< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Ekim 2022; 12:5:37 > |
Sonunda Whatsapp'a 'Çevrimiçi' Gizleme Özelliği Geldi

-
-
iPhone'da yok şu an?
-
Ayfon pişmanlıktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde bu son görülmeyi kapatan insanlar sabah akşam karı kızla mesajlaşan tipler oluyor.
Son görülme kapatan insan tehlikelidir sağı solu belli olmaz aynı şey kızlar için de geçerli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son görülmeyi kapatan boş işler peşinde koşan boş adamdır
üretken bir insan böyle şeylere kafa yormaz zaten
-
Nihayet omg
Öyle demeyin hocam çalışma ortamında hayat kurtarıyor.
-
Kendi son görülmem açık olunca kız arkadaşımın son görülmesini merak ediyordum, bakıyordum hep.
Seneler önce kapattım, tüm flörtlerime karşı o takıntım da yok olmuş oldu.
Yaw birader ne kadar boş yapmayı seviyorsunuz en basından beri kapalı. Çünkü is yerinde sıkıntı çıkarıyorlar sosyal medyanın yasak olduğu gibi whatsapa da engel getirdiler benim icin çevrimci özelliği kapalı olması iyi. Sosyal medyayı anladimda whasapi yasaklamaları saçma.
En basitinden musteri yazıyor donemiyorum o an a aktif görünce sıkıntı çıkarıyor. Benim icin büyük nimet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 6 Ekim 2022; 12:34:58 >
alakası yok. akrabadan arkadaştan kaçmak için birebir. akrabanın biri sana 16.50 de mesaj atıyor. bakamıyorsun. veya bakmıyorsun. bu sefer 1 saat sonra patronun müdürün mesaj atıyor ona hemen dönmek zorundasın. bakıyor 17.50 son görülme sonra sana kapris yapıyor. uğraşılmaz bile.
son görülmeyi kapat, çevrimiçi kapat, okunduyu kapat. mis gibi gezersin whatsaptta kimseye de hesap vermezsin.
-
Android kullandigim halde bende guncelleme gorunmuyor
Lg k9 var bende..
Yapamıyom
Öyle iş yerinde söver cıkarım
-
Calismak zorundayiz hocam oyle cat diye cikamiyorsun ))
Valla hocam ben alışmışım çat ben gidiyorum diye :) Mesala mesai kalın dediler hadi bana eyvallah diyip gidiyorum
-
Kademeli olarak mı dağıtıyorlar anlamadım ki. Bende daha görünmüyor. Android kullanıyorum, güncelleme gözükmüyor.
-
bol bol üretim yapıyorum zaten hocam
-
Arkadaşlar kademeli olarak dağıtıyorlar. Size de elbet gelir.
Yalnız harika oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

alakası yok. akrabadan arkadaştan kaçmak için birebir. akrabanın biri sana 16.50 de mesaj atıyor. bakamıyorsun. veya bakmıyorsun. bu sefer 1 saat sonra patronun müdürün mesaj atıyor ona hemen dönmek zorundasın. bakıyor 17.50 son görülme sonra sana kapris yapıyor. uğraşılmaz bile. son görülmeyi kapat, çevrimiçi kapat, okunduyu kapat. mis gibi gezersin whatsaptta kimseye de hesap vermezsin. |
Benzer içerikler
- have v3
- çatlak ilkokul öğrencisinin yazdığı kompozisyon
- zara beden ölçü tablosu
- kanascı leyla
- devlet hastanede sonuç göstermek için randevu alınır mı
- google çizim yap
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X