Arkadaşlar tcl 65c655 ile 65Q60D modeli arasında kaldım.ikiside qled. Google TV ile android TV aynı mı bilmediğim için ordan da bi tereddüt var. Tcl in ses kalitesi daha iyi gibi geldi. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tcl-samsung arasında karasız kaldım yardım lütfen

-
-
15 yıldır Samsung 40C6000 kullanıyorum halen devam
o yüzden Samsung TV kalitesi bende ayrı bir yerdedir.
-
Tcl c655 , bahsettiğiniz samsung tv den her anlamda ustun bir cihazdir. Samsung kalitesiz tv lerini yuksek fiyata satmaya alıştı. Bu tuzaga düşmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki samsung ama 65Q70D'e çıkabilirseniz daha iyi olur.
Samsung - LG veya Sony gibi markalar pahalı ürün satmıyorlar siz trollere bakmayın :)
Bir ürünün değerini sadece teknik özellikleri değil, marka algısı, servis ağı ve uzun vadeli kullanıcı deneyimi gibi unsurlar belirler.
samsung veya LG aldığınızda 10 Yıl - 15 Yıl kullanım sağlayabilirsiniz fakat çinli markalar bu konuda güven vermiyor.
-
Herkese teşekkür ederim Samsung almaya karar verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, TV'nizden memnun musunuz? Neden TCL yerine Samsung tercih ettiniz?
-
aynı fikir de değilim. 10 senelik samsung smart tv var ve çöpe döndü. 1 kez ledleri komple gitti yaptırttım ama yine bozuldu. smart özelliği git gel yapıyor, ses seviyesi bile tuhaflaştı. bir daha samsun asla almam tv özelinde.
-
şu yorumunuz da o kadar haklısınız ki. tcl in panel olarak iyi işler çıkarttığını düşünsem de yazılım yönünde bence lg ile baş etme şansı pek bulunmuyor. bu da ürünü kullanırken 3-5 yıl sonrasında verimsiz hale gelmesi demek.
2020 ekimde sony xh90 serisi bir tv almıştım. malum sony ülkeden çıkış yaptı ve yeni ürün sunmuyor ama hala yeni yazılım güncellemesi alıyor tv miz. şimdi bu kalitede bir tv arıyorum panel olarak tcl hoş dursada yazılım olarak lg cezbediyor beni.
-
4 yıldır TCL 55 C 728 kullanıyorum, halen ilk günkü gibi. Ne kasma, ne takılma, ne donma. Ram 3 gb, rom 32 gb...
Android 12 stabil çalışıyor. Yazılımı TCL değil, Google. Webos'a bin basar. Özgürlük herşeyden önce...
-
arayüz de mi google ait. bilmediğimden soruyorum. sanki oda etkiliyor elektronik eşya kullanım kalitesini
-
Arayüz google'ın. TV'nin ayarları ile ilgili kısım her firmanın kendi yazılımı sadece...
-
İstanbul’da mağaza müdürü olan bir arkadaşımın mağazasında aynı ay içerisinde satılan tüm P serisi modellerinin arızalı çıkması, ürünlerin toplatılmasıyla sonuçlanmıştı.
Ertesi gün ise ilgili markanın genel merkezinden yetkililer gelerek, bazı destekler karşılığında yeniden anlaşma yapıp ürünleri tekrar teşhir alanına koydurmak istemişlerdi.
O günden beri bu markaya karşı daha temkinli yaklaşırım.
Sonuçta her ürünün seğmenti ve hitap ettiği kitle farklı BMW var, Mercedes var, Renault var.
Buradaki sorun şu ki, Renault seğmenti olup BMW gibi davranmak ve o fiyat aralığını talep etmek yanlış.
Globalde LG - SAMSUNG'un yarı fiyatının altına ürün satıp burada onlarla aynı fiyatı talep etmek yanlış..
o nedenle isteyen istediğini desin ben ikna olmam :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X