Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
161.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun yaptırmayı deneyin ilk önce bence belki uygun bir fiyata yaptırılabilir.
  • Merhaba bu ürünü en uygun nereden alabılırız?
  • garanti ile ilgili sorun yaşamıyacağım yerler nereler olabılır tavsiyelerinizi beklıyorum tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraknisa1903

Merhaba bu ürünü en uygun nereden alabılırız?
    Ben 2480-tl body N11 Den aldım dun en ucuzu
  • Hala 35mm sel lens bulamadım. İstanbul'da kimse satıyor. Sinirden makinayı satacağım ya kullanamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Bende Oly M1 modeline geçmeyi düşünüyorum, Lens konusu gerçekten sıkıntı, İstenilen lensi bulsak bu sefer bütçe olarak çok uçuk fiyatlar çıkıyor karşımıza ikinci elde bile
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Sigma 30mm f/1.4 DC DN lensi bir incelemenizi tavsiye ederim.
    sony E mount uyumlu, daha geniş diyafram.
    Bir süre kullandım. Çok kaliteli ve keskin bir lenstir.
    Fiyat olarak da sony 35mm den daha uygun bu arada.
  • Pentax A 50 mm f1,7 ya da f1,4 nasıldır? A serisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

Pentax A 50 mm f1,7 ya da f1,4 nasıldır? A serisi?

1,4 e gerek yok. Çok soft 1,4 te. O nedenle 1,7 alınmalı. Denk gelirse M modeli, yoksa A modeli alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben panoramik fotoya merak sardım.Şimdi sony A6000 kullanıyorum.Bu duruma aklım ermedi .F 10 1/ 80 iso 100 le çekilen bu fotolarda neden bu farklılık oluyor.Ben hep manuelde Raw çekiyordum.Birinin aklına kandım.f de jpeg çektim. ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

• hmm. forumlarda bokeh durumu 1.4 de daha iyi olduğunu okumuştum da. peki M ler A dan daha mı iyi?
  • quote:

hmm. forumlarda bokeh durumu 1.4 de daha iyi olduğunu okumuştum da. peki M ler A dan daha mı iyi?

Kaliteler aynı ama ben M modların hem daha ucuz olması hem de metal hissinin daha fazla olması sebebiyle daha çok seviyorum. Ben de o nedenle M 50 mm f1,7 kullanıyorum.

• peki odaklama açısından farkı var mıdır? açıkcası M ve A farkını bilmiyorum.
  • quote:

peki odaklama açısından farkı var mıdır? açıkcası M ve A farkını bilmiyorum.

Hiç yok. O modlar pentax gövde ile alakalı. A olanda diyafram makine üstünden de ayarlanıyor. M de ise sadece lens üstünden. Başka fark yok.

• Akın nicini değişmişsin ya diyorum bu adam akının yazma stiline benziyor

• Anladım hocam. makine de pentax zaten :) şimdi tek sorun lensi bulmak. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Akın nicini değişmişsin ya diyorum bu adam akının yazma stiline benziyor

Kibar bir dille yazınca benim olduğum anlaşılıyordur.

• Beyler Malum A6000 + 18-105 kullanıyorum, Sizce 2000TL bütçe ile bir lens takviyesi'mi yapmalı (Bunun dışında 18-105'i elden çıkarıp ayrı olarak 1670 gibi bir lensde olabilir), Yoksa satıp M1 + 12-40 Pro lensemi geçmek daha mantıklı olur, Lens çeşitliliği filan bariz daha iyi kaliteli lensler pahalı olsalar'da ucuz olan seçeneklerde fazla + olarak dayanıklılık konusu var bu aralar Mft sisteme geçmek gibi bir niyetim var, Kaybeceğim şey sanırım detay olacak gibi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Beyler Malum A6000 + 18-105 kullanıyorum, Sizce 2000TL bütçe ile bir lens takviyesi'mi yapmalı (Bunun dışında 18-105'i elden çıkarıp ayrı olarak 1670 gibi bir lensde olabilir), Yoksa satıp M1 + 12-40 Pro lensemi geçmek daha mantıklı olur, Lens çeşitliliği filan bariz daha iyi kaliteli lensler pahalı olsalar'da ucuz olan seçeneklerde fazla + olarak dayanıklılık konusu var bu aralar Mft sisteme geçmek gibi bir niyetim var, Kaybeceğim şey sanırım detay olacak gibi düşünüyorum
    Hocam, benzer çelişkiyi bende yaşamıştım.
    Fakat sizinde ifade ettiğiniz gibi, detay kaybı endişesiyle cihaz değişimi yerine 16-70mm F4 zeiss alarak devam ettim.
    Sizede tavsiye ederim. 16-70 Hemen her konuda yeterli performans gösteriyor.
    Hatta karar vermeden önce Sony WorkShop a gidip bizzat deneyip öyle karar vermiştim.
    istanbul'daysanız gidip inceleyebilirsiniz. Bu konuda çok ilgililer.Kafanızda soru işareti kalmamış olur.

• digi555 D kullanıcısına yanıt
    Açıkcası bir çok inceleme okudum yabancı sayfalarda dahi yorumlara baktım 16-70 için genel bir kanı var fiyatını hak etmeyen bir lens, Şuan elimdeki 18-105'i bırakıp geçmek pek mantıklı olmayacak gibi duruyor her ne kadar orta kısımlarda keskinlikte üstün olsada mevzu kenarlara doğru kaydığı zaman pek farkları kalmıyor incelediğim kadarı ile,
    Geçmek istememin asıl nedeni aslında hava şartlarına olan dayanıklılık mevzusu öyle çok fazla fotoğraf çeken biri olmasam'da kışın dışarı çıktığımda veya yağmura yakalandığımda beni yarı yolda bırakmasını istemem malum bu makina ve herhangi bir lens ile bunlar yapılamaz bence güvenemem :)

Zaten hobi olarak fotoğraf çekiyorum şuan için hayalim A7M2 gibi bir FF makina olsada bütçe yüzünden bu işe giremem, M43 sisteminde kaliteli lensler gerçekten kaliteli lens sayısı daha fazla fiyat olarak'da fazla ama en azından fiyatlarının hakkını veriyor incelediğim kadarı ile

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.