Şimdi Ara

Jant temizleme spreyleri marka ve yorumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada 5 liralık üründe var 30 liralıkta sonax genelde aşırı pahalı biliyorum kalite diyeceksiniz ama başka markalarda balata toz izlerini çıkarmaz mı?

Kısaca link vereyim.....

SONAX 20 TL

ROTACAR 3.65
    www.hepsiburada.com
    Rotacar Jant Parlatıcı 500 ML Rtm002 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-jant-parlatici-500-ml-rtm002/productDetails.aspx?productId=otrota292&categoryId=20035743

LOCAL 4.11

Stac Italy Gazsız Jant Temizleyici,parlatıcı 12.11 TL

İŞTE CAN ALICI ÜRÜN

ModaCar M-Care 5 Kg 10/1 Konsantre Jant Temizleme 39 TL VE TAM 5 LİTRE

İletiyi düzenle

• hepside gider amacı jant temizleyici zaten
    piyasa mallarıda var aralarında ama onlar bile iş görür..
    yanlız oto şampunlarında ucuz fiyatlıların içine hakikaten pril gibi bulaşık deterjanı koyulanları var
  • sonax kullandım güzel temizliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

sonax kullandım güzel temizliyor

güzel para ama daha uygun fiyatlı ve iş gören markalar varsa tavsiye alabilriiz aslında
  • ben evde kullanılan amyway loc kullanıyorum yarım kapağı 1 lt suya yetiyor
    jant fırçası ile balata tozundan rengi değişen jantları bile tertemiz yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonax pahalı ama diğerlerinden bir çok artısı var.

En önemlisi PH Nötr olduğundan jant boyanıza/Kaplamanıza zarar vermeden temizler.

Diğer jant temizleyicilerin aksine içeriğindeki sülfür ile jant yüzeyine yapışmış metal tozlarını kimyasal olarak eritir ve yüzeye zarar vermeden temizler..

Bence 5-10TL tasarruf yapmak adına zararlı aşırı asidik ürünler kullanmayın..

Mesela daha etkili ve aynı şekilde zararsız bir ürün isterseniz;
    Aşağıdaki linke bakabilirsiniz..
    http://www.sanalpazar.com/Iron-Cut-500ml__isp9193936
  • Sonax kullanıyorum diğerlerine göre %70 daha iyi sonuç alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sprey Boya Markası ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.berkay

Sonax pahalı ama diğerlerinden bir çok artısı var.

En önemlisi PH Nötr olduğundan jant boyanıza/Kaplamanıza zarar vermeden temizler.

Diğer jant temizleyicilerin aksine içeriğindeki sülfür ile jant yüzeyine yapışmış metal tozlarını kimyasal olarak eritir ve yüzeye zarar vermeden temizler..

Bence 5-10TL tasarruf yapmak adına zararlı aşırı asidik ürünler kullanmayın..

Mesela daha etkili ve aynı şekilde zararsız bir ürün isterseniz;
    Aşağıdaki linke bakabilirsiniz..
    http://www.sanalpazar.com/Iron-Cut-500ml__isp9193936

işte sonaxta korkum oydu vşdeolarda yapışan pislikleri falan eritiyor gibi bu da janta zarar verebilir diye tırsmıştım açıkçası ama markası sonax güven verdiği kesin

• Arkadaslar motosikletimi yikamacida jant temizleme spreyini(asidik) teker disinda heryerine sikti motorun. Plastik parcalarda beyaz beyaz lekeler kaldi. Bunlar cikabilir mi bir sekilde, ilaci filan var mi. Yardimci olur musunuz.
     Jant temizleme spreyleri marka ve yorumlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

Arkadaslar motosikletimi yikamacida jant temizleme spreyini(asidik) teker disinda heryerine sikti motorun. Plastik parcalarda beyaz beyaz lekeler kaldi. Bunlar cikabilir mi bir sekilde, ilaci filan var mi. Yardimci olur musunuz.
    Apc (genel temizleyici) ile deneyebilirsin.Son çare plastik aksamı boyamak olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.