Valla kutudan direksiyon kumandası çıkmadı ama slim kumanda çıktı Kodu 151di sanırım. Ben teypden memnunum herkesede tavsiye ederim. 616U Çok iyi bence. Çift renk seçeneği DSO-III EQ-3 Stage ve dahası 3 Pre-Out vs vs.. Ben henüz radyosunu kullanamıyorum, anten kablosu yetişmedi acelem vardı taktırmadım. 8GB USB Belleğe doldurdum müzikleri Ne Cd kullanıyorum ne başka birşey yaşasın USB :)
Arabamı değiştirdiğimde 4 kanal bir amfi ve Kicker&JBL bass alacağım :):) Belki ek olarak XS-F933 Bulamam artık ama ona yakın 2 kolon daha alırım.
merhaba ilginç ve çözemediğim bir sorunum var bana hediye gelen bir sony CDX-GT300 üm var cihaz amerikadan alındı .
radyoda iken arama yaptığımda radyom iyi çekmiyordu hep şikayet ettim fakat yeni farkına vardım radyoda arama yaparken çift haneleri hiç aramıyor yani ranyoda hiç çift frekansta durmuyor
şöyle izah edeyim 89.1 den 89.3 atlıyor 89.2 yi es geçiyor kendimde orda durduramıyorum buda bir sürü kanalı dinleyemediğim anlamına geliyor ayarlarını karıştırdım ettim ama bir şey bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardım aracımda radyo dinleyemiyorum ......
kumandamı kaybettım nereden bulabılırım CDX 6800 teyıbım
arkadaşlar SONY CDX GT 660U USB GİRİŞLİ OTO CD MP3 ÇALAR ı tavsiye eder misiniz ?
bu ürünle ilgili yorum yapar mısınız teşekkürler şimdiden..
quote:
Orjinalden alıntı: altineldogan
merhaba ilginç ve çözemediğim bir sorunum var bana hediye gelen bir sony CDX-GT300 üm var cihaz amerikadan alındı .
radyoda iken arama yaptığımda radyom iyi çekmiyordu hep şikayet ettim fakat yeni farkına vardım radyoda arama yaparken çift haneleri hiç aramıyor yani ranyoda hiç çift frekansta durmuyor
şöyle izah edeyim 89.1 den 89.3 atlıyor 89.2 yi es geçiyor kendimde orda durduramıyorum buda bir sürü kanalı dinleyemediğim anlamına geliyor ayarlarını karıştırdım ettim ama bir şey bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardım aracımda radyo dinleyemiyorum ......
Normalde Amerika'da 0.05 mhz aralık kullanılmaz,0.1 aralıklarla gider,ama ikişer ikişer atlaması tuhaf,belki ayarlarıyla ilgili bir sorundur.
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
arkadaşlar SONY CDX GT 660U USB GİRİŞLİ OTO CD MP3 ÇALAR ı tavsiye eder misiniz ?
bu ürünle ilgili yorum yapar mısınız teşekkürler şimdiden..
Fiyatına göre gayet iyi.Alpine ve Pioneer'lar daha iyidir ama Sony de onların ardından gelir.Bu modelin özellikleri çok iyi.
Küçük bir düzeltme yapayım: abd'de fm radyo frekansları 200Khz'lik adımlarla ilerler yani 99.1, 99.3, 99.5 gibi.. Bazı markalar hem abd hem de avrupa için ayar imkanı veriyor ancak Sony'lerde malesef böyle bir seçenek söz konusu değil.
arkadaşlar bende sony cdx-gt660us sony teyb aldım. fiyatıda 380 ytl bursada spot fiyatı. sizce şuanki fiyatı uygunmudur. radyo dinleyebiliyormuyuz. birde nasıl bir cihazdır onu merak ediyorum. eğer iyi değilse geri verebilirim. önerilerinizi bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: platino
arkadaşlar bende sony cdx-gt660us sony teyb aldım. fiyatıda 380 ytl bursada spot fiyatı. sizce şuanki fiyatı uygunmudur. radyo dinleyebiliyormuyuz. birde nasıl bir cihazdır onu merak ediyorum. eğer iyi değilse geri verebilirim. önerilerinizi bekliyorum.
Bir üst model olan CDX-GT670US için İstanbul spot fiyat 270YTL. Sizinkinde ön panelde sadece USB girişi varken bu cihazda ön panelde hem USB hem de Aux girişleri var. İyi günlerde kullanın.
Bende bugün sony CDX-GT670US aldım doğubanktan 235 ytl ye yarın monte ettiricem.Alet iyi görünüyor bakalım ....:-I
güzele benziyorr
bu 660us de rds özelliği yok yani radyonun isimleri yazmıyor bu donanımsal bişeymi yosa software selmidir arkadaşlar ayarı varmı nasıl düzeltebiliriz tşkler
quote:
Orjinalden alıntı: sparhawkisme
quote:
Orjinalden alıntı: platino
Bir üst model olan CDX-GT670US için İstanbul spot fiyat 270YTL. Sizinkinde ön panelde sadece USB girişi varken bu cihazda ön panelde hem USB hem de Aux girişleri var. İyi günlerde kullanın.
bu teypte RDS özelliği var mı.. radyo isimleri gözüküyor mu acaba
rds neredeyyse hepsinde var nasıl yok olabilir.
gt670 teybi satan bir yere sordum. bunda rds özelliği yokmuş ilgilenenlere duyurulur
Bu 660 ve 670 cihazlar Kuzey veya Latin Amerika piyasası için üretilmiş kaçak ürünler olduğu için rds bunlarda bulunmaz,aynı şey Pioneer'ın 50'li modelleri için de geçerlidir.Avrupa cihazları olan Sony 414,424 ve 616 gibi teyplerde ise vardır.
merhabalar benim sony CDX-GT410U TEYİBİM VARDI MAALESEF KAFASI ÇALINDI HERYERE SORDURDUM YOK DİYORLAR BULAMIYORUM. SİZDE BU TEYİBİN KAFASI OLAN ARKADAŞ VARMI VEYA BAŞKA BİR GT400 SERİSİ KAFALAR BU TEYİBE OLURMU????