının içindeki standart 512 lik kartı kim 256 lığa dönüştürüp kullanırki,böyle bir mantıkla hareket eden olur mu?hadi 1 gb kartın var diyelim teslim de 512 çıkdı o zaman neyse ama bu durum farklı.hakkını ara,servis yanlışlıkla yapmadıysa orada bu işlerle uğraşan eleman var demektir,yetkilileri haberdar et.

quote:

Orjinalden alıntı: ilhanirem

quote:

quote:

yarın bu işle uğraşıcağım. ama gitmeden önce telefonla arayıp sorunu ileticeğim. bu telefon görüşmesinin sonucunda düzeltme şansı varsa servise gitmeyi düşünüyorum. yoksa o kadar işin gücün içinde boş yere servise gidip zaman kaybetmek ve sinirimi yükselticek bir tartışma ortamına içine girmeyi stemiyorum.
    zaten hafıza kartın kabı sony iken hafıza kartı scan. herhalde anlayışla karşılayacaklardır. ama işin daha komik kısımı hafta sonu sony ericsson türkiyeyi aramamla yaşandı. kvk nın bütün telefonları hafta sonu olduğu için kapalıydı.(elimdeki numaralarla, 118 den aldıklarımın hiç birisi cevap vermedi. böyle bir firmanın hafta sonu çalışan call service i nasıl olmaz anlamıyorum.) bende sony ericsson türkiyeyi aradım: telefona çıkan ayşegül isimli bayan bana w810i lerde verilen kartın zaten 256 mg olduğunu söyledi. düşünün: sony ericsson call service de görevli bir insan bile sattıkları telefonun özelliklerini bilmiyor.

bir de değiştirilmeme ihtimaline karşi 256 mg hafıza kartına 5 dakikadan kaş şarkı sığdırılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naili -- 18 Şubat 2007; 20:57:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uskan

arkadaşlar telefona bir hücüm ettiniz,maşallah hepsiburda da kalmamış.helal olsun.nede olsa talep çok canım.

zaten üretimden de kaldırılmış, üç ay önce.
    bundan sonra çıkacak yazılımlar da ürün özelliklerinin geliştirilmesine yönelik değil(walkman sesinin artırılması vb) bazı aksaklıklara yönelik olacaktır sanırım. zaten son sürüm bu topicteki mesajlardan öğrendiğim kadarıyla ses olarak diğer sürümlerden 2 kademe kadar daha kısıkmış.
    yeni walkman telefonlara talep yaratmak için en önemli farkın ses kalitesinde olması gerektiğinden sony ericson w810i nin sesini bilincli olarak kısmak mı istiyor ,anlamadım. (komplo teorisi)

• Operatörü suçlamak daha doğru olacaktır. Zamanında benim de güncelleme nedeniyle 150'ye yakın kontörüm gitmişti ve güncelleme tamamlanamamıştı.

Orjinalden alıntı: msimsek

quote:

Orjinalden alıntı: msimsek

arkadaslar cok acil yardım hafıza kartını bilgisayar uzerinden bicimlendirdim simdi icine giremiyorum bilgisi olan varmı ????

arkadaslar hafıza kartının icindeki text files ları biri bana yollayabilirmi.. pm atabiliri yada ceyyar84@yahoo.com mail adresim atarsanız sevinirim...

arkadaslar cok rica ediyorum biri hafıza kartinin icindeki text files ları bana yollayabilirmi laptopa format attım karta format attım ama kart okuyucu hala gomuyo hafıza kartını..

Orjinalden alıntı: Federal779

Arkadaşlar bu şerefsiz ler güncelleme yapma yoluyla 200 kontörümü çaldılar böyle bişi başına gelen varmı ..Güncelleme yapayımmı yazısı çıktı bende evet dedim ..Güncellemeyi yaptı 200 kontörü götürdü..Burdan Sony Ericson yetkililerine sesleniyorumgüncellemeyi yüklemeyip sattığınız için ve güncellemede 200 kontör çaldığınız için hepiniz Onursuz ,,Şerefsiz vede şahsiyetsizsiniz..Elime geçseniz hepinizin kafasına sıkarım..İsmim :::İbrahim Halil Özaktaş 05352161626--05357058804--04125442074 ben sizleri bulamıyorum sizler beni arayınki dünyayı size dar edeyim...

arkadaşım ne kadar sinirlenmişsin.. oncelikle giden gitti kalan sağlar bizimdir.. knight ustanında dediği gibi o operatorlerle alaklı se suçlamak yanış olur cunku telefonun satıldığı diğer ulkelerde gprs-wap-edge nın bu kadar pahalı olmamasından kaynaklıdır sanırım.. yinede geçmiş olsun arkadaşım olurda senı sonyericsonndakiler kavgaya çağırırlarsa olurda adama ihtiyacın olursa bana pm atıver:) tekrar geçmiş olsun..

• msimsek arkadaşım

sana yardımcı olacağım ama tam olarak istediğin nedir
    text dosyaları derken neyi kastediyorsun anlamadım
    ama sana şöyle yardımcı olabilirim

hafıza kartının ilk açılan sayfasında CDAINFO VE MemStickInfo isimli iki txt dosyası var onlarımı istiyorsun

şöyle bir konu daha var

o txt lerin içeriğine bakınca seri numarasına benzeyen kodlar var
    işine yarayacağını düşünmüyorum

gizli induzantılı dosyalarda var.
    yani sadece txt ler senin işini görmez

ama yinede istersen yollayım sana

mesajını bekliyorum burdan
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.