Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece line-in girişi olan yukarıdaki cihaz
    Hem line-in hem de USB girişi olan ise aşağıdaki cihaz

Bu cihazlar piyasada yasal garantili olarak alabileceğiniz en uygun fiyatlı olanlar

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@
  • arkadaşlar bu soru için yanlış yerdeyim belki ama başka yer bulamadım kusura bakmayın.
    silicon diye bir aktif tüp bas var hiç duyan gören dinleyen oldumu nasıl bir şey aracımın bagajında çok yer kaplamaması için bu bası düşündüm ve çok fazla ses istemiyorum sadece birazcık bass olsun yeter.focusta orjinal cd çalarla önlerede 16,5cm lik jbl komponentlerle kullanıcam. fikir verirseniz sevinirim.
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=253666&productid=otm251231
  • arkadaslar benım arabada da gt300 var birdee ses sistemi var inanın tesisat yapacak arkadaslar bu teyp tam size göre sesi actıgım zaman arabanın bagaj sacının nasıl şişip şişip küçüldüğünü görebiliyosunuz. tabi bunu yapabilmek için gt300 o çok sevimli kumandası gerekıyo içerden bnu yapmak için kulaklar dayanmıyo :))

herneyse ben gt300 ü hepsi buradadan 430 a almıstım ve inanırmısınız yaz kış dinledim çok hızlı okuyor ve su ana kadar allah nazardan saklasın yamugunu görmedim. herkese tavsyıe ederim. saygılar....
  • bende sony gt616u alcam kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
    sipariş werdim
    aracta 2 tane 17 cm pioneer ts-e1748
    " 2 tanede 13 cm hertz hoparlör war nasıl çalar acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelyoung28

denendi usb den hafıza kart okuyucu çalışmıyor 414 lerde...414 kullanan biri olarak 616 alın veya sony den vazgeçin derim git gide soğumaya başladım bugün pıonner servisine gittim adam jvc veya alpine teyp neden almadın başka alınmaz diye resmen fırça attı ben tipini beğenmemeiş almamıştım yurt dışından çok uygun getirtiyodum ..pişman ettim iyice soğudum teypten yaaa.istediğim gibi ses vermedi kangoo multıx var 2 tane 6985 var bağajda 1 tane 25 ccm woofer var 2 tanede önde aracın hoparlörleri var ama sesi net alamıyorum yuksek acınca bozuyo normalde 6985 efsanevidir onun tadında çok az kolon ses verir o kalitede ama ...benmi ayarlayamıyorum anlamadım ...yardımcı olabilecek biri varmı ...o kadar teyp kullandım menüsü çok acayip turkce olmadıgı için çözemiyorum ...

Aynı teybi ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Neresi hoşuna gitmedi anlamadım. Jvc veya Alpineden başkası alınmaz diyen o kişi de çok bilmişlik taslamış sana. Tamam onlar da çok güzel teypler ama bu da dünyanın 1 numaralı elektronik devi SONY..Sony nin kötü ürün çıkardığı nerede görülmüş..Bu teypteki cd şasisi/drive-s) bile hiçbirinde yok. Teybindeki sıkıntıya gelince: İstersen önce tesisatını bir gözden geçirip ondan sonra karar ver istersen. Tesisatı kendin mi bağladın tesisatçıya mı bağlattın? Hoparlörlerin + ve - uçlarının ters bağlanması bile sesi çok etkiler. Ayrıca aracın kendi hoparlörleri ise düşük güçtedir, GT 414 u ya göre zayıf kalır. Sesi sonuna kadar açınca da bütün teypler sesi bozar. Bir de teybin tek çıkışına iki hoparlör bağlanmış olabilir. Woofer olduğuna göre anfi de vardır arabanda..(anfi yoksa şu ana kadar söylediklerimin hepsi geçersiz) Peki anfin doğru bağlanmış mı? Ayarları düzgün yapılmış mı? Tesisat ta bir sanat işidir arkadaşım..

