Şimdi Ara

Sonunda Whatsapp'a 'Çevrimiçi' Gizleme Özelliği Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar, Hesap, Gizlilik, Son görülme ve çevrmiçi bilgisi

Buradan Çevrimiçi olduğumu kimler görebilir var.

Son görülme ile aynı yaptığınız zaman kimse çevrimiçi olduğunuzu göremeyecek :)

Tabii son görülme ayarınız da hiç kimse olması lazım.

Sonunda Whatsapp'a "Çevrimiçi" Gizleme Özelliği Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Ekim 2022; 12:5:37 >

• alakası yok. akrabadan arkadaştan kaçmak için birebir. akrabanın biri sana 16.50 de mesaj atıyor. bakamıyorsun. veya bakmıyorsun. bu sefer 1 saat sonra patronun müdürün mesaj atıyor ona hemen dönmek zorundasın. bakıyor 17.50 son görülme sonra sana kapris yapıyor. uğraşılmaz bile.

son görülmeyi kapat, çevrimiçi kapat, okunduyu kapat. mis gibi gezersin whatsaptta kimseye de hesap vermezsin.

• iPhone'da yok şu an?

• Fatih kullanıcısına yanıt

Ayfon pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde bu son görülmeyi kapatan insanlar sabah akşam karı kızla mesajlaşan tipler oluyor.
    Son görülme kapatan insan tehlikelidir sağı solu belli olmaz aynı şey kızlar için de geçerli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son görülmeyi kapatan boş işler peşinde koşan boş adamdır

üretken bir insan böyle şeylere kafa yormaz zaten Sonunda Whatsapp'a "Çevrimiçi" Gizleme Özelliği Geldi 

• Nihayet omg

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Öyle demeyin hocam çalışma ortamında hayat kurtarıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi son görülmem açık olunca kız arkadaşımın son görülmesini merak ediyordum, bakıyordum hep.

Seneler önce kapattım, tüm flörtlerime karşı o takıntım da yok olmuş oldu.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Yaw birader ne kadar boş yapmayı seviyorsunuz en basından beri kapalı. Çünkü is yerinde sıkıntı çıkarıyorlar sosyal medyanın yasak olduğu gibi whatsapa da engel getirdiler benim icin çevrimci özelliği kapalı olması iyi. Sosyal medyayı anladimda whasapi yasaklamaları saçma.

En basitinden musteri yazıyor donemiyorum o an a aktif görünce sıkıntı çıkarıyor. Benim icin büyük nimet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 6 Ekim 2022; 12:34:58 >
  • alakası yok. akrabadan arkadaştan kaçmak için birebir. akrabanın biri sana 16.50 de mesaj atıyor. bakamıyorsun. veya bakmıyorsun. bu sefer 1 saat sonra patronun müdürün mesaj atıyor ona hemen dönmek zorundasın. bakıyor 17.50 son görülme sonra sana kapris yapıyor. uğraşılmaz bile.

son görülmeyi kapat, çevrimiçi kapat, okunduyu kapat. mis gibi gezersin whatsaptta kimseye de hesap vermezsin.

• Android kullandigim halde bende guncelleme gorunmuyor

• Lg k9 var bende..
    Yapamıyom

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Öyle iş yerinde söver cıkarım

• AMC kullanıcısına yanıt
    Calismak zorundayiz hocam oyle cat diye cikamiyorsun ))

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben alışmışım çat ben gidiyorum diye :) Mesala mesai kalın dediler hadi bana eyvallah diyip gidiyorumSonunda Whatsapp'a "Çevrimiçi" Gizleme Özelliği Geldi 

• Kademeli olarak mı dağıtıyorlar anlamadım ki. Bende daha görünmüyor. Android kullanıyorum, güncelleme gözükmüyor.

• bol bol üretim yapıyorum zaten hocam

• Arkadaşlar kademeli olarak dağıtıyorlar. Size de elbet gelir.
    Yalnız harika oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.