Bildirim
Sony CD Çalar İçin 15 CM Yuvarlak Hoparlör Tavsiyesi Lazım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yukarı _____________________________ -
_____________________________ -
Sesler yeterli midir hocam. Yani doyurucu mudur, bas da filan eksiklik hisseder miyim? Bir de ben ön kapılara takacağım, sorun olur mu? _____________________________ -
Sesi yeterli memnun kalırsın şayet çok yüksek beklentin yoksa ,çok bas istiyorsan oval alabilirsin arkaya .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beklentim seslerin yeterli olması. Bas dan öyle dum dum bi beklentim yok, müziğin zevkini alabilecek kadar olsun yeter. Zaten çok fazla bas veren bi hoparlörü ön kapılara takamam. Şimdilik ön kapılara alıyorum sadece. Arkaya daha sonra Sony Premium serisi yuvarlak hoparlörerden alacağım. 1 tanesi set olarak geliyor değil mi? Kutudan 2 tane çıkıyor yani? _____________________________ -
Evet kutunun içinden 2 tane hoparlör çıkıyor. _____________________________ -
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kapı hoparlörleri 13 CM olduğundan dolayı sizin tavsiye ettiğiniz hoparlörü alamıyorum. Bunu alacağım;
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xs-gt1338f-13cm-3-yollu-230-watt-oto-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otsonyxsgt1338f&categoryId=26090
Daha önce takan bir kullanııcı YouTube'a videosunu koymuş. Duyduğuma ve kullanıcının yazdığına göre 13 CM hoparlörlere göre çok tatmin edici bir ses veriyor...
https://www.youtube.com/watch?v=GYWP1HENwcU_____________________________
-
Bunlar aynı model zaten sadece çap ölçüleri farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağolun hocam, 13 CM olanı alacağım. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı