Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Jampier

arkadaşlar ben uzun zamandır forumların hepsini takip ediyorum ama telefonumu daha bugun aldım :)allaha şükür. ama bi sorunum var blutut yada kablo sayesinde telefonumda bilgisayara çok güzel resim atma yada müzik atma yapıyorum ama bilgisayardan attığım resimleri göremiyorum telefonda tekrar kablo sayesinde telefonun içine baktığımda görebiliyorum resimleri ama telefondan resimler klasörüne girdiğimde göremiyorum :( "aynı şey müzik için geçerli değildir :(" yardımcı olursanız çok sevinirim.

DOSTUM ANLATTIĞIN SEY BAŞIMA GELMİŞTİ RESİMLERİNİ SEN CAMERAYLA CEKTİĞİN FOTOĞRAFLARIN İÇİNE ATMIŞSIN KANIMCA ONUN İÇİN TELEFON GÖRMÜYO BİLGİSAYARDAN ATARKEN İMAGE KLASÖRÜN İÇİNE AT SORUNUN CÖZÜLÜR

• Işık dengesini iyi ayarlamak lazım. Gün geçtikçe öğreniyorum ama

• Arkadaşlar w810i den mig33 le msne girince sizde kaç kontor gidiyor? biz bi girdik yarım saatte 17 küsür kontor gitti 6233 de 2 kontor gitti...

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız diyince servis die bişe çıkıyo orda servis bilgilerine gir ordan yapılandırmaya gir zaten yazar mesela bende cıd 49 yazıo

hocam anlamadım yaaa nerede yazacaz bu dediklerini? bide 50 olunca ne oluyor 49 olunca ne oluyor?
    yardııımmmm!

tamam yaptım şimdi cıd 50 imiş benim tel. buna nasıl fsx yapılacağını anlatacak birisi varmı buralarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr StEaLtH -- 15 Eylül 2007; 13:55:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Arkadaşlar w810i den mig33 le msne girince sizde kaç kontor gidiyor? biz bi girdik yarım saatte 17 küsür kontor gitti 6233 de 2 kontor gitti...

60 kb = 1 kontör olarak ücretlendirilir.

Orjinalden alıntı: Mr StEaLtH

quote:

sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız diyince servis die bişe çıkıyo orda servis bilgilerine gir ordan yapılandırmaya gir zaten yazar mesela bende cıd 49 yazıo

hocam anlamadım yaaa nerede yazacaz bu dediklerini? bide 50 olunca ne oluyor 49 olunca ne oluyor?
    yardııımmmm!

tamam yaptım şimdi cıd 50 imiş benim tel. buna nasıl fsx yapılacağını anlatacak birisi varmı buralarda?

http://forum.donanimhaber.com/m_17023456/mpage_1/key_cid50//tm.htm#17041473

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=17205203&key=cid50

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Arkadaşlar w810i den mig33 le msne girince sizde kaç kontor gidiyor? biz bi girdik yarım saatte 17 küsür kontor gitti 6233 de 2 kontor gitti...

W810i için en uygun, en ucuz msn programı hangisidr?

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

quote:

W810i için en uygun, en ucuz msn programı hangisidr?

Mig33 programını başarılı buluyorum. Bunun dışında telefonla mobile.live.com adresine girip MSN'e bağlanabiliyoruz. Ancak pek kullanışlı değil.

quote:

W810i nin veri alışıyla ilgili bi sorun olabilir mi? bi ayarı var mı acaba bunun?
  • arkadaşlar birşey kafama takıldı, bu 810i ile görüşme yaparken ekran ışığı sönmüyor benimkinin, acaba bir sorunmu var? sönmesi gerekmezmi bir süre sonra? tuş takımının ışığı sönüyor ancak ekranın ışığı sönmüyor!

arkadaşlar birşey kafama takıldı, bu 810i ile görüşme yaparken ekran ışığı sönmüyor benimkinin, acaba bir sorunmu var? sönmesi gerekmezmi bir süre sonra? tuş takımının ışığı sönüyor ancak ekranın ışığı sönmüyor!

hyr sendebi sorun yok tüm sonylerde aynı

• quote:

quote:

arkadaşlar birşey kafama takıldı, bu 810i ile görüşme yaparken ekran ışığı sönmüyor benimkinin, acaba bir sorunmu var? sönmesi gerekmezmi bir süre sonra? tuş takımının ışığı sönüyor ancak ekranın ışığı sönmüyor!

bendede öyle kardeş sende sorun yok

• quote:

quote:

ya saçma birşey değilmi bu, sonuçta şarjdan baya götürür yani, ben 1 saat konuşsam biter o batarya ozaman?

• arkadaşlar, birde şu acoustic ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız, değermi yüklemeye, sesi artarken kalite bozulmuyormu?

arkadaşlar, birde şu acoustic ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız, değermi yüklemeye, sesi artarken kalite bozulmuyormu?

kardeş bozuluyomuş acaba bu bozulma can sıkarmı sonuçta ağırlık olarak muzik için aldık dostlar bide bozulma olursa değmez yüklemeye diye düşünüyorum.

Orjinalden alıntı: koray6852

quote:

arkadaşlar, birde şu acoustic ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız, değermi yüklemeye, sesi artarken kalite bozulmuyormu?

kardeş bozuluyomuş acaba bu bozulma can sıkarmı sonuçta ağırlık olarak muzik için aldık dostlar bide bozulma olursa değmez yüklemeye diye düşünüyorum.

işte bende ondan soruyorum, bozuluyorsa ses kalitesi değmez yani! hoparlöründen müzik dinlerken ses seviyesi yeterli zaten, sadece kulaklıkta biraz zayıf, birde baslar sönük kalıo. yükleyen arkadaşlar yazarlarsa yorumlarını seviniriz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

quote:

işte bende ondan soruyorum, bozuluyorsa ses kalitesi değmez yani! hoparlöründen müzik dinlerken ses seviyesi yeterli zaten, sadece kulaklıkta biraz zayıf, birde baslar sönük kalıo. yükleyen arkadaşlar yazarlarsa yorumlarını seviniriz...

arkadaşlar, yokmu fikirlerini söyleyebilecek birisi?

• Arkadaşlar ben Pazartesi Günü Almayı Düşünüyorum Olumlu Olumsuz Veya Hataları Ses Sorunları Yazılımsal Hataları Halt Saffada Görünsede Almayı Düşünmek NasıL bir fikir bılmıyorum bana biri yardım ederse sevınırım alıp almıyacagım konusunda....

Bu Arada Ses Kalitesi Nasıl Bana Ne Varsa Ne Yoksa KULAKLIK Sesi Lazım Mega Bass olayıda Varmıs Nasıl Ses Kalıtesı Bırı Yardım Ederse Sevınırım...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

@---B-L-U-K---@
  • yapmayın ya o kadar da sorunu yok, yeni alacağın için navigasyon tuşunda noktalanma olabilir o da olursa gidip değiştirtebiliyoruz. ses sorunu filan yok, sadece biraz kısık emin olun diğer telefonlarda da ses kısıklığı olabiliyor örneğin samsung ( e mi d mi herneyse)830. ses kalitesi çok güzel mega bası da var daha ne olsun, hatta 2 mp lik kameralı telefonların en iyisi bile diyebiliriz ben daha üstünü görmedim. ayrıca bu ses kısklığı hoparlorden çıkan ses, kulaklık sesi bana yeterli geliyor hem de paket içindeki kulaklık ile. bence hiç pişman olmazsın tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@

Arkadaşlar ben Pazartesi Günü Almayı Düşünüyorum Olumlu Olumsuz Veya Hataları Ses Sorunları Yazılımsal Hataları Halt Saffada Görünsede Almayı Düşünmek NasıL bir fikir bılmıyorum bana biri yardım ederse sevınırım alıp almıyacagım konusunda....

Bu Arada Ses Kalitesi Nasıl Bana Ne Varsa Ne Yoksa KULAKLIK Sesi Lazım Mega Bass olayıda Varmıs Nasıl Ses Kalıtesı Bırı Yardım Ederse Sevınırım...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

@---B-L-U-K---@

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.