Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb li olması çok iyi onun yanına 8 gb usb flash drive alırsak bütün arşivi yanımızda taşıyabiliriz cd yazmaktan sıkıldım zaten arabada hangi cd de ne var artık karısıtırıyorum
  • Sn tahsin053

oval koymam için arka sacı ve kaplamayı kestirmem gerekirdi. aracın orjinalliğini bozmak istemedim. renk olarak türkiyede tescilli olan tek renk çünkü (bambu yeşili).
    golf passat citroen c serisi ve opel 16,5 cm kullanıyor ama 17cm de tam oturuyor. iyiki 13 değil :)

aldığım pioneer ve sony sanırım 40 rms.

component ile arasındaki fark nedir birde onu anlatırsan sevinirim ve araç orj.de fabrikadan çıkışta hopl. takılırken component olarak mi takılıyor? takmamdaki fayda nedir? sonradan ek takılırmı :)

biraz fazla sordum kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabey05 -- 3 Kasım 2007; 19:20:54 >
  • Merhaba. Aldığın 1725 kolonlar 40 wattan azdır büyük ihtimal. Bende 1735 i var 40 watt..(alırken ben de hata yaptım))

Componet dediğin bass, tiz ve orta ses hoparlörleri ayrı ayrı olan ve bobinli devreleri olan hoparlör sistemidir. Normal hoparlör gibi de bağlarsın ama anfisiz kullandığın zaman sıradan bir ses verirler.

Araçlarda fabrikasyon component takıldığını da hiç görmedim.

Arka sacı kestirip orjinalliği bozmak istemiyorum demişsin. O sacı kestirmekle orjinalliği bozmuş olmazsın. Ona bakarsan ben sıfır arabamı kestirdim
    Üzerine mdf konuluyor zaten o sac görünmez.. O sacın bir fonksiyonu yokki zaten.. Üstündeki kaplamayı tutuyor o kadar. Zaten o sacı komple kesmiyosunki sadece orta kısmını veya hoparlörün girebileceği kadar kesiyorlar. Her arabaya özel mdf veya fiber yapıyorlar. İşi bilen bir teypçi onu mis gibi yapar merak etme. Adamlar 80-100 milyarlık arabalarını kestiriyorlar..Arabasına tesisat döşeyenlere bak, hepsi o sacı kestirmiştir Sacı kestirme işi tamamen sana kalmış.. Ama iyi tesisat istiyorsan o zamazingoyu kestirmek şart..

Ben de ilk kestirdiğimde 'anaa arabanın bağırsakları gitti' diye feci moralim bozulmuştu. Halbuysam boşuna üzülmüşüm. Arkaya şöyle tantanalı bir tesisat yaptırıp sesi dinlediğimde iyi ki yapmışım dedim.

Bazıları arka sacı kestirmekle kalmıyor, kapıların iç sacını kesip kapıya bir sürü hoparlör, anfi, lcd ekran filan döşüyorlar.. Herif bütün kapıları öyle döşüyor. Arabayı bir gör içi Laila gibi. İçki servisi kur, arabaya müşteri al..O derece yani..

Bu tesisat işi başlı başına bir zevk, bir sanattır dostum. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 4 Kasım 2007; 13:03:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ysndnz

arkadaşlar sony şu modelini bilen varmı cdx-gt660us .gt616 dan farkı nedir

İki model arasındaki farkı bilen var mı acaba? görünüşte aynı gibiler ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Merhaba. Aldığın 1725 kolonlar 40 wattan azdır büyük ihtimal. Bende 1735 i var 40 watt..(alırken ben de hata yaptım))

Componet dediğin bass, tiz ve orta ses hoparlörleri ayrı ayrı olan ve bobinli devreleri olan hoparlör sistemidir. Normal hoparlör gibi de bağlarsın ama anfisiz kullandığın zaman sıradan bir ses verirler.

Araçlarda fabrikasyon component takıldığını da hiç görmedim.

Arka sacı kestirip orjinalliği bozmak istemiyorum demişsin. O sacı kestirmekle orjinalliği bozmuş olmazsın. Ona bakarsan ben sıfır arabamı kestirdim
    Üzerine mdf konuluyor zaten o sac görünmez.. O sacın bir fonksiyonu yokki zaten.. Üstündeki kaplamayı tutuyor o kadar. Zaten o sacı komple kesmiyosunki sadece orta kısmını veya hoparlörün girebileceği kadar kesiyorlar. Her arabaya özel mdf veya fiber yapıyorlar. İşi bilen bir teypçi onu mis gibi yapar merak etme. Adamlar 80-100 milyarlık arabalarını kestiriyorlar..Arabasına tesisat döşeyenlere bak, hepsi o sacı kestirmiştir Sacı kestirme işi tamamen sana kalmış.. Ama iyi tesisat istiyorsan o zamazingoyu kestirmek şart..

Ben de ilk kestirdiğimde 'anaa arabanın bağırsakları gitti' diye feci moralim bozulmuştu. Halbuysam boşuna üzülmüşüm. Arkaya şöyle tantanalı bir tesisat yaptırıp sesi dinlediğimde iyi ki yapmışım dedim.

Bazıları arka sacı kestirmekle kalmıyor, kapıların iç sacını kesip kapıya bir sürü hoparlör, anfi, lcd ekran filan döşüyorlar.. Herif bütün kapıları öyle döşüyor. Arabayı bir gör içi Laila gibi. İçki servisi kur, arabaya müşteri al..O derece yani..

Bu tesisat işi başlı başına bir zevk, bir sanattır dostum. Saygılarımla..

evet dediğin gibi çok iyi ses alamadım ve inşallah şunların taksitlerini bitirip oval hopl alacağım :) birde kare woofer almayı düşünüyorum arka koltukta koy kolma yerinin içine? ne dersiniz?

teybi bağladım gerçekten çok iyi.. ama hopl. yetmedi ayrı mesele

sacın üzerinde zaten kaplaması var sadece deldirmeyim diye demiştim ama hata ettim.. kesinlikle oval diyorm

• kontak anahtarı çıkardığımızda teyp çalışmıyor, doğrumu? , çözümü var mı acaba bunun
  • arkadaşlar nihayet bağladım. teyp geldi 414u çok güzel ve net sesi var ve gerçekten eski teybime göre usb çok hızlı...

ben direk bağladım kontağa bağlamazsan sorun ok sadece kontağa bağlarsan yarım kontak yapmadan her teyp çalışmaz ok
    quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

kontak anahtarı çıkardığımızda teyp çalışmıyor, doğrumu? , çözümü var mı acaba bunun
  • yani nasıl takmam gerekir anahtar yokken bile çalışması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 14 Kasım 2007; 1:05:51 >
  • kardeş kontaktan gelen bi kablo vardır ama onu burdan tarif etmek sıkıntı yaratır :( malum elektrik aksamı.. o kabloyu devre dışı bırakman lazım teybi bağlarken. tarif edilmez çünkü arkada 10-15 kablodan fazla vardır yanlış yönlendirmiş olmayalım. en iyisi bir uzmana götürüp garantiye alman işi. görmeden tarifi zor olur. kusura bakma...

quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

yani nasıl takmam gerekir anahtar yokken bile çalışması için
  • arkadaslar bi saatir bakıyorum bi türlü anlayamadım 414U ile 410u arasındaki fark nedir..

bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: engh

arkadaslar bi saatir bakıyorum bi türlü anlayamadım 414U ile 410u arasındaki fark nedir..

bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tesekkur ederim

renk farkı var
  • selamlar,
    bende 414u almayı planlıyorum, ama şöyle bir sorun var, bu aletin usb sine takılan ipod u görüyormu bu 1,
    80 gb lik bir external hdd taksak görürmü 2...
    bunları deneyen oldu mu acaba, bilgilendirirseniz sevinirim ona göre gidip alacağımda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginbay

selamlar,
    bende 414u almayı planlıyorum, ama şöyle bir sorun var, bu aletin usb sine takılan ipod u görüyormu bu 1,
    bunları deneyen oldu mu acaba, bilgilendirirseniz sevinirim ona göre gidip alacağımda...

iPOD'u görür ama iPOD'un kendisinden dinlediğiniz parçaları çalamaz; ancak PC'de iTunes olmaksızın sürükle-bırak şeklinde kopyaladığınız MP3'leri çalabilir. Harici HDD'yi çalıp çalamayacağı sizin HDD'nize bağlı. USB üzerinden sadece 500mA akım verebiliyor, eğer bu akım sizin HDD için yeterliyle sorun değil, yetersizse diskinizi görmeyecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: erginbay

selamlar,

iPOD'u görür ama iPOD'un kendisinden dinlediğiniz parçaları çalamaz; ancak PC'de iTunes olmaksızın sürükle-bırak şeklinde kopyaladığınız MP3'leri çalabilir. Harici HDD'yi çalıp çalamayacağı sizin HDD'nize bağlı. USB üzerinden sadece 500mA akım verebiliyor, eğer bu akım sizin HDD için yeterliyle sorun değil, yetersizse diskinizi görmeyecektir.

hmm
    teşekkür ederim...

• Sony'nin %100 iPod uyumlu yeni bir modeli var:
    Bu cihaz iTunes ile attığınız dosyaları da çalabiliyor; sanırım sizin asıl istediğiniz böyle bir cihaz

Sony CDX-GT50U Oto Teyp, 4X52W,Drice S, önden Aux/USB girişi, MP3/ATRAC3/WMA okuma,RDES EON, pre amp+pre sub çıkış, EQ3, değiştirici kontrolu, 24 bit DAC, kumanda.. Üstelik iPOD Bağlantısı ve şarjı mümkün. Bu ürün özellikle iPod'u olanlar için harika !!
    * iPOD Bağlantısı ve sarjı
    * 4 x 52 watt
    * Drive S
    * Önden AUX / USB girişi
    * MP3 / ATRAC3 / WMA Okuma
    * Pre amp+pre sub çıkış
    * RDS EON
    * EQ3
    * Changer Kontrol
    * 24 Bit DAC
    * Kumanda Dahil

• quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

Sony'nin %100 iPod uyumlu yeni bir modeli var:
    Bu cihaz iTunes ile attığınız dosyaları da çalabiliyor; sanırım sizin asıl istediğiniz böyle bir cihaz

/>

/>

Sony CDX-GT50U Oto Teyp, 4X52W,Drice S, önden Aux/USB girişi, MP3/ATRAC3/WMA okuma,RDES EON, pre amp+pre sub çıkış, EQ3, değiştirici kontrolu, 24 bit DAC, kumanda.. Üstelik iPOD Bağlantısı ve şarjı mümkün. Bu ürün özellikle iPod'u olanlar için harika !!
    * iPOD Bağlantısı ve sarjı
    * 4 x 52 watt
    * Drive S
    * Önden AUX / USB girişi
    * MP3 / ATRAC3 / WMA Okuma
    * Pre amp+pre sub çıkış
    * RDS EON
    * EQ3
    * Changer Kontrol
    * 24 Bit DAC
    * Kumanda Dahil

yani bu kadar iyi bir zamanlama olur teşekkür ederim,
    hem usb girişli hemde ipod bağlantılı, tabi bu bizim ipod nano ya bağlanırmı acep 3rd generation...
    ben bi araştırayım bunu hemen...
    tekrar teşekkürler...

• Selamlar tekrardan,
    Sony gt50u ürününü nerden bulabiliriz acep, ankarada bi kaç yerde var onlarda da fiyatlar 430 dan başlıyo 480 e kadar çıkıyo, daha ucuza ve taksitli nerden bulunur yoksa yurtdışından mı alsak acaba...
  • Arkadaşlar ben de 410 modelini almayı düşünüyorum. Açıkçası usb olayı beni cezbetti, sorum şu; usb de ki mp3 leri dosya dosya görebiliyormu. YAni mesela x dosyasının içinde onlarca mp3 olacak, y dosyasında keza öyle. x den y ye atlayabiliyormu? yoksa yüzlerce mp3 ü arka arkaya geçirmekle uğraşmak zorundamıyız?
  • Arkadaşlar lütfen seçimime yardımcı olun kararsız kaldım sony modellerinde?

1-Sony Cdx GT410U
    2-Sony Cdx GT414U
    3-Sony Cdx GT616U
    4-Sony Cdx GT50U

bunlar arasında çok belirgin özellik olarak fark varmı anlayamadım
    yardımlarınız için teşekkürler
  • selam arkadaşlar,
    bende bir adet gt50ui alarak aranıza katıldım,
    yarın araca bağlatacağım, o zaman tam görüşleri buraya yazarım,
    hadi bakalım hayırlısı :)

evet biraz kurcaladım ve kullandım çok güzel çalışıyor, bende ipod nano 3rd vardı biraz şüphe etmiştim çalışıp çalışmayacağı konusunda ama 100 de 100 uyumlu çalışıyor,
    itunes un içinde yarattığınız playlistleri direk görüyor, isterseniz album album olarak dinleyebiliyorsunuz yani klasör olarak atmanıza gerek yok yanlız id3 tagleri doğru yazılmış olması gerekiyor..
    ses gayet güzel hiç bir sorun yok, usb den denemedim denemem de sanki :)
    bu arada ipodunuzuda şarj ediyo,
    mp3 cd lerini okuma hızı da gayet başarılı en fazla 5 sn içinde şarkıya başlamış oluyor...
    ben çok beğendim çok başarılı,
    bu arada neden bunu aldım diye soracak olursanız, bütün ipod kitlerine baktım teypler için fakat onlarda şöyle bir sorun var aleti bağladığınızda sanki cd değiştirici takmışsınız gibi görüyor ve en fazla 5 ya da 8 playkistiniz oluyor bunda ise istediğiniz kadar playlistiniz olabilir hiç sorun değil,
    adaptörlerin de fiyatları pek ucuz olmadığı için gittim bende bunu aldım, 12 taksitle 430 ytl ye :)
    ben çok memnunum...

birde ipodunuzu taktığınızda ipodun ekranında xplod logosu beliriyor :)

bunlarda resimleri arkadaşlar...

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765E6CFE -- 4 Aralık 2007; 15:56:22 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.