|
Sony, Bravia televizyonlarının kontrolünü TCL’ye devrediyor
-
-
Henüz olmasa da yaklaşık PHILIPS-AOC gibi bir kullanım hakkı doğacak.
TCL için mantıklı mı? Evet niş pazarda Bravia markası değerli. Ama TCL sıfırdan giriş yapan bir oyuncu değil. Dikey büyümeyi entegre etmiş keni TV üretirken CSOT panelleri pazardaki markalara pazarlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Zaten ne panel ne işletim sistemi kendisindi. 90'lardaki TV döneminden hiç bir kırıntı da kalmadı artık, marka isminden dolayı hala savunmaya devam edenlerin olması bile zamanında bir şeyler başardığı için. Fazla bile dayandı desek yeridir.
-
Maalesef japonlar her sektörde çinliler ve korelilerin gerisinde kaldı. Sony bu gidişle playstation ve kameralar hariç hiçbir şey üretmeyecek
-
Sony’nin Bravia teknolojileri TCL modellerde yer alacaksa TCL piyasayı sallar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Zaten ekstra birkaç görüntü işleme teknolojisi sayesinde fiyatları rakiplerinden %50 pahalıydı. Şimdi bu teknolojileri bir de ucuz TCL televizyonlarda kullandırırlarsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
doğru tespit. zaten bu iki alandan kazanıyorlar geri kalan çöpp.
_____________________________ -
TCL'de Sony'den eksik hiçbişey yok. Gerçekten yok. %60 fiyatına %95i veriyor
TCL eğer Sony televizyonları Türkiyede satacaksa bizim için iyi bir gelişme olur.Malum Sony Türkiye'den çekilmişti.
Bilkom daha rahat bir şekilde Sony yi getirecektir. Servis ağı önemli olan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
2020 model xh9077(gri) (9096 siyah) 4k @120Hz halen güncelleme alıyor. 15metre fiber optik hdmı ile sorunsuz kullanıyorum. Full array led çok başarılı. Donmayan tek Android Sony olabilir. TCL yazılım olarak Sony'den kazanım sağlarsa piyasada ekstra etki yaratır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sony hayatının hatasını yaptı başka markamı kalmadı koca dünyada TCL ne laa 🤣🤣
Git LG ile anlaş Samsung’la anlaş Çin çakması TCL ile değil Sony efendi
2018 yılında aldığım Sony 55xe9005 Tv ile görüntü ve renk şöleni yaşıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sony TV’ler çocukluğumuzun efsanesiydi. Bravia ismi kaliteyle özdeşti ama artık sektör çok değişti. TCL ortaklığı işin ticari gerçeği olabilir; umarım Sony’nin görüntü işleme ve kalite anlayışı bu işbirliğinde kaybolmaz. Marka yaşasın ama ruhu da korunabilsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
japonya, Endüstri üreten endüstride dünya devi olarak almanya ile başı çeker, korenin ve çinin çok ekmek yemesi lazım daha…
( fanuc, mitsubishi, omron, hitachi, okuma, mazak, makino, smc, keyence..vs daha bir sürü dünya devi )
sosyal alanda bir sony’si varmış gibi görünebilir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanda yok ise edep, neylesin medrese mektep,
okusa alim olsa, yine merkep yine merkep...
-
4 yıl 3 aydır bende çıkmadı hayalet mayalet. TCL TV'm ilk günkü gibi hala...
Hocam bizzat denedim sony görüntü konusunda efsane ötesi, şuana kadar böyle bi görüntü kalitesi daha görmedim,samsung 4k tv de aldım lg de aldım , ama renk ve donmayan arayüz istersen sony den başka tv yok, samsung ve lg 2 sene geçmeden kasıyor
Hocam buna katılıyorum. Son kullanıcıya ulaşan tüketim ürünlerinde Çin geçmiş olabilir ancak, örneğin denizcilik endüstrisinde gemilere ait birçok parça Japonya ve Kore tarafından imal edilir, yedek parçalar da bu iki ülkeden gelir. Tokyo Keiki (navigasyon), Furuno (navigasyon), STX-MAN (gemi makineleri) ve daha sayamadığım birçok yüksek teknoloji.. Bu sadece kendi sektörümden bir örnek.
inşallah ironidir.Umarım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Buna göre Sony Türkiye pazarına dönebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Maalesef japonlar her sektörde çinliler ve korelilerin gerisinde kaldı. Sony bu gidişle playstation ve kameralar hariç hiçbir şey üretmeyecek
|
|
TCL eğer Sony televizyonları Türkiyede satacaksa bizim için iyi bir gelişme olur.Malum Sony Türkiye'den çekilmişti.
|
|
Zaten ne panel ne işletim sistemi kendisindi. 90'lardaki TV döneminden hiç bir kırıntı da kalmadı artık, marka isminden dolayı hala savunmaya devam edenlerin olması bile zamanında bir şeyler başardığı için. Fazla bile dayandı desek yeridir.
|
|
Sony’nin Bravia teknolojileri TCL modellerde yer alacaksa TCL piyasayı sallar.
|
|
2020 model xh9077(gri) (9096 siyah) 4k @120Hz halen güncelleme alıyor. 15metre fiber optik hdmı ile sorunsuz kullanıyorum. Full array led çok başarılı. Donmayan tek Android Sony olabilir. TCL yazılım olarak Sony'den kazanım sağlarsa piyasada ekstra etki yaratır.
|
|
Sony TV’ler çocukluğumuzun efsanesiydi. Bravia ismi kaliteyle özdeşti ama artık sektör çok değişti. TCL ortaklığı işin ticari gerçeği olabilir; umarım Sony’nin görüntü işleme ve kalite anlayışı bu işbirliğinde kaybolmaz. Marka yaşasın ama ruhu da korunabilsin.
|
|
Hocam bizzat denedim sony görüntü konusunda efsane ötesi, şuana kadar böyle bi görüntü kalitesi daha görmedim,samsung 4k tv de aldım lg de aldım , ama renk ve donmayan arayüz istersen sony den başka tv yok, samsung ve lg 2 sene geçmeden kasıyor |
|
Umarım Türkiye'ye geri gelir sony tvler. 2019da aldığım 55 inch xf9005 modelinden o kadar memnunum ki yerine tv beğenemedim. Gelirse direkt 65inch güncel amiral gemisi bir modelini parasına bakmadan almayı düşünüyorum
|
|
Bu haberin tek sevindirici yanı sony tv lerin türkiye de yeniden satılma olasılığı.
|
Benzer içerikler
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram neden kapatıldı
- numara sorgulama
- hepsiburada premium ne kadar
- twitter mavi tik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt