Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır arabaya iyi bi teyp almayı düşünüyordum. geçen hafta urfa kapaklı pasajında sony ctx gt 660 modelini 225 ytl ye aldım (kaçak) 4x52 çıkış var.bu alet hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 7 Aralık 2007; 21:08:43 >
  • ben gt360s kullanıyordum

usb girişi var diye gt410u ya döndüm çokda memnunum başka teyp kullanamıom yaw alışkanlık yaptı bu meret
  • quote:

Orjinalden alıntı: mek38

Arkadaşlar lütfen seçimime yardımcı olun kararsız kaldım sony modellerinde?

1-Sony Cdx GT410U
    2-Sony Cdx GT414U
    3-Sony Cdx GT616U
    4-Sony Cdx GT50U

bunlar arasında çok belirgin özellik olarak fark varmı anlayamadım
    yardımlarınız için teşekkürler

fiyat farkı önemli değil dersen 616u yoksa 414u tercih etmeni öneririm.
  • Aracımda sony gt200(2xpioneer oval hoparlör,kicker cvt ) var.Normal kullanım için ideal ama ses ayarlarına fazla müdahale edilemediği için ses sistemi için pek uygun görünmüyor.

sony gt200 ve SONY CDX-V3800 kullandım. v3800 mp3 cd sini çok geç okuyor.Ama gt200 çok hızlı okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 19 Aralık 2007; 19:56:36 >
  • hocam hayırlı olsun,gule gule kullan,bende nette arastırırken bu teybe yoneldım senın yorumlar ve resımler bılgı ıcın cok ıyı olmus,ozellıkle usb gırısı olması cok ıyı,hıc cd ıle ugrasmassın,bırsey sorcam ekran sadece mavı mı yoksa renklı ekran mı,eger degılse sony nın bu modelının renklı ekranı var mı,cunku sen kırmızı ve yesıl yazmıssın forumda da - sadece tercıhe gore tek renk mı oluyo ekran??
    ızmırden selam
  • hocam hayırlı olsun,gule gule kullan,bende nette arastırırken bu teybe yoneldım senın yorumlar ve resımler bılgı ıcın cok ıyı olmus,ozellıkle usb gırısı olması cok ıyı,hıc cd ıle ugrasmassın,bırsey sorcam ekran sadece mavı mı yoksa renklı ekran mı,eger degılse sony nın bu modelının renklı ekranı var mı,cunku sen kırmızı ve yesıl yazmıssın forumda da - sadece tercıhe gore tek renk mı oluyo ekran??
    ızmırden selam
  • yeni Sony CDX-GT660US aldım.Artık cd kullanmıyorum.usb girişi var.2 çeşit ışığı var.kırmızı ve yeşil ışıkları var.4 adet amfi çıkışı var.2 adet ses girişi var.Cd ve usb okuma hızları çok iyi.Usb yi çıkarı tekrar taksanız dahi kaldığı yerden devam edebiliyor.

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@
  • Bende 616 u sahibiyim gerçekten süper cihaz şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım...
  • arkadaşlar izmirde çankayada sony cdxgt660us var kaçak 250 ytl 12 taksit diyorlar 616 u nun aynısı sizce
    bunu alayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: baryum

arkadaşlar izmirde çankayada sony cdxgt660us var kaçak 250 ytl 12 taksit diyorlar 616 u nun aynısı sizce
    bunu alayımmı

bende spot alabilirim. 240-250 ytl civarında. bazılarında dükkan garantisi de oluyor.

616 ile 660 arasında ne gibi fark var? ayrıca bunların ikisi de hem usb hem de cd mi caliyor yoksa sadece usb mi caliyor?

birde orijinal direksiyon kumandasını da kullanmak icin bir kit varmış. bu kitten haberi olan var mı ? ve bu sony teypler ile uygun calisiyor mu?

cevaplar icin tesekkr ederim..
  • Bende spot almıştım GT660Us'u.

616 4x50 W iken 660US 4x52 W.

hem usb hem cd çalıyor..
  • son soruma yanıt yokmu arkadaslar? en önemli konu bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

son soruma yanıt yokmu arkadaslar? en önemli konu bu...

neyse buldum isteyen olursa tedarik edebilirim..
  • Bende 616U ilk çıktığında almıştım. Aranıza katılmış bulunmaktayım.

Teybi alırken yanındada 2 tane kolon aldım oda Xplod

(Resimlerin üstündeki adres reklam olarak algılanmasın kendi kişisel blogumdur.)

• Bir Pioneer kullanıcısı olarak bişey soracağım.Sony teyplerde loudness özelliği yok sanırım,peki teyp saki loudness varmış da açıkmış gibi güçlü ses mi veriyor,yoksa Pioneer'lardan biraz daha cılız mı ses çıkışı?
  • loudness pioneer larda kullanıla bir özellik.
    sonylerde ise dso var yani dinamik ses kuvvetlendirme.
  • direksiyon kumandasıda var mı içinde 660 da
  • 660Us 'un içinden direksiyon kumandası çıkmıyor.Normal slim kumanda çıkıyor.
  • slm arkadaslar gecen gun sony cd calar aldım cdx v5800 die elimde bir tanede 800 w lık bass war onu baglamak istiyorum cd calarda direk bass cıkısı warmı onu ogrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yoksa amfimi almam gerekiyo
  • slm arkadaslar ben sony cdx 5800 model cd calar aldım bu cd calarda direk bass cıkısı warmı yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.