• quote:

Orjinalden alıntı: tvardar

17Wx4 rms değerine sahip olan amfisine iyi hoparlör takmaya kalkarsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bugün kaliteli bir component en az 50w RMS güç ister. Piyasada bu değerin yarısını bile besleyebilecek cd-radio ünitesi olduğunu sanmıyorum.

teyplerin üzerinde gelen amfiler ancak arabanın standart kolonlarını beslemeye yönelik hazırlanmıştır. Zaten genellikle bu işi arabanın standart teybinden daha iyi başarırlar. Ama standart kolonlarla nereye kadar bir kalite alabilirsiniz orası ayrı.

Ses kalitesi için iyi hoparlörler ve bu hoparlörleri besleyebilecek uygun amfi şarttır.

Sony GT 414U nun 50wx4 RMS mosfet çıkışı var. Aynı teyp bende var. 17wx4 rms değerini Sony GT 414U için söylediyseniz arkadaşları yanlış bilinçlendirmiş oldunuz. Ayrıca foruma teknik analizler yazmış birinin ''Piyasada 50W ın yarısını bile besleyecek bir ünitenin olduğunu sanmıyorum'' demiş olması çok şaşırtıcı..Günümüzde bilindik markaların çıkışları 4x45 W tan başlıyor. 17W x 4 çıkışlı teyp yok piyasada. O teypler 90 lı yılların başında vardı. O zaman anfi niyetine 4x40 veya 50 W çıkışlı ekolayzer cihazları kullanılırdı. Ama şimdi bu çıkışı artık tüm teypler veriyor. Araçların üzerinde gelen orjinal teypler de kalitelidir. Genelde en çok Blaupunkt olmak üzere Philips ve Clarion vs.. kullanılır. Çıkışları da en az 4X40 W tır. Hoparlörler de genelde standart olur. Tabi aracına göre ses sistemi de değişir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 18 Ekim 2007; 8:55:38 >

• GT-310 kullanıyorum, herşey iyi ama radyosundan memnun kalmadım. henüz servisine göstermedim ama bağlantılarda bir hata olmadığını söyledi montajı yapan kişi.
  • Arkadaşlar SONY CDX-GT410 alıp yanınada PIONEER TS-A172C kompanent alsam sizce nası olur? bu işlerden anlamam amplisiz fln bağlıcam gerek varmıki?
  • Usb girişi cep telefonunu görüyormu acaba cep telefonundaki mp3 leri dinleyebiliyormuyuz ? yada en azından usbsinden şarj ediyormu cep telefonlarını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 25 Ekim 2007; 11:59:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

Usb girişi cep telefonunu görüyormu acaba cep telefonundaki mp3 leri dinleyebiliyormuyuz ? yada en azından usbsinden şarj ediyormu cep telefonlarını ?

Eğer N95 gibi USB veri aktarma (USB mass storage) desteği olan bir telefonunuz varsa evet, aksi takdirde hayır. USB'den şarj olan cihazları teyibin USB portundan şarj edebilirsiniz.

• evet var ben yinede teyit amaçlı soruyum sony ericsson k790 ve nokia 5200 dan mp3 dinleyebilirim yani değilmi bu oto teyipte
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

evet var ben yinede teyit amaçlı soruyum sony ericsson k790 ve nokia 5200 dan mp3 dinleyebilirim yani değilmi bu oto teyipte

Sorduğunuz telefonları tanımıyorum, bu nedenle olur ya da olmaz demem yanıltıcı olur ancak internette küçük bir araştırma yapıp bu telefonların "USB mass storage" desteğinin olup olmadığını öğrenebilirseniz, sorunuza yanıt da bulmuş olacaksınız
  • K790 üzerinden kablosuz olarak yani Bluetooth'la müzik dinlemeniz mümkün. Bunun için Sony MEX-BT2500 ya da MEX-BT5000 gibi Bluetooth'lu bir teyp kullanmanız yeterli.

