Şimdi Ara

Sonunda Yeni Tucsonu Test Edebildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar pek vaktim olmadığı için tucson çıktı çıkalı teste gidememiştim ama geçen hafta bir fırsat oldu test sürüşü yaptım.
    Forumda okuduklarımdan arabaya dair fikirlerim vardı ama forumdaki çoğu kişinin koyun sürüsü mantığıyla yorum yaptığını farkettim.
    Nedir bu koyun sürüsünden kastım?
    Tucsonla ilgili her başlıkta gördüğüm yorumlar;
    "Tucson o malzeme kalitesiyle kumda oynasın"
    "Duster bile malzeme kalitesi olarak tucsondan iyidir"
    "40binlik araçtaki malzeme kalitesi var o para etmez"
    "Tucsonun malzemesi leğen plastiği" vs vs.
    Şimdi bu tür yorumlar yapanlar var birde bu tür yorumları artılayıp en beğenilenlere çıkaranlar var.Bunca başlıkta hep üstteki yorumların bu şekilde olduğunu göre göre bilinçaltıma yerleşmiş.Açıkçası rezalet bir kabin bekliyordum ama öyle değilmiş.
    Konsoldaki malzemelerin içi dolu basınca esneme falan durumu yok.Sertliği yerinde,birleşim noktalarında boşluk,eğrilik,yamukluk hiçbirşey yok. Test aracı 8bin kmdeydi özellikle ses var mı diye çukura çukura vurdum arabayı çıt yok.
    Forumdaki çoğu kişi yumuşak malzemeyi iyi malzeme sansada işin aslı öyle değil.Malzemenin içi boşsa,parçaların birleşim bölümlerinde boşluk var ve birleşim yerleri ince plastikse malzemenin üst kısmı isterse kulak memesi kıvamında olsun iyi sayılmaz.

Araçta beğenmediğim birkaç ufak şey ise kör nokta uyarısı borazan gibi ötüyor bir süre sonra sinirinizi bozar kapatırsınız o zamanda kör nokta uyarısı almış olmanın anlamı yok.Kaput kısa olduğundan mı yoksa ortaya doğru içeri kavisli olduğundan mıdır nedir görünmüyor benim hoşuma gitmiyor.Şoför koltuğu cam tavan olmasına rağmen Suv ferahlığında değil.
    Diğer kısımlara gelirsek donanımlar iyi "şu da olsun" diyebileceğiniz hiçbirşey yok,motor,şanzıman ve donanımlar birleşince fiyatı makul.Garanti süresi uzun.
    Sonuç olarak kardeşi Sportageyi biraz daha kaliteli buldum alacak olsam 3-5 daha koyar Spo alırdım.

• Hocam iç kalitesini incelemedim ama dış görünüm olarak Tuscon'a hastayım. Hele ki bal köpüğü rengine :) Sizin söylediğinize göre de içi abartıldığı kadar kötü değil galiba
  • Daha düne kadar herkes Şahin'e biniyordu o zaman kimse "Yok efendim bunun konsolu sert plastik, çöp bu" demiyordu.

Onun haricinde sınıfının en güvenli araçlarından biri Tusco, İihs tesleri ile gönlümü kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 1 Eylül 2016; 17:55:49 >
  • Kaput görünmüyor demişsiniz ama yeni nesil araçların hemen hepsinde görünmüyor, şahsi tercihimde görünmemesi yönünde,kaputu izleyerek gitmek hoş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Tucson o malzeme Kalitesiyle kumda oynasın"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Kaput görünmüyor demişsiniz ama yeni nesil araçların hemen hepsinde görünmüyor, şahsi tercihimde görünmemesi yönünde,kaputu izleyerek gitmek hoş değil.

3 ve C serisinde gorunuyor kaputun gorunmesi bana daha iyi manevra hissi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

"Tucson o malzeme Kalitesiyle kumda oynasın"

Aynen öyleİ20'den araklanmış rezil direksiyonu söylemiyorum bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEST SÜRÜŞÜ KAZAYLA BİTTİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

"Tucson o malzeme Kalitesiyle kumda oynasın"

Aynen öyleİ20'den araklanmış rezil direksiyonu söylemiyorum bile

• Tucsonun özellikle şampanyasına hastayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

forumdaki çoğu kişinin koyun sürüsü mantığıyla yorum yaptığını farkettim.

Bence forumdaki asıl koyun sürüsü; kendini otomobil gurusu zannedip, kendi beğendiği aracı beğenmeyenleri koyun zannedenlerdir.

Herkesin zevki fikri başkadır. Eğer öyle olmasaydı sokaktaki arabalar 2-3 model olurdu.

Ne demiş Aşık Veysel : " Koyun kurt ile gezerdi, fikir başka başka olmasa"

NOT: Tucson ile ilgili daha önce görüş bildirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 1 Eylül 2016; 19:49:46 >
  • En iyisi ferrari
  • Bende i20 nin bakımını yaptırırken denemiştim. Şerit takip en çok hoşuma giden özellikti. Direksiyonu bırakın virajları kendi dönüyor. Çoğu markada göremedim bu özelliği. Ama ne hikmetse hiç bir incelemede bahsedilmemis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

forumdaki çoğu kişinin koyun sürüsü mantığıyla yorum yaptığını farkettim.

Bence forumdaki asıl koyun sürüsü; kendini otomobil gurusu zannedip, kendi beğendiği aracı beğenmeyenleri koyun zannedenlerdir.

Herkesin zevki fikri başkadır. Eğer öyle olmasaydı sokaktaki arabalar 2-3 model olurdu.

Ne demiş Aşık Veysel : " Koyun kurt ile gezerdi, fikir başka başka olmasa"

NOT: Tucson ile ilgili daha önce görüş bildirmedim.

Koyun surusu ne demek once onu ogren.
    Sonra suru ne demek onu ogren 1 kisiden suru olur mu onu ogren.
    Sonra zevk nedir onu ogren.
    Sonra malzeme kalitesinin zevkle alakasi olmadigini ogren.
    Sonra karsindaki kisi kac arac almis satmis legen plastiginede kaliteli arabayada binmis mi binmemis mi onu ogren.
    Sonra karsindaki otomobil genelde kac yildir yaziyor ve takip ediyor ona bak.(forumun koyunlari meshurdur focus yol tutusu cok iyi mazda 3 en iyi araba gibi)
    Ondan sonra gel bir daha yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 1 Eylül 2016; 22:41:20 >

• Nick name e çok uygun bi cevap olmuş
  • Kim ne derse desin Tucson, Qasqai ve Peugeot 2008 SUV'e plakasını ezberletir.

• Peki tucsonla sportage arasındaki farkları test eden biri olarak sıralarmısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.