Şimdi Ara

SONY bize dürüst olsaydı... (VİDEO İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle adamlara değil bunlara abone olup destek veren mallara daha çok kızıyorum.

    TR'de bi tek adama aboneyim o da oguzsasi o da oyunları incelediğinden falan değil he yaptığı kekoca hareketleri görmek için
  • çaglar abi eski bsc editörlerinden çok kafa video aslında
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Orda burda reklamlarda buyuk buyuk su oyun bedava diye yaziyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Resmi Sony Sayfasından alıntıdır

    Aylık oyunlar

    Her ay, üye olduğunuz sürece indirip oynayabileceğiniz iki PS4 oyununa sahip olun.

    Sadece bir adet 14 günlük PlayStation®Plus denemesi kullanabilirsiniz. Bu denemeyi sadece şu an PlayStation®Plus abonesi değilseniz ve bugüne kadar PlayStation®Plus'a hiç abone olmadıysanız ya da denemediyseniz kullanabilirsiniz. PlayStation®Plus içeriği ve hizmetleri, abonenin yaşına göre farklılık gösterebilir. Kredi kartı/debit kart bilgileri gereklidir. 14 günlük denemenin sonunda herhangi bir işlem yapmamanız durumunda 14 günlük denemeniz SEN Hizmet Şartları uyarınca bir aylık ücretli üyeliğe otomatik olarak yenilenecek ve SEN cüzdanınızdan para çekilecektir. SEN cüzdanınızda yeterli para olmaması durumunda kalan bakiye SEN cüzdanınıza bağlı olan kredi kartı/debit kartından çekilecektir. 14 günlük denemenizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Tüm şartlar ve koşullarhttps://www.playstation.com/legal/ adresinde bulunan SEN Hizmet Şartları'nda bulunabilir. PlayStation®4 çevrimiçi çok oyunculu mod için PlayStation®Plus aboneliği satın alınmalıdır. PlayStation®Plus aboneliğinden sadece PlayStation®Store ve yüksek kapasiteli internet erişimi olan Sony Entertainment Network hesabı sahipleri yararlanabilir. Sony Entertainment Network, PlayStation®Store ve PlayStation®Plus, kullanım şartlarına tabidir ve her ülkede ve dilde mevcut değildir. PlayStation®Plus içeriği ve hizmetleri, abonenin yaşına göre farklılık gösterebilir; PlayStation®Plus aboneliği, her abonelik döneminin sonunda otomatik olarak yenilenir ve SEN Hizmet Şartları uyarınca ücretlendirilirsiniz. Kullanıcılar en az 7 yaşında olmalıdır ve 18 yaşından küçük kullanıcılar ebeveynlerinden onay almalıdır: eu.playstation.com/legal Hizmetin kullanılabilirliği garanti edilmez. Bazı oyunların çevrimiçi özellikleri önceden haber verilerek kaldırılabilir:https://www.playstation.com/legal/gameservers/.

    https://www.playstation.com/tr-tr/explore/playstation-plus/join-ps-plus/


    Böyle kekoların abonesi olur insanlar biz kanal açsak kimse olmaz mesela, bir de videoda demez mi keko gibi eee oyunlar hani bödövöydı.....

    Allahın moronu daha oynadığı Uncharted 4'ü bitirmeyip yarım bırakmış, bedava oyun için ağlayıp prim için video çekiyor.
    http://psnprofiles.com/mimarcik

    plusla gelen nba 2k16 yı kütüphaneye eklemiş ama çakal

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    Orda burda reklamlarda buyuk buyuk su oyun bedava diye yaziyorlar
     SONY bize dürüst olsaydı... (VİDEO İÇERİR)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 2 Ağustos 2016; 16:33:56 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Ya birak kolpalik yapmayin. Isine gelince blok gelmeyince kaldir .

    Arti+
    Millet diyor ki o kadar para doktunuz 360 ta ama Xbox live ile dandirik Psn Sistemi sanki AYNI HIZMETI veriyormus gibi konusmayin.

    Bugun sony desin ki Live gibi hizmet verelim ama oyun vermeyelim tamam derim. Bu aptal sistemle bir de para isteyip dalga gecer gibi indie oyun veriyorlar. Daha demin salak psn sifrelemesi yuzunden (error-w-c3774 bilmem ne ) modemin ayarlarini bozdum . Gelde kufur etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıklarsak katkı olacak. Açmasam olur mu?
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Ben yanlışlıkla tıkladım... Allah affetsin. :S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok MAL gördüm bunun gibisi ilk. Bu SONY e iş başvurusu yapmış iş başvurusu kabul olmamış MAL ın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük_Darius -- 2 Ağustos 2016; 18:11:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Soylenenler yalanda değil

    Bir aciklasaydin bari neler de hakli oldugunu. Mesele Sony oldu mu camur atma fırsatını asla heba etmiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla haklı
  • up
  • "Üyeliğiniz boyunca ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz" tabiri ile verilen oyun için 17 yaşındaki liseli bir kız gibi "bu oyun bedava diilmiydi yhaaa .s" demesi zaten adamın ultra cahil biri olduğunu gösteriyor. Komikti Böyle aptalca videolar ile kimse gaza gelmez, kızmaz. Sadece bu tarz videoları çekip, yayınlayanlar komik duruma düşer
  • bu sony ye bok atma yada sony savunma mantığı nedir.bu 4. nesil sony konsolum(biri bana almadı ve bizzat çıkış zamanlarında aldım oyndım)1998 senesinden beri konsollarını kulandım kullanıyorum.ps3 ün ilk bir iki yılından sonra iş tamamen oyuncudan daha az hizmetle nasıl daha çok para kazanırıma döndü.yazan arkadaşların yaşı kaç bilmiyorum.bazıları muhtemelen DLC öncesi dönemi bilmiyor olabilirler.ama işler bu şekilde değildi.düzgün işlediğini bilen birilerinin şu an ki durumun yanlış olduğunu belirtmesi,yanlış bir şey değil.sony savun yada savun ma zaten sistem oturdu ve düzeleceğide yok.sony düşmanı da yok.zaten misal ben düşmanı olsam ne olur olmasam ne olur.yine birileri çıkıp DLC de alacak,bitmemiş oyuna da para verecek plus da alacak ve sebebini anlamadığım şekilde yine oyunlara 60$ verecek(neden bu miktar hatta ufaktan oda artmaya başladı).
    aynı şekilde sony yi savunanlar;sony nin bizlerin savunmasına değil parasına ihtiyaç var.savunmak istiyorsa illada biri çıksın avukat olsun,yada avukatsa dava açsın dil uzatanlara,oda olmadı sony ye yazsın şu kişi sizi beğenmiyor kötülüyor diye...aklı başında biri bunları yapmaz....(SONY yi ÇOK SEVEN VE LAF SÖYLETMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN)kimse nefesini boşa harcamamalı bu yüzden.
    bakın eğlencenize..............




  • Xbox da ve PS de olan online oynamak için para ödeme mantığı kesinlikle kabul edilemez bir durum. Yok daha iyi hizmet falan adı altında veriyorlar fakat PC'de online oynamak ile hiç bir farkı yok zaten online oynamak için para vermemiz gerekseydi PC de tüm oyunların batması lazımdı. Bunu ilk Xbox akıl etti ve arkasından Sony madem millet para vermeyi kabul ediyor bizde yapalım dedi. Fakat bu sahtekarlık veya dolandırıcılık değil sonuçta almadan önce bilginiz olan bir durum ve firmalar sonuçta yeni para kazanma yolları arıyor ve baktılar tüketiciler peşin peşin veriyor Sony'in de bu uygulamaya geçmesi normal. Update'ler zaten konsollara ya da bir firmaya özel bir durum değil. Neo ise hala benim konsol fanboyların nasıl savunduğunu anlamadığım bir durum yıllardan beri 'yok siz 2 yılda bir parça değiştiriyorsunuz, biz alıyoruz hep oynuyoruz' demeleri artık tarihe kavuşuyor ve konsolu alan herkes en az bir 6 yıl daha gider diye düşünerek verdi o paraları ama şimdi daha güçlü olan Neo çıkıyor ve daha 2 yıldan biraz daha fazla oldu bir dursaydınız. Sırf 4K desteği olacak diyorlar ama hiç sanmıyorum normal PS sahipleri kullanıcılar bir çok oyunda performans sorunları ile karşılaşacaktır. Sony de baktı Neo iyi satıyor artık 2, 3 yılda bir yeni Neo+, Trinity daha bir sürü isimle görürsünüz yeni modelleri. Vita ise harika bir el konsolu ama ne yazık ki Sony zerre desteklemedi, Vita'ın çok az olan sağlam oyunlarını oynadığınız zaman aletin ne kadar başarılı olduğunu görüyorsunuz ama daha sonra destek olmadığı için Japon ya da Indie oyunlarına kalıyorsunuz sadece. Videoda denilen hiç bir şey yanlış değil ama biraz abartmış arkadaş ve sanki diğer tüm firmalar kazancını düşünmüyor, tüketiciyi düşünüyor bir tek Sony çakal gibi bir durum ortaya çıkmış. Tüm firmalar tabi ki yeni kazanç yolları arıyor, forumda da bu videoya bu kadar tepki gelmesi hiç anlamadığım bir şekilde babasının firmasıymış gibi savunan fanboylar sayesinde.




  • Şu videoyu görene kadar ben bu adamın aklıyla iş yaptığını sanırdım.

    PSN+ oyunlarının bile bir açıklanma mantığı var. Ayın son salı günü açıklanır, yeni ayın ilk salı günü markete gelir. Adam buna bile laf sokmaya çalışmış, yazık.
  • Çok beğendim Yalnız bir noktada hata var, el konsollarının başarısını görünce PSP yaptılar önce ki çok tuttu, Vita, PSP'nin gelişmişi, ama gereksizdi zira mobil platform yükselişteyken öyle bir cihaza kimse bakmadı.
  • Sıra sizde Xbox kullanıcıları buyrun.



    Forumun bilirkişisi olarak yorum bekliyoruz sevgili Source
    Sen onay vermeden anlayamıyoruz. Söylenenler yalan mı değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 4 Ekim 2016; 12:55:45 >
  • Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar?

    Sony ve Microsoft ikisi de sözüne güvenilecek firmalar değiller,niye bu 2 şirkete toz kondurmamaya çalışıyorsunuz?ikisinin de savunulacak tarafı yok,tamamen kendi çıkarları için hareket eder,sonra da araya ''her şey oyuncular için'' diye lafı sıkıştırıp böyle saf arkadaşlarımızın gönüllerinde taht kurarlar işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboyluk kadar saçma bir şey yok şu forumda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.