http://www.youtube.com/watch?v=y2vFowlPkdw

• evet bt2500 harika ama şarjda dayanmaz ona :(
    gt414u ototeybi kaldırcak uygun fiyatlı, önler için hoparlör önerileriniz var mı yani nasıl bişey almam gerekir fiyatıda uygun olmalı ama:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 28 Ekim 2007; 2:05:44 >
  • Kendi aracımda MEX-BT2500 yok ama ben de cep telefonumun Bluetooth desteği üzerinden arabada müzik dinliyorum. Cep telefonunu bir araç şarjı aldığınız zaman pil sorunu temelli ortadan kalkıyor
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maedhaorx -- 1 Kasım 2007; 23:25:59 >
  • arkadaşlar merhaba! bende 414u almaya karar verdim fakat önce hoparlörden başladım enson teyp alacağım. kolonlar için arkalara pioneer 1709 (170w) aldım önler için sony 1725 (190w) aldım unutmayın sony1727 ile 1725 arasındaki fark 1725in daha kuvvetli olmasıdır. sakın -1727- daha yüksek model gibi düşünmeyin.

arkadaşlar teyp bağlamak çok zor değil çoğu teyp standart girişe sahiptir. kendinz bağlayabilirsiniz. ayrıca hoparlörlerinizide bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum biri büyük biri küçük girişlidir bunlara dikkat ederek takabilirsiniz.

formda cep telf bağlama konusunda deneyen arkadaşlar; sonuç ne oldu cebi şarj ediyor yada müzik dinleyebiliyormuyuz?

Son olarak aracım Vectra-A 2.0i tüm araç 16- 16,5- ve 17 cm hoparlörleri kullanabiliyor. sorusu olan varsa msj atsın kapı hoparlörü bağlamak konusunda.

• Bende sony CDX-A250 aldım 150YTL ye:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omessiah -- 1 Kasım 2007; 13:30:40 >
  • ARKADAŞLAR KAPI HOPARLÖRÜ BAĞLAMAYI SORAN ARKADAŞLAR VARDI RESİMLERLE ANLATMAYA ÇALIŞTIM.

http://forum.donanimhaber.com/m_18787506/mpage_1/key_//tm.htm#18787506

genelde çoğu araç aynıdır. Opel, WV.. vs

ve çoğu araç 16- 16,5 - 17 cm kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabey05 -- 2 Kasım 2007; 1:42:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakabey05

arkadaşlar merhaba! bende 414u almaya karar verdim fakat önce hoparlörden başladım enson teyp alacağım. kolonlar için arkalara pioneer 1709 (170w) aldım önler için sony 1725 (190w) aldım unutmayın sony1727 ile 1725 arasındaki fark 1725in daha kuvvetli olmasıdır. sakın -1727- daha yüksek model gibi düşünmeyin.

arkadaşlar teyp bağlamak çok zor değil çoğu teyp standart girişe sahiptir. kendinz bağlayabilirsiniz. ayrıca hoparlörlerinizide bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum biri büyük biri küçük girişlidir bunlara dikkat ederek takabilirsiniz.

formda cep telf bağlama konusunda deneyen arkadaşlar; sonuç ne oldu cebi şarj ediyor yada müzik dinleyebiliyormuyuz?

Son olarak aracım Vectra-A 2.0i tüm araç 16- 16,5- ve 17 cm hoparlörleri kullanabiliyor. sorusu olan varsa msj atsın kapı hoparlörü bağlamak konusunda.

İyi seçim. Ama hoparlör konusunda acele etmişsin. Arkaya bir çift oval hoparlör alacaktın. Çünkü iyi sesi oval hoparlör verir. Oval model olarak ta Pıoneer'in TS 6921 modelini veya üstünü alacaktın. (6921 yeter de artar bile)İşte o zaman sesi dinleyecektin. Önler için aldığın Sony 1725 ve 1727 filan biraz zayıf kalır. Bunların RMS gücü muhtemelen 30-35 W filandır. Senin alacağın teybin her bir çıkışı 50W gücünde.Sony olacaksa bu 1740 ve yukarısı olmalıydı...

Bu arada Vectranın kapılarına 17 cm. hoparlör konabiliyorsa çok iyiymiş. Hani kapılara genelde 10 - 13 cm. arası olur da.. 17cm. kapıya sığmazsa ya ufağını koyacan ya da panzidot yaptırman gerekecek.

Panzidotun tanesini arabasına ve şekline göre minimum 50 ytl ye yapıyorlar.. Kolay gelsin iyi günler..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.