Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: napalmdeth

Adaptörü nasıl bağlayabilirim peki? Dışarda gözükürmü ? ve fiyatı ne kadardır?

Siz de bağlarsınız ama tavsiye etmem, yetkili bir Sony servisine gidin
    Eğer İstanbul'daysanız Maslak'taki otosayine bulunan Sony servisini kesinlikle tavsiye edebilirim
    Adnı hatırlamıyorum amawww.sony.com.tr 'den bulabilirsiniz
    Adaptör dışarıdan gözükmüyor çünkü teyibin arka tarafında, içeride kalıyor
  • Bayisinden garantili faturalı GT414U aldım yeni.Ay sonu taktırıcam kaskoya işletip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

Bayisinden garantili faturalı GT414U aldım yeni.Ay sonu taktırıcam kaskoya işletip.

AxaOyak cihazın fatura bedelinin yaklaşık %10'u kadar bir ek prim istiyor sonradan takılan teyplerde, sanırım diğer sigorta şirketlerinde de benzer bir oran vardır; yeri gelmişken söyleyeyim dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Bayisinden garantili faturalı GT414U aldım yeni.Ay sonu taktırıcam kaskoya işletip.

AxaOyak cihazın fatura bedelinin yaklaşık %10'u kadar bir ek prim istiyor sonradan takılan teyplerde, sanırım diğer sigorta şirketlerinde de benzer bir oran vardır; yeri gelmişken söyleyeyim dedim..

Teşekkürler.Eski teybim faturasız olduğu için işletememiştim ve gündüz vakti patlattılar.% 10 u 37 YTL yapar.Makul bence içim rahat olur.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Eski teybim faturasız olduğu için işletememiştim ve gündüz vakti patlattılar.% 10 u 37 YTL yapar.Makul bence içim rahat olur.

faturası olmasa bile işletebilirsiniz, ancak bu durumda cihazın bedeli hakkında sizin beyanda bulunmanız gerekiyor. Ben AxaOyak'a sormuştum, onlar da bana böyle bir yanıt vermişlerdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

faturası olmasa bile işletebilirsiniz, ancak bu durumda cihazın bedeli hakkında sizin beyanda bulunmanız gerekiyor. Ben AxaOyak'a sormuştum, onlar da bana böyle bir yanıt vermişlerdi.

Acaba kaskoya işletilmiş teybin çalınması durumunda sigorta teybin ücretini mi ödüyor yoksa aynı marka ve model teybin taktırılmasını mı sağlıyor?
    Anadolu Sigorta benden fatura istemişti beyanı kabul etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falmor -- 15 Eylül 2007; 14:02:00 >

• arkadaşlar en sonunda bende aranıza katılacam cdx serisi değil ama yinede sony.. cihaz sony mex-bt5000 .tek kelmeyle harika ..bluetooth performansı, ses kalitesi, görsellik...tek kelimeyle harika..ilgilenen arkadaşlar olursa ayrıntılı bilgi verebilirim.. yarın fotolarınıda ekliycem

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 19 Eylül 2007; 2:31:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar en sonunda bende aranıza katılacam cdx serisi değil ama yinede sony.. cihaz sony mex-bt5000 .tek kelmeyle harika ..bluetooth performansı, ses kalitesi, görsellik...tek kelimeyle harika..ilgilenen arkadaşlar olursa ayrıntılı bilgi verebilirim.. yarın fotolarınıda ekliycem

Güle güle kullan.Görüntüsü çok sade ama çok klas.

• arkadaşlar sony şu modelini bilen varmı cdx-gt660us .gt616 dan farkı nedir
  • Adından amerika için özel üretilmiş gibi görünüyor.Radyo frekansları farklıdır.Yani bant genişliği farklı oluyor burdakilere göre her radyoyu dinleyemiyorsun.
  • Sony CDX-GT111 :215 ytl
    Sony CDX-GT20 :219ytl
    Sony CDX-GT212 :267ytl

kullanan arkadaşlar varmı ??? özellikle gt20 yi nasıl buluyorsunuz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar en sonunda bende aranıza katılacam cdx serisi değil ama yinede sony.. cihaz sony mex-bt5000 .tek kelmeyle harika ..bluetooth performansı, ses kalitesi, görsellik...tek kelimeyle harika..ilgilenen arkadaşlar olursa ayrıntılı bilgi verebilirim.. yarın fotolarınıda ekliycem

Güle güle kullan.Görüntüsü çok sade ama çok klas.

Bir ara bu cihazdan almaya niyetlenmiştim abcak son anda bu modelin CD Changer kontrol özelliği olmadığını öğrenip vazgeçtim. Ben de Sony 6'lı CD/MP3 Changer olduğu için MEX-BT500'de olmayan bu özellik benim için önemliydi. Onun yerine CDX-GT800D almıştım.

Kaça ne nereden alıyorsunuz MEX-BT5000'i?

• sony nin resmi sitesine göre cihazın cd değiştici özelliği mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: can2

sony nin resmi sitesine göre cihazın cd değiştici özelliği mevcut

Bu cihazın kesinlikle CD Değiştirici kontrol özelliği yok!
    Cihazı elinize alıp, arka taraftaki bağlantılarına bakarsanız CD-Changer bus-control girişi olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: napalmdeth

Adaptörü nasıl bağlayabilirim peki? Dışarda gözükürmü ? ve fiyatı ne kadardır?

Siz de bağlarsınız ama tavsiye etmem, yetkili bir Sony servisine gidin
    Eğer İstanbul'daysanız Maslak'taki otosayine bulunan Sony servisini kesinlikle tavsiye edebilirim
    Adnı hatırlamıyorum amawww.sony.com.tr 'den bulabilirsiniz
    Adaptör dışarıdan gözükmüyor çünkü teyibin arka tarafında, içeride kalıyor

modvi yerin ismi.. orada cumhur var yardımcı olur

arkadaşlar bende sony gt300 gövdesi var kafasını arıyorum

• Ben baktığımda CD Changer kontrol girişi görememiştim ama cihazın manuel'inde de olduğu yazıyor?
    Anlamadım..

• arkadaşlar;

saatin ayarını nasıl yapabiliriz ?

bilgisi olan varsa (ki vardır) cevaplarsanız sevinirim ...
  • arkadaşlar 200 220 ytlye cd çalar arıyorum atlama yapmayacak ve usb yada mmc yuvası olacak şekilde vcd ye gerek yok önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes ceylan

arkadaşlar 200 220 ytlye cd çalar arıyorum atlama yapmayacak ve usb yada mmc yuvası olacak şekilde vcd ye gerek yok önerilerